Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] pech - live MTT

17 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
749 Wyświetlenia
fessnic

Hej.

Gram aktualnie 11$ NL Holdem [5k guaranteed] 122494610 na starsach i jestem na te chwile 2/20, stack 50+ BB.
Pech, ze za chwile musze mykac do pracy :D i reszte turnieju przesiedze na sitoucie.

Dla zainteresowanych moj nick to : ididnt

Trzymcie kciuki by sie sami powybijali ;)
Licze na FT ;P

Jeszcze z 15minut pogram. Aktualnie 1/18

16 odpowiedzi
fessnic Autor wątku
fessnic

1/16

Co za zrzadzenie losu. Prawdopodobnie moj 1szy powazny FT i nici.

Riverneed

Spóźnij się do pracy :P

fessnic Autor wątku
fessnic

Riverneed napisał
Spóźnij się do pracy :P

:P

fessnic Autor wątku
fessnic

1/14

Spadam.

bart87

Jakim cudem gralismy w jednym teamie w niedziele i nie wiedzialem, ze tez jestes z Piekar? :D

Walderam

Ja tam bym olał pracę i grał! :D
Chyba, że Ci płacą dniówkę ponad 1500$, bo taka jest różnica pomiędzy 1 a 9 miejscem...takiej pracy bym nie olewał jednak...;)
No co mogę powiedzieć, szkoda, że nie miałeś kogo na zastępstwo do gry oddelegować...

kaczuba

A kacowe? :D

bart87

Walderam napisał
Ja tam bym olał pracę i grał! :D
Chyba, że Ci płacą dniówkę ponad 1500$, bo taka jest różnica pomiędzy 1 a 9 miejscem...takiej pracy bym nie olewał jednak...;)
No co mogę powiedzieć, szkoda, że nie miałeś kogo na zastępstwo do gry oddelegować...

Dokładnie! ;) Szkoda, ze tak późno sie zorientowalem, ze fessnic mieszka w tej samej norze, co ja... moze mieszkamy gdzies niedaleko. Ja dzis akurat i wolne od uczelni i od roboty...

Obserwuje jego sit-out na FT, i przed chwila koles na shorcie, ktory odpadajac dalby ew. 8 miejsce fessnicowi, zlapal karete 9 vs. AQ ;/

/btw. P* sucks, jak mozna z 4,5k i chip liderowania w 9handed sng w ciagu 2 rak spasc do 1,5k ? AK vs AT i strit na flopie przeciwnika, KK vs AA... żenua w sumie, ale i tak powalcze o kase!

I jest w top8! ;d

/edit - JUŻ TOP7 ;) Graty!

Olorion

Swietny wynik! Nie wiem czy poszedlbym za twoim przykladem i rzucil to wszystko :P
W koncu za godzinne spoznienie do pracy jeszcze chyba nikogo nie wyrzucili, a te 1600$ kusilo :)

bart87

Olorion napisał
Swietny wynik! Nie wiem czy poszedlbym za twoim przykladem i rzucil to wszystko :P
W koncu za godzinne spoznienie do pracy jeszcze chyba nikogo nie wyrzucili, a te 1600$ kusilo :)

Zalezy jakiej pracy ;). Ja postaralbym sie o L4 :P, ale wynik na sitoucie i tak bardzo dobry...

/najwazniejsze, ze to czlowiek w naszej druzynie! ;d IWLiS skazany na sukces! ;P BÓJCIE SIĘ!

fessnic Autor wątku
fessnic

Ooo, 7 miejsce, jak na sitout to pieknie.

bart87 napisał
Jakim cudem gralismy w jednym teamie w niedziele i nie wiedzialem, ze tez jestes z Piekar? :D

Mieszkam w Kamieniu, jestem z Manhatanu. A Ty gdzie dokladnie mieszkasz?

Olorion napisał

Wyrzucic, nie wyrzuca. Jestem zbyt wazny dla firmy :P Ale praca to zycie, a poker, poki co to rozrywka. Mam na utrzymaniu rodzine, wiec dlugo sie nie zastanawialem nad decyzja.

bart87

fessnic napisał
Ooo, 7 miejsce, jak na sitout to pieknie.

bart87 napisał

Mieszkam w Kamieniu, jestem z Manhatanu. A Ty gdzie dokladnie mieszkasz?

Bardzo dobry wynik i gratulacje, powtórz w niedziele! :D.

Ja akurat jestem z okolic os. wieczorka. ;)

kfas

Trzeba bylo kogos sciagnac przed kompa, albo dac komus pw ;) [chociaz uwaga na bany]

Heh kurde myslalem ze tylko ja jestem z Piekar a tu widze pwoazna Ekipa:)pozdro

fessnic Autor wątku
fessnic

mazik22 napisał
Heh kurde myslalem ze tylko ja jestem z Piekar a tu widze pwoazna Ekipa:)pozdro

No to jest nas juz 3.

Olorion

To brakuje wam tylko 3 osob i 6max sng live czas zaczac