Pomysł zauważyłem w jednym z postów Simoo.
Co sądzicie o spotkaniach godzinnych gdzieś w 3 osoby na skype, jedna osoba gra na 4 stołach, a reszta patrzy i komentujemy wspólnie rozegrane zagrania. Na następnym spotkaniu gra kolejna osoba i tak w kółko.
Ja bym był chętny na stworzenie takiej grupy dla fixa full ring.
Co o tym myślicie?
Ten temat mógłby się też nazywać: ADMIN POLECA!
User coaching, to jeden z najlepszych (i do tego for free) sposobów na polepszenie swojej gry. Bez takich coachingów grałbym pewnie jeszcze na NL25.
Pozdrawiam
ja bym byl zainyeresowany, tylko jak to ma wygladac? razem wchodzimy na jeden stol i jeden godzine siedzi i slucha, nie wchodzac w rozdania? rozjasnijcie mi troche to, czy jest jakas opcja ze np. wchodzimy do pokoju ale nie siadamy przy stole i tylko obserwujemy
Pomysl super z checia bym wzial udzial ale NL fullring ewentualnie SH ale do SH mi jeszcze daleko
jakby byl ktos jeszcze chetny mozemy sie w jakis dzien umowic.
win mialoby wygladac tak samo jak coaching pokerstrategy tak sadze jeden gra reszta oglada i komentuje. Mozna na skype mozna na Teamspeak
Jak chcecie to mogę Wam założyć specjalny channel na naszym serwerze teamspeak.
No ale najpierw może poczekajmy, aż zgłosi się trochę więcej chętnych osób.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o fixa, to jestem za...
Tylko u mnie to bardzo różnie z godzinami wolnymi jest... Na studiach dają mi teraz ostro popalić, więc nie zawsze znajduje tyle czasu na poker ile bym chciał...
na teamspeaku troche opoznienia sa i jakosc glosu nie najlepsza.
proponuje zebrac 3 osoby i na skype sie dogadamy.
ja akurat jestem zainteresowany fixem full ring. jesli ktos chce zebrac osoby do innej gry (NL, SH) to zalozcie nowy temat.