Przejdź do forum
Poker na Malcie - P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker na Malcie - Poszukiwany room mate

176 Posty
85 Użytkownicy
24 Reakcje
53.5 K Wyświetlenia

Hej, też jestem zainteresowany, wysłałem zaproszenia,
Jeżeli jest to aktualne proszę o info.

Odpowiedz
Cytat
Rysiobrutal
Poker Player

polecam ulokowac sie w st julians blisko imprezy i blisko do kasyna a nawet dwoch kasyn

Odpowiedz
Cytat
Kanar007
PokerStrategist

Gramgrubo tez mi pisał o tej miejscowości. Podobno centrum rozrywki na Malcie. Nic jeszcze nie zabukowaliśmy, ale Malta jest tak mała ze wszędzie tam blisko, długość wzdłuż linii brzegowej to jakieś 20km.
Skarb... i Kresk sprawdźcie privy :)

Odpowiedz
Cytat
Rysiobrutal
Poker Player

niby blisko ale duzo ruchu i malo miejsc do parkowania wiec podroze autem bym sobie odpuscil wiec lepiej byc w centrum i robic wypady na zwiedzanie wyspy niz mieszkac na obrzeżach i ciagle dojezdzac czy to na impreze czy to do kasyna

Odpowiedz
Cytat
kewlys
Oldschool Grinder

GL - stawiam kropę

Odpowiedz
Cytat

Ale wam zazdroszcze.Mialem podobny plan w zeszle wakacje z kumplem ale niestety zabrali mi ROLa na FTP.

Tez slyszalem wiele pozytywnego o st julians i podobno to najlepsza miejscowa na Malcie

Odpowiedz
Cytat
Hoobert
BlackMember

i co, macie już kogoś ?

Odpowiedz
Cytat
kresk
PokerStrategist

Witam, nie wiem jak tam reszta ale ja wybieram się na 100% i mam nadzieje że reszta też się nie wykruszy.

jeżeli jesteś też zainteresowany to można szukać kolejnych osób i 2 domki wynająć a wtedy będzie przyjemniej :P

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Dajcie mi 1,5 roku :D

Odpowiedz
Cytat
kumiszcz
PokerStrategist

Kiedy i czym lecicie?

Odpowiedz
Cytat

No pewno ryanairem, nic innego nie ma bezpośredniego połączenia z PL, o cenach nie wspominając.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

do kiedy sie trzeba okreslic ? jakis deadline ?

Odpowiedz
Cytat
Kanar007
PokerStrategist

Może wypowiem się w temacie, jako ze kresk był najbardziej zdecydowany do wyjazdu, deklaracja 100% to on leci z nami.
Mieszkanie najlepiej wynająć 3 pokojowa, dlatego nie ma miejsca do wyjazdu dla skarbanarodow, który wciąż się zastanawia.

It is easer to rent property with a 3 bedroom then a 4 bedroom as most houses in Malta are 3 bedroom. The 4 bedroom ones are villas and other property like that however you would be looking at prices of between 800-1,200euro.

The 3 bedroom apartment I sent you (450euro) is very nice and nice furniture too. Also the price is slightly negotiable and so more money in your pockets to spend.

To get things clear you would be renting from end Feb-March till end Summer. It is one of the best times of the year in Malta due to Summer activities, parties, sea, beach, sun and more sun.

I strongly suggest you find a place as soon as possible as now prices do start going up for the summer season.
I can secure a place for you by deposit and agency fees and then you pay once you are in Malta.

In the meantime I would see what other property I can find available for you and your friends.

Regards,

Dlatego jak jest was więcej to mogę pomoc wam w zorganizowaniu takiego wypadu. Dajcie mi tylko znać na privie.

A lecimy z PL > UK > MT najtaniej wychodzi.

Odpowiedz
Cytat
kresk
PokerStrategist

ja bezpośrednio z UK bo tu obecnie mieszkam :D

Odpowiedz
Cytat
Gali92
PokerStrategist

Macie zamiar założyć bloga, albo w jakiś w inny sposób zdać relację z życia na Malcie? Sam rozważam wyjazd ale dopiero za min. 2 miesiące.

Odpowiedz
Cytat
Kanar007
PokerStrategist

Pewnie jakiś blog będzie. Ringo już prowadzi blog MTT, na pewno jakieś zdjęcia tam zamieści. Ja bardziej myślałem nad video blogiem na YouTubie co i tak było by połączone z forum PS. Pożyjemy, zobaczymy ;)

Odpowiedz
Cytat
kresk
PokerStrategist

Napisane przez Kanar007
Pewnie jakiś blog będzie. Ringo już prowadzi blog MTT, na pewno jakieś zdjęcia tam zamieści. Ja bardziej myślałem nad video blogiem na YouTubie co i tak było by połączone z forum PS. Pożyjemy, zobaczymy ;)

zapewne zrobimy jeden wspólny blog z informacjami jak nam idzie oraz ze zdjeciami jak w przerwach miedzy sesjami wygrzewamy sie na lezakach zreszta to jest 6miesiecy bedzie o czym pisac :D

Odpowiedz
Cytat
erefkey
Oldschool Grinder

Pamiętajcie, żeby dla erefkeya jakieś zdjęcia dziewczyn zrobić dobra ? :sdrink

Odpowiedz
Cytat
gramgrubo
Oldschool Grinder

Fajnie, widzimy się na miejscu! :) Jeżeli ktoś jest zainteresowany wyjazdem pod koniec marca/na początku kwietnia, zapraszam na Skype'a (id: gramgrubo).

Odpowiedz
Cytat
Lookbehind
Oldschool Grinder

Widzę, że fajnie się wam ten trip zapowiada. Sam mocno zastanawiam się nad takim wyjazdem, ale jeszcze troszke rzeczy mnie tu trzyma przez najbliższe dwa miesiące.

Anywayz jak luty będzie bez niespodzianek to będę celował w podobny projekt. Dużo pytań będę do was miał.

Odpowiedz
Cytat