co tam było?
Napisane przez wukaesiak
o tym ze jedyne pozytyw u kobiet to piersi i wadżajna nie mozna w cafe pogadac![]()
![]()
![]()
jeszcze jakbyśmy kłamali
Czy Twój dom jest nawiedzony?
Poniższe pytania powinny być odpowiedzią na dręczący temat:
Czy Ty lub ktoś z Twojej najbliższej rodziny kiedykolwiek zajmował się praktykami okultystycznymi? Czy bawił się tabliczką Ouija , brał udział w seansach spirytystycznych, odwiedzał medium w celu kontaktów z duchami , czytaniu z kart tarota, czytaniu z fusów herbaty, etc?
Czy miałeś dziwne sny i świadomie wiedziałeś iż nie są Twoimi?
Czy w domu można spotkać dziwne zimne powietrze? Dla przykładu , w pokoju jest normalna temperatura nagle następuje dziwne ochłodzenie? A później ciepłe znowu?
Czy zwierzęta w domu zachowują się dziwnie bez przyczyny? Na przykład przerażone uciekają bez wyraźnego powodu?
Czy występują dziwne dźwięki , których nie da się i logicznie wytłumaczyć? Mogą one zaliczać się do tłuczenia czy pukania? (To są najpopularniejsze czynniki które świadczą iż owy dom jest nawiedzony. Wiele dźwięków da się logicznie wytłumaczyć, to jest. Gorąca woda z rur, obsiadanie budynku, coś upuszczonego lub dotykanego przez zwierzęta domowe, etc.) To musi być wykluczone.
Czy Ty i Twoja rodzina jesteście podatni na sugestie?
Czy zauważasz cienie , figury , jakieś ruchy kątem oka? Na przykład oglądasz coś a kątem oka dostrzegasz cień?
Czy przedmioty które zaginęły nagle pojawiają się ponownie? (Dla przykładu, zostawiasz klucze na stole a potem nie możesz ich znaleźć, a później wracasz w to samo miejsce i je tam znajdujesz?
Czy byłeś dotykany przez nie widzialne dłonie?
Czy słyszałeś szepty albo rozmowy ? Czy te szepty i rozmowy były zrozumiałe?
Czy czułeś się przerażony we własnym domu bez wyraźniej przyczyny?
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez wukaesiak
o tym ze jedyne pozytyw u kobiet to piersi i wadżajna nie mozna w cafe pogadac![]()
![]()
![]()
jeszcze jakbyśmy kłamali
![]()
![]()
![]()
moze galer zna jakies inne pozytywy, tylko nie chce sie nimi podzielic
mam zaproszenie na imprezę w stylu lat 60., obowiązują stroje z epoki. Mam się przebrać na hippisa czy za Gomułkę
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez wukaesiak
![]()
![]()
jeszcze jakbyśmy kłamali
![]()
![]()
![]()
moze galer zna jakies inne pozytywy, tylko nie chce sie nimi podzielic
![]()
haha
Napisane przez casalinga87
mam zaproszenie na imprezę w stylu lat 60., obowiązują stroje z epoki. Mam się przebrać na hippisa czy za Gomułkę![]()
![]()
rudego hipisa gomulke
Napisane przez wukaesiak
![]()
![]()
[treść edytowana]
// dohpaZ - proszę liczyć się ze słowami
Napisane przez Wojaq
Napisane przez wukaesiak
![]()
![]()
[treść edytowana]
// dohpaZ - proszę liczyć się ze słowami
a tam zwykłe ciepłe kluchy
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez wukaesiak
![]()
![]()
[treść edytowana]
// dohpaZ - proszę liczyć się ze słowamia tam
zwykłe ciepłe kluchy
albo kisiel
Napisane przez SeBiX7
Napisane przez casalinga87
mam zaproszenie na imprezę w stylu lat 60., obowiązują stroje z epoki. Mam się przebrać na hippisa czy za Gomułkę![]()
![]()
rudego hipisa gomulke
nie będę rudy. nigdy