bMh napisał
A Ty sie nie wkurwiasz jak ktos chce Cie wychujac na pieniadze?
Moze sam to robi?
bMh napisał
A Ty sie nie wkurwiasz jak ktos chce Cie wychujac na pieniadze?
Moze sam to robi?
No i ile by tak pograli? 10 donów max i wszyscy mieliby pobanowane konta. A bMh bałbyś się dzieciaka jakby Ci powiedział, że idzie napaść na Twój bank?
A Ty Danny uważaj co mówisz.
Szybko znajdzie się ktoś kto przyuważy i doniesie. Jeden mod się na nich przyczai i będzie po problemie. To są czytelne sytuacje i nie wierzę w opowieści 'znam takich co tak grają'. Papu.
Na bossmedii gdzie gram, przy stole zawsze mam 3-6 regsow, ale nie pomagaja sobie, bo nawet sie nie znaja
Sa proste mechanizmy na to, wystarczy że 2 lub więcej razy pokerroom zarejestruje że przy stole powidzmy 3 różnych stołach grał ten sam skład 5 tych samych graczy i już jesteście zgłoszeni z automatu przez soft do supportu jako podejrzani. Nawet pare lat temu na Expekcie takie coś miałem gdy z kolegą zawsze graliśmy razem dla towarzystwa, ale w tym wypadku akurat nie podawaliśmy sobie kart, chociaż z tego co wiem nie jest to wcale takie skuteczne. Bo zawsze się znajdzie taki który was przerobi w 1 rozdaniu.
frajerstwo, lepiej kup giwere i jakiś bank zrób a nie robisz z siebie frajera na forum.