Przejdź do forum
Pokerzyści - maturz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerzyści - maturzyści.

767 Posty
120 Użytkownicy
0 Reakcje
50.4 K Wyświetlenia

to w sumie też zależy od tego jak kto chce zdać :)

mazaq
PokerStrategist

szczecin - US imo

mouse91
Oldschool Grinder

Napisane przez GrudzienM
Kraków - AGH.

Btw. podepnę pytanie - wy też grindujecie większość czasu zamiast się uczyć? :P

podczas ostatnich dwóch tygodni chciałem się ostro przyłożyć do matury na prawdę... Ale ftp zaczęło rozdawać bonusy, a ja dostałem maksymalny bonus więc... wiadomo...

Trochę wam zazdroszczę że macie już wybrane uczelnie, ja nie mam ani żadnego miasta na oku ani konkretnej szkoły. Więc pewnie pojadę na Koszalin lub na Szczecin bo najbliżej :facepalm:

Nasir99
Oldschool Grinder

Koszalin? A skąd jesteś?

mouse91
Oldschool Grinder

Napisane przez Nasir99
Koszalin? A skąd jesteś?

Kołobrzeg

Nasir99
Oldschool Grinder

No co ty gadasz? To siema. Też jestem z okolic ; )
Szkoła jaka? :>

robertm19
PokerStrategist

Dopiero na studiach jest problem z dzieleniem czasu miedzy nauką a pokerem :)
Jak zbliża się sesja nieraz na miesiąc gre odkładalem.

AdasiekPS
PokerStrategist
Peatreek
PokerStrategist

robertm19 , cool story ;]

Z roku na rok te matury to jest jeden wielki smiech na sali.Moj test gimnazjalny co mialem prawie 10 lat temu byl na 100 razy wyzszym poziomie niz ostatnia probna matura.Teraz jesli ktos nie walnie minimum 90% to jest totalnym debilem.No innych slow nie mam.Uczyc sie do tak prostych zadan z matmy to az smiech na sali.Dzieciaczki przezywaja ten smieszny egzaminik hahaha

letsgamble92 Autor wątku
letsgamble92
PokerStrategist

Napisane przez Gex222
Z roku na rok te matury to jest jeden wielki smiech na sali.Moj test gimnazjalny co mialem prawie 10 lat temu byl na 100 razy wyzszym poziomie niz ostatnia probna matura.Teraz jesli ktos nie walnie minimum 90% to jest totalnym debilem.No innych slow nie mam.Uczyc sie do tak prostych zadan z matmy to az smiech na sali.Dzieciaczki przezywaja ten smieszny egzaminik hahaha

Nie rozumiem tylko jednego, skoro jesteś takim ynteligentem to czemu wpadasz do tematu skierowanego dla maturzystów i uskuteczniasz jakiś flame? Idź się dowartościować w innym temacie.

ps. ten test gimnazjalny to ma się rozumieć, że oblałeś?:)

Refic
Oldschool Grinder

Napisane przez letsgamble92

Napisane przez Gex222

Nie rozumiem tylko jednego, skoro jesteś takim ynteligentem to czemu wpadasz do tematu skierowanego dla maturzystów i uskuteczniasz jakiś flame? Idź się dowartościować w innym temacie.

+1

A co do tematu to UJ krk

AdasiekPS
PokerStrategist

Napisane przez Gex222

Dobra beka. + za akcję -za sprzęt

avril1991
Oldschool Grinder

Witam!

Proszę poważnie dyskutować, Gex222 powstrzymaj się od tego typu komentarzy.

tomasmt
Oldschool Grinder

Warszawa --> UW

JuelzWicco
PokerStrategist

Nikt się na AWF nie wybiera ?:P serdecznie polecam :D

variat
Oldschool Grinder

no matura podstawowa z matmy, to faktycznie niektorzy moga poczuc sie obrazeni, ze piszac egzamin dojrzalosci, zostaje pytany ile wynosi wartosc f(x)= 5x + 4 dla x= 7 ;)

Jesli ktos nie dowierza, to proponuje zajrzec, ze faktycznie o takie rzeczy sa pytain maturzysci. Inna perelka to liczenie procentow typu ile kosztoway spodnie jesli po obnizce ceny o 30% cena spadla o 50zł majac do dyspozycji kalkulator;)

Jesli ktos sie matmy nie uczyl nic, to oczywiscie nie rozwaze jakis tam zadan geometrycznych. dla mnie moga byc banalne, ale ja np. nie znam pdostaw z historii. Chociaz zgadzam sie, ze zdanie tej matury powinno sie nazywac egzamin pelnosprawnosci inelektualnej

Shniman
PokerStrategist

Jeżeli jest mowa o maturze podstawowej to fakt , nie powinno być większych problemów , natomiast jeżeli zadeklarowaliśmy rozszerzenia to zapewniam rozszerzona fizyka to nie jest pikuś ;)
Polibuda Wwa.

nuskei
Poker Player

Do Rzeszowa nikt sie nie wybiera? : DDDDD

ultraplazmator
Oldschool Grinder

rozszerzona matma to tez nie taki pikuś imo ;)

ja ide do Torunia na automatyke i robotyke.