Siema,
Mam pewien pomysł który wymaga uczestnictwa 5 graczy razem ze mną. Otóż, myślę nad gra double or nothing nl holdem w nazwanym przeze mnie trybie "fantastyczna piątka "
. Gralibyśmy zawsze w piatke przeciwko piątce innych graczy. Konsultowalibyśmy się na tsie bądź ventrillo (tu wybór dowolny). Gralibyśmy oczywiście tak aby nasza piątka wygrywała pule, robilibyśmy to w ten sposób że, nigdy nie wchodzilibyśmy all in, z początku czailibyśmy się i potem uderzali , najłatwiej byłoby by wtedy gbyby pozostawało nas już tylko 7,6 wtedy nawet jeśli ktoś przegrałby większy % swojego sztaka dalibyśmy mu się trochę odbudować(aby blindy go nie zjadły) poprzez wejście jednego z nas w celu celowej przegranej na korzyść naszego shorta, robilibyśmy to tylko wtedy gdy pozostali gracze spasowaliby swoje karty bądz gdy short ma bardzo gryawlne karty typu QQ KK AA AK. Przez cały czas konsultowalibyśmy się na tsie i próbowali wyeliminować pozostałych graczy. Najtrudniej byłoby na początku, ale też niekoniecznie, moglibyśmy przeczekać spokojnie aż odpadnie 1,2 graczy i wtedy uderzyć na pozostałych eliminując ich po kolei aż zostanie nasza piątka i zgarnie pule.
Co do stawek to moglibyśmy zacząć od 1$ i zobaczyć jak to będzie i powoli piąć się wyżej. Wystarczy nam 60% wygranych dla każdego aby czerpać z tego zysk.
//Nikt się pisał nie będzie. Qsy.
Pozdrawiam