Ciężko skomentować trenerowi taki występ podopiecznego . Okiński to przecież znana postać , a okazało się ,że firmował własnym nazwiskiem kompromitację .
Napisane przez szok38
Ciężko skomentować trenerowi taki występ podopiecznego . Okiński to przecież znana postać , a okazało się ,że firmował własnym nazwiskiem kompromitację .
Okniński*
no wlasnie, i dlatego nie wydaje mi sie zeby ta walka byla ustawiona pod koksa, no bo niby po co?
jedno trzeba powiedziec, koksu to swietna postac :fdrink a hejt jego wypowiedzi..
Myślę, że ta walka miała przede wszystkim charakter promocyjny. Przyznam szczerze, przed tą walką i tymi wszystkiimi zabiegami promocyjnymi nie miałem pojęcia że istnieje ktos taki jak "hardcorowy koksu." A tu okazuje się, że to ciekawy, przerośnięty obiekt przyrodniczy, z gatunku homo sapiens, poza tym sympatyczny, momentami śmieszny gościu, który może się dobrze sprzedawać w tv z tą jego łamaną polszczyzną.
Mógłby w roli przypakowanego celebryty zastąpic Pudziana, który juz się chyba wszystkim znudził. Btw. co myślicie o potencjalnej walce Pudzian - Koksu? Ja chętnie bym taką walkę zobaczył.
Koksu prawdopodobnie nie mialby szans z Mariuszem - chociazby dlatego ze Pudzian juz ladny kawal czasu trenuje ;-))
Glupotą Najmana pasjonowałem sie od kiedy kopal w drzwi w big brotherze.
Bardzo ciesze sie ze go wszyscy leja.
Swoja droga to zenujace ze "zawodnika mma" leją amatorzy.
GG Robert
Napisane przez Pajak666
Glupotą Najmana pasjonowałem sie od kiedy kopal w drzwi w big brotherze.
wygrał chociaż?
Napisane przez IceWhoo
Podsumowanie.Wszystko w tym temacie. Wątek do zamknięcia.
Radwańska made my day
Radwańska ?? Eeeeee , zapewne według Najmana machanie paletką również nie jest sportem .
Z komentarza pod Podsumowaniem ...
Napisał Pewniak Magdziarz :
Jestem całkowicie za walką Najmana z Małyszem, osobiście myślałem jeszcze o Dorocie Wellman.