Przejdź do forum
Pomysły na prezenty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pomysły na prezenty pod choinkę

34 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
2,515 Wyświetlenia
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez Marta
Hmm a może Homozygotycznie kara klacz arabska? :f_confused:

:D

hahahaha biore w ciemno, choc nie wiem czy chcialaby drugiego "konia" xD

Odpowiedz
Cytat
NoemiSui
PokerStrategist

Jako fanka muzyki chętnie przygarnę coś co brzęka... jako, że dopiero się chce zacząć uczyć może być najtanisze www.rocktone.pl/ -> kategoria gitaryyy... od pewnego czasu to moja obsesja, ale póki co grywam raczej u znajomych, a wracając do realiów życia, pewnie znowu Mikołaj nie zapomni o tuzinie kosmetyków i tego typu rzeczy, których nawet w 50% nie zużyto z zeszłorocznych zapasów. Eh, ta tradycja polska. :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

To jest prezent który sam bym chciał dostać, ale znając życie dokóki sam go sobie nie sprawie to go nie będę miał. Pomysł dla kobiet :D, które chcą dać praktyczny i nietuzinkowy prezent.

Domowe piwo

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990
PokerStrategist

Posłużę się wyrafinowaną aluzją- takie piwo smakuje jak siki.

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

Napisane przez Witcher1990

Oj widzę że o piwie to nic nie wiesz :facepalm: siki to są wszystkie komercyjne korporacyjne piwa. Polecam pooglądać

Tomasz Kopyra

Odpowiedz
Cytat
yoovan
PokerStrategist

Liter, wagon fajek i krzynka piwa.
Czytałem tylko tytuł, więc może lego lepsze.

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990
PokerStrategist

Napisane przez przemek20011

Oj widzę że o piwie to nic nie wiesz :facepalm: siki to są wszystkie komercyjne korporacyjne piwa. Polecam pooglądać

Tomasz Kopyra

Aha a Ty wiesz bo naoglądałeś się filmików z YT i przeczytałeś komentarz z największą ilością łapek. Solidne źródło wiedzy :fdrink

Zobacz jeszcze raz co napisałem- że piwo które robi się samemu smakuje jak siki. Nie napisałem, że komercyjne są lepsze oczywiście że są robione masowo więc odbija się to na jakości. Natomiast każdy taki domowy wyrób piwo podobny można sobie obić o kant wiesz czego i dlatego nawet Harnaś jest od tego smaczniejszy ale to nie forum o browarnictwie

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

Napisane przez przemek20011

Tomasz Kopyra

Aha a Ty wiesz bo naoglądałeś się filmików z YT i przeczytałeś komentarz z największą ilością łapek. Solidne źródło wiedzy :fdrink

Zobacz jeszcze raz co napisałem- że piwo które robi się samemu smakuje jak siki. Nie napisałem, że komercyjne są lepsze oczywiście że są robione masowo więc odbija się to na jakości. Natomiast każdy taki domowy wyrób piwo podobny można sobie obić o kant wiesz czego i dlatego nawet Harnaś jest od tego smaczniejszy ale to nie forum o browarnictwie

Swoją wiedzę czerpie z osobiście wypróbowanych piw browarnikow domowych, ale nie będę klucil z kimś kto za dobre piwo uważa harnasia. Nie róbmy offtopu. Ja jakbym dostał taki prezent byłbym zadowolony

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6
Poker Player

Odpowiedz
Cytat
6th
6th
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat

Ja w sumie dla mojej mamy i siostry zamówiłem dzień w spa, myślę że będą zadowolone. :challenge
Ma ktoś może pomysł co można kupić swojemu tacie? Bo moje pomysły są albo zbyt tanie, albo zbyt drogie, a celuję gdzieś pomiędzy.

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist
martelo777
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
NoemiSui
PokerStrategist

A ja się pochwale bo dowiedziałam się co otrzymam w tym roku - w sumie prezent ogólno rodzinny, albo bardzo mi się podoba - tadam... Agencja fotograficzna Studio69 sesja zdjęciowa, dla rodziny. Ostatnio o tym troszkę gadałam i teraz już wiem, dlaczego niektórzy się uśmiechali. Ogólnie jeśli ktoś nie ma pomysłu, a ma kogoś kto lubi kreatywność to będzie bomba...

Odpowiedz
Cytat