Jesteśmy bardzo ciekawi tego, czy jesteśmy dla Was atrakcyjni (zwłaszcza Simoo). Nie mamy tu na myśli jednak atrakcyjności fizycznej, ale to jak bardzo lubicie nasze forum i jak wiele czasu na nim spędzacie. Odpowiedzi udzielone przez Was będą dla nas bardzo ważne, ze względu na to, że łatwiej będzie nam się pisało newsy, jeśli np. okaże się, że większość z Was korzysta z forum raz w tygodniu. Mam nadzieję, że tłumnie weźmiecie w niej udział
Pozdrawiam
Jak dla mnie bomba
Dobry pomysł, dobre warianty.
I dobry wariant na samej górze, nie musiałem długo szukać odpowiedzi
Ta ankieta jest troche tendencyjna
Ankieta na temat jak czesto jestes na forum zamieszczona na forum? Cos mi tu nie pasuje:P lepiej było by zamiescic tą ankiete na stronie główniej.
trembecki napisał
Ta ankieta jest troche tendencyjna
![]()
Ankieta na temat jak czesto jestes na forum zamieszczona na forum? Cos mi tu nie pasuje:P lepiej było by zamiescic tą ankiete na stronie główniej.
Przecież news z linkiem do ankiety jest na stronie głównej....
Staram sie ogarnąć forum.... Rozdania FL... problemy... offtopy
Jednak nie da się pobić Walderama 
Zawsze jest pierwszy, jak on to robi 
U mnie różnie z tym bywa. Najczęściej czytam forum czy newsy w pracy. Pracuję z komputerem i czytanie forum jest świetną odskocznią od mozołu dnia codziennego. Czasem, gdy nie ma co robić, jest jedynym ratunkiem, bo ileż można czytać newsy na onecie czy kawały na joemonsterze. Po drugim już się nudzą ;), a na forum co chwilę jakieś nowe posty :). Niby "panta rhei", ale tu na forum jakoś to szybciej idzie ;). Za to jak skończę robotę to różne zajęcia nie pozwalają mi zbyt często tu zaglądać. A ciągnie bardzo...
I tu prośba... Nie uatrakcyjniajcie nic! Nie chcę skończyć jak moderatorzy ;). Mam swoje życie i mi z nim dobrze, nie zabierajcie go!
KeMbi napisał
I tu prośba... Nie uatrakcyjniajcie nic! Nie chcę skończyć jak moderatorzy ;). Mam swoje życie i mi z nim dobrze, nie zabierajcie go!
![]()
Hahaha, udało ci się rozśmieszyć chorego admina, masz ticketa! A nie, sorry, konkurs już się skończył, ale i tak dobre.
Pozdrawiam
KeMbi napisał
Najczęściej czytam forum czy newsy w pracy. Pracuję z komputerem i czytanie forum jest świetną odskocznią od mozołu dnia codziennego.
Mam tak samo
Do tego jeszcze wieczorkiem wejdę czasem
Zaglądam tu kilka razy dziennie. Tylko, czasami jeden raz może oznaczać i ponad godzinkę.
Chciałem jeszcze zauważyć, że dziewczyny pewnie zjedzą Damiana za jedynie męską wersję ostatniej odpowiedzi. (chociaż z tego powodu że nikt jej nie zaznaczy :P, to może nie rzuciło by się w oczy)
korranpl napisał
Powiem tak:Jak wiele czasu spędzasz na forum?
Zdecydowanie za dużo![]()
+1
Czemu nie ma takiej odpowiedzi?
kfas napisał
korranpl napisał
Powiem tak:Jak wiele czasu spędzasz na forum?
Zdecydowanie za dużo![]()
+1
Czemu nie ma takiej odpowiedzi?![]()
Bo czasu spędzonego na forum nigdy dość!
simoo napisał
Hahaha, udało ci się rozśmieszyć chorego admina, masz ticketa! A nie, sorry, konkurs już się skończył, ale i tak dobre.![]()
Ożesz Ty cwana bestyjo... Nie wiesz, że kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera, hę?