Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pozdrowienia :)

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
758 Wyświetlenia
xbudekx

Witam wszystkich.

Jestem sobie wlasnie na statku, znaczy sie w pracy :) siedze ne wachcie przy trapie i buszuje po forum :) Ostatnie podrygi, bo nastepny raz kiedy tu zawitam to prawdopodobnie bedzie w lutym. Az wam zazdroszcze spotkania wŁodzi, szkoda że mnie tam nie ma. No ale cóż, może nastepnym razem się uda :)

Teraz Jestem w Jaxonville w USA. Z tąd płyniemy na Afrykę, porty One, Lagos, Tema, Abidżan. A potem na stocznie do Las Palmas :) hehe, będę się wygrzewał wśród Hiszpanek :) mamy tam spedzić jakies 6-8 tygodzni :)

Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia ze Stanów :)

9 odpowiedzi
kaczuba

No proszę, ten to ma dobrze. Jeszcze te Hiszpanki... A jak ogarnianie materiału pokerowego? ;)

MoroP

W Las Palmas pewnie same grube angielki na wczasach :)

Pozdro

bMh
bMh

MoroP napisał

Pozdro

Zazdrosc !! :P

xbudekx Autor wątku
xbudekx

Hehe, może i grube Angielki, ale po 2 miesiącach siedzenia wśród samych facetów to widok każdej w miarę wyglądającej kobiety zadowala :)

Co do materiału pokerowego to jeszcze nie zacząłem, nie było tak naprawdę czasu. Ciągle praca, przyswajanie sobie nowego statku, zapoznanie się z nim, a i tak jeszcze wszystkiego nie wiem. Ale napewno gdzieś za tydzień siądę i zacznę już studiować artykuły :)

Foto relacja po powrocie !

Czym się trudnisz :) ?

xbudekx Autor wątku
xbudekx

Fotki po powrocie napewno jakieś wrzucę :) A moje zatrudnienie to marynarz :) ostatni kontrakt za robola, a następny za 3 oficera robię :)

MoroP

bMh napisał

MoroP napisał

Pozdro

Zazdrosc !! :P

Nie, siedziaem tam trzy miesiące to wiem :P

diablik7

Moj kumpel spedzil 4 miesiace w Abidzanie, a ja w N'dzamenie. Nie bzykaj czarnych! ;) No, raz trzeba sprobowac, ale bez przesady :D Cholera, zazdroszcze Ci, ale teraz zaczalem odpowiedzialne zycie i w koncu poszedlem na studia. Skoncze to znowu gdzies wyjade.

A Hiszpanki i dziewczyny z Ameryki Poludniowej, super... Lubia Polakow, lubia sex, sa ladne, cieple i maja bogata wyobraznie ;)

Jesli cos mowie nie tak to tlumaczcie to iloscia spozytego alkoholu :D