Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pomysł

47 Posty
29 Użytkownicy
0 Reakcje
3,971 Wyświetlenia
poppinm

Siema,

Mam pewien pomysł który wymaga uczestnictwa 5 graczy razem ze mną. Otóż, myślę nad gra double or nothing nl holdem w nazwanym przeze mnie trybie "fantastyczna piątka " :P . Gralibyśmy zawsze w piatke przeciwko piątce innych graczy. Konsultowalibyśmy się na tsie bądź ventrillo (tu wybór dowolny). Gralibyśmy oczywiście tak aby nasza piątka wygrywała pule, robilibyśmy to w ten sposób że, nigdy nie wchodzilibyśmy all in, z początku czailibyśmy się i potem uderzali , najłatwiej byłoby by wtedy gbyby pozostawało nas już tylko 7,6 wtedy nawet jeśli ktoś przegrałby większy % swojego sztaka dalibyśmy mu się trochę odbudować(aby blindy go nie zjadły) poprzez wejście jednego z nas w celu celowej przegranej na korzyść naszego shorta, robilibyśmy to tylko wtedy gdy pozostali gracze spasowaliby swoje karty bądz gdy short ma bardzo gryawlne karty typu QQ KK AA AK. Przez cały czas konsultowalibyśmy się na tsie i próbowali wyeliminować pozostałych graczy. Najtrudniej byłoby na początku, ale też niekoniecznie, moglibyśmy przeczekać spokojnie aż odpadnie 1,2 graczy i wtedy uderzyć na pozostałych eliminując ich po kolei aż zostanie nasza piątka i zgarnie pule.
Co do stawek to moglibyśmy zacząć od 1$ i zobaczyć jak to będzie i powoli piąć się wyżej. Wystarczy nam 60% wygranych dla każdego aby czerpać z tego zysk.

//Nikt się pisał nie będzie. Qsy.

Pozdrawiam

46 odpowiedzi

wszystko pięknie, fajnie, ale ostatnio za konsultacje 2ch graczy przez skype na p* poleciały bany ^^

adramalech

Przy 60% wygranych nie zarobisz na zapałki... a tak poważnie wypier#%$^#

Janosikgdy

Po pierwsze jest to nielegalne a po drugie niemoralne.
Nie chciałbym aby ktoś się zmawiał przeciwko mnie, i ja się nie zmawiam. A coś takiego o co proponujesz to zwykłe frajerstwo i złodziejstwo, całkowicie sprzeczne z fair play.

salyk

naucz się grać sam.

poppinm Autor wątku
poppinm

Hmm, może i macie racje. Jestem po prostu bardziej jak Edward Norton niż Matt Damon, jeśli ktoś oglądał "Rounders" to wie o co chodzi ^^

No, cóż zapytać nie zaszkodzi :)

zendera

Nie proboj tego robic nawet z kolesiem ;). Pokerroomy maja bardzo wyczulone mechanizmy w tego typu sprawach i mozesz miec maly problem z wyplata pieniedzy.

Ciekaw jestem ile osob do niego uderzy na gg

A może wszyscy zapiszemy się do WSOP i będzie dawać sobie znaki?

iunctim

miałeś dopisać na koniec:"...i wtedy się obudziłem zlany potem..."

Ale żal.

deltoos

Nawet jesli zbierzesz ludzi, to na pewno nie przejdzie ;) Pokerroomy nie sa glupie. Jak wygrasz w ten sposob 5 $ to ciesz sie i zwijaj manatki hehe. A tak poza tym to smutny pomysl, choc mysle ze chetnych na takie cos by sie znalazlo tylko o tym wiadomo ze nie powiedza. Cwaniakow, jesli chodzi o easy money nie brakuje, ale to chyba wszyscy wiemy ;)

Poza tym to wcale nie bylo by takie proste zeby cala wasza piatka wygrywala. Obstawiam ze wspolnymi silami max 3 by was wygrywalo. A potem zaczely by sie klotnie "czemu go sprawdziles" , "oddajcie mi blindy" i tyle by bylo

bMh
bMh

Ja kiedys z kolegami planowalismy zeby usiasc w 10 do stoju z Bad Beatem ale stwierdzilismy ze latwiej i lepiej i szybciej bedzie grac normalnie niz sie czaic na jackpota z reszta powtarzam po kims po raz nty ze pokerroomy nie sa glupie i wiedza wiecej niz sie niektorym zdaje.

poppinm Autor wątku
poppinm

Można zamknąć wątek, już zebrałem ekipe :P
Do zobaczenia _cool:

trafiq

Raczej chyba dowidzenia. ;-)

krawczeiro

poppinm napisał
już zebrałem ekipe :P

na pewno :tongue: :tongue: :tongue:

krawczeiro napisał

poppinm napisał
już zebrałem ekipe :P

na pewno :tongue: :tongue: :tongue:

a ja jestem prawie pewien ze do niego pisali

bastian081

Za kilka dni będą posty "Pomocy. Zablokowali mi konto. Nie mogę odzyskać pieniędzy". Mimo wszystko powodzenia.

btw jak was spotkam u siebie w grze to poleci donos