Napisane przez Marta
Hmm a może Homozygotycznie kara klacz arabska?![]()
![]()
hahahaha biore w ciemno, choc nie wiem czy chcialaby drugiego "konia"
Napisane przez Marta
Hmm a może Homozygotycznie kara klacz arabska?![]()
![]()
hahahaha biore w ciemno, choc nie wiem czy chcialaby drugiego "konia"
Jako fanka muzyki chętnie przygarnę coś co brzęka... jako, że dopiero się chce zacząć uczyć może być najtanisze www.rocktone.pl/ -> kategoria gitaryyy... od pewnego czasu to moja obsesja, ale póki co grywam raczej u znajomych, a wracając do realiów życia, pewnie znowu Mikołaj nie zapomni o tuzinie kosmetyków i tego typu rzeczy, których nawet w 50% nie zużyto z zeszłorocznych zapasów. Eh, ta tradycja polska. :fuckyeah
To jest prezent który sam bym chciał dostać, ale znając życie dokóki sam go sobie nie sprawie to go nie będę miał. Pomysł dla kobiet :D, które chcą dać praktyczny i nietuzinkowy prezent.
Napisane przez Witcher1990
Posłużę się wyrafinowaną aluzją- takie piwo smakuje jak siki.
Oj widzę że o piwie to nic nie wiesz
siki to są wszystkie komercyjne korporacyjne piwa. Polecam pooglądać
Napisane przez przemek20011
Posłużę się wyrafinowaną aluzją- takie piwo smakuje jak siki.Oj widzę że o piwie to nic nie wiesz
Aha a Ty wiesz bo naoglądałeś się filmików z YT i przeczytałeś komentarz z największą ilością łapek. Solidne źródło wiedzy :fdrink
Zobacz jeszcze raz co napisałem- że piwo które robi się samemu smakuje jak siki. Nie napisałem, że komercyjne są lepsze oczywiście że są robione masowo więc odbija się to na jakości. Natomiast każdy taki domowy wyrób piwo podobny można sobie obić o kant wiesz czego i dlatego nawet Harnaś jest od tego smaczniejszy ale to nie forum o browarnictwie
Napisane przez przemek20011
Posłużę się wyrafinowaną aluzją- takie piwo smakuje jak siki.Oj widzę że o piwie to nic nie wiesz
Aha a Ty wiesz bo naoglądałeś się filmików z YT i przeczytałeś komentarz z największą ilością łapek. Solidne źródło wiedzy :fdrink
Zobacz jeszcze raz co napisałem- że piwo które robi się samemu smakuje jak siki. Nie napisałem, że komercyjne są lepsze oczywiście że są robione masowo więc odbija się to na jakości. Natomiast każdy taki domowy wyrób piwo podobny można sobie obić o kant wiesz czego i dlatego nawet Harnaś jest od tego smaczniejszy ale to nie forum o browarnictwie
Swoją wiedzę czerpie z osobiście wypróbowanych piw browarnikow domowych, ale nie będę klucil z kimś kto za dobre piwo uważa harnasia. Nie róbmy offtopu. Ja jakbym dostał taki prezent byłbym zadowolony
Ja w sumie dla mojej mamy i siostry zamówiłem dzień w spa, myślę że będą zadowolone. :challenge
Ma ktoś może pomysł co można kupić swojemu tacie? Bo moje pomysły są albo zbyt tanie, albo zbyt drogie, a celuję gdzieś pomiędzy.
A ja się pochwale bo dowiedziałam się co otrzymam w tym roku - w sumie prezent ogólno rodzinny, albo bardzo mi się podoba - tadam... Agencja fotograficzna Studio69 sesja zdjęciowa, dla rodziny. Ostatnio o tym troszkę gadałam i teraz już wiem, dlaczego niektórzy się uśmiechali. Ogólnie jeśli ktoś nie ma pomysłu, a ma kogoś kto lubi kreatywność to będzie bomba...