Hej pokerzyści !
Zwracam się do was z prośbą o opinię.
Niebawem mój chłopak będzie miał urodziny.
Od kliku miesięcy zacięcie gra w pokera. Prowadzi też regularnie bloga na tym forum. I mimo, że spędza długie godziny przed komputerem, (o dziwo!) znajduje czas na "rozpieszczanie" mnie.
Chciałabym się mu odwdzięczyć. Nie chcę jednak kupować kolejnej koszulki, perfum czy czegoś równie słabo zapadającego w pamięć.
Pomóżcie mi zatem wybrać mu prezent z którego będzie miał lepszy pożytek. Oczywiście związany z pokerem !
Myślałam o torcie (bo to rasowy łakomczuch) w kształcie żetonu. Co myślicie?
A wrzucisz swoje foto?
a tak poważnie to skoro mówisz ze spęda wiele czasu przed komputerem to polecam poczytać ten temat: klik może nie bezpośrednio związane z pokerem ale powinien się ucieszyć
No nie wiem. Może hologram Phil a Hellmutha? Republika cię potrzebuje. Nic mi nie przychodzi do głowy
mi narzeczona kupuje HM2 na imieniny wiec jeśli nie ma żadnego trackera to polecam..
Staram się zachować jak największą anonimowość
HM2 już ma niestety (albo i stety). Pomysł z okularami bardzo fajny! Nawet nie wiedziałam, że takie istnieją
Mnie by najbardziej ucieszylo jakby dziewczyna kupila jakas fajna bielizne dla siebie jako prezent dla mnie
Mysle ze to go ucieszy najbardzeij
Może walizkę z żetonami do gry. Ja taką dostałem na urodziny i jestem bardzo zadowolony.
Bourbon na odstresowanie? W sumie nie wiem co innego można chcieć na urodziny :sdrink
Napisane przez prettyassgirl
Pomysł z bielizną już był . W zeszłym roku![]()
Nalegam na foto
Napisane przez innocent2102
Jeśli go kochasz, to kup mu dysk SSD:D Na pewno będzie zadowolony.
:nh
zapros koleznake do lozka ,ewntualnie zarzuc na siebie kokardke pozwol skrepowac rece i niech czyni na co tylko ma ochote
Z tą ciążą nie przesadzajmy , nie chcę żeby dostał apopleksji.
Dysk to dobry pomysł, ale z tego co widzę ceny też dobre.
Ten pomysł zachowam na inną okazję;)
myśle ze najlepszym prezentem było by dla niego jakbyś ukończyła ten kurs http://www.sfora.pl/Zobacz-jak-ucza-seksu-oralnego-Jedyna-taka-szkola-na-swiecie-a59580
jeśli gra MTT to moglibyscie milo spedzac 5 minutowe przerwy
Napisane przez Rysiobrutal
myśle ze najlepszym prezentem było by dla niego jakbyś ukończyła ten kurs http://www.sfora.pl/Zobacz-jak-ucza-seksu-oralnego-Jedyna-taka-szkola-na-swiecie-a59580jeśli gra MTT to moglibyscie milo spedzac 5 minutowe przerwy
Uploaded with ImageShack.us