Przejdź do forum
Prywatne treningi N...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Prywatne treningi NL

64 Posty
28 Użytkownicy
0 Reakcje
5,382 Wyświetlenia

Tutaj mogą się wpisywać osoby chętne na prywatne treningi No Limit BSS i SSS. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych sposobów na polepszenie swojej gry. I do tego jeszcze for free! :P Wpisujcie więc tutaj numery gg lub skypa i nie zapomnijcie podać w co gracie: BSS czy SSS! Drugą możliwością jest wpisanie w sygnaturze na forum: "Szukam chętnych do prywatnego treningu NL BSS. Mój numer gg: 12345". ;)

Jak taki trening mógłby wyglądać:

Umawiacie się z innymi użytkownikami na skypa. Jedna osoba gra, a reszta obserwuje jej grę. Jeśli przydarzy się jakaś "trudna" sytuacja, to możecie razem zadecydować, jak należy zagrać. Ciekawe rozdania zostają zapisywane i po treningu można spokojnie podyskutować dlaczego powinno się zagrać tak, a nie inaczej. Jeśli macie nadal jakieś wątpliwości, wstawiacie te rozdania po prostu na forum. Thats all! :)

Naprawdę gorąco polecam ten rodzaj treningu! Sam kiedyś tak zaczynałem!

Pozdrawiam :)

63 odpowiedzi
skajlacz

Świetny pomysł :) ja sie na to pisze ;).
gram sss

gg: 6255410

No ja sie oczywiście pisze na to, juz miałem przyjemność uczestniczyc w czyms takim z jednym z prominentnych ;) członków ps i naprawdę bardzo duzo to daje! =)

gg: 3151983

oczywiście BSS :P

d0c3n7

swietna rzecz bylbym chetny na takie treningi:)
gram sss
gg: 2325452

e:/
aaa i simoo moze warto pisac jeszcze jaka platforma bo niekazdy ma mozliwosc gry na paru a mysle, ze to decydujacy czynnik...
wiec ja gram na Titanie!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No ale przecież gra tylko jedna osoba a inne tylko obserwują, a żeby oglądać wystarczy mieć konto play money. :P

Pozdrawiam

bubel

ja byłbym chętny na BSS, gg 2450338

grochu

jak cos tez jestem chetny BSS
gg: 1141542

No to ja też jestem chętny gg-5373824

BSS GG: 5079064.
Pozdro!

MoroP

Witam. Chetnie wezme udzial w takim przedsiewzieciu. Najlepiej NL25 BSS SH. GG 2315345. W weekend najbliższy najchetniej :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

I jak, były już pierwsze treningi? To opowiadajcie jak było! :P

Pozdrawiam

piachu01

Też się piszę. Narazie tylko do obserwowania(brak kasy:)) gg:6568652

trzeba się zgadać na jakiś termin, wieczór sobota albo coś w ten deseń...

skajlacz

Pierwszy trening SSS na NL10 z d0c3n7'em zaliczony :)
Ja grałem On patrzył :P Rozmawialismy przez gg także za malo czasu na głębsze wspólne przemyślenia podczas akcji na stole i kopiowanie rąk(ale i tak było ich mało) ;)

Jedno ciekawe rozdanie: dostalem 6 :spade:4 :heart: na freeplay, na flopie 5 :club: 7 :diamond: 8 :club: ,przedemna 2 oponentow, raise i reraise, i tu dylemat ale w koncu "spasowaliśmy" i dobrze na tym wyszedlem ;) doszedl jeszcze :club: i jeden trafil flush'a

Drugie: AKo na BU , raise 4bb, gosc na BB allin, ja rowniez, na boardzie nic , jemu sie trafila para T(zagrał KT) . Ten oponent to short ?( , ale zdaza sie ;)

4 stoły
350 hand'ow
i niestety -2.25$ ale wyjątkowo karty nie szły :( ;)

Polecam taką forme gry, wymiana przemyślen i doświadczenia naprawde wiele daje ;)

Do mnie można pisać w sprawie SH TYLKO :) 1047907
FR nie robię, bo już zapomniałem jak się to gra :)

Chętnie pomogę.

Pozdro

Bielanek

Chętnie BSS FR. G-G: 513(antyspam)2848

Pzdr

MoroP

W piatek albo sobota chetnie zagram NL25 SH BSS na Party. Bede mial otwarte dwa stoliki i chetnie "poskajpuje" z kims, kto powie: Nie Fishu zle zagranie to bylo :)

d0c3n7

Original od simoo
I jak, były już pierwsze treningi? To opowiadajcie jak było! :P

Pozdrawiam

byl jeden "mini" trening- moj ze skajlaczem :)
on opisal powyzej swoje wrazenia ja napisz krotko wlasne;]
Wiec takie treningi swietna sprawa, wspolna dyskusja zagran, bledow pobudza myslenie i pomaga na pewno na dluzsza mete. Moze byc sytuacja gdzie druga osoba zauwazy blad, z ktorego nie zdawalismy sobie nigdy wczesniej sprawy!
korzysc jest wiec na takim treningu obustronna;]
Na koniec co do mojej sesji wyszla na dosc ladny plus :) przy czym z poczatku troche brakowalo szczescia i w zasadzie na otwarcie przegralismy 2x all-in;] jakies ~~40BB ale pozniej juz jakos poszlo!
pozdrawiam i zachecam do takiej formy nauki!

Bielanek

Byłbym chętny na piątek/sobota późny wieczór. GG wyżej. Pozdrawiam

Gdyby ktos chcial poanalizowac moja gre na SSS NL10 na Titan albo chcial zebym to ja towarzyszyl mu w treningu SSS niech pisze:

GG# 2317739

Jak tylko znajde wolny czas to chetnie z kims pogram