Napisane przez Deemerus
Napisane przez GramNaTilcie w pysk musieliby dostać żeby się nauczyć kultury.
To jest właśnie wizytówka nauczyciela kultury.
-Halo, czy to pralnia?
-Sralnia a nie pralnia ku*asie j***ny! Ministerstwo Kultury, czego?
Napisane przez Deemerus
-Halo, czy to pralnia?
Napisane przez EndWgw
-Halo, czy to pralnia?
Tak sobie przejrzałem Twoje wypowiedzi i jak byłem przy setnej to dało mi statystycznie 1% sensu - więc w longrunie, a nastukałeś już mnóstwo spamu, jesteś po prostu śmieszny. Ja mam przynajmniej swoje zdanie.
Napisane przez Deemerus
Za starej Polski dostawało się rózgą publicznie i wychowało ludzi o wiele zacniejszych niż ta wyśmiewcza bezmózga hołota która jest teraz. Skoro racje nie wchodzą takim do głów to przemoc ich nauczy.
Napisane przez GramNaTilcie
Napisane przez EndWgw
-Halo, czy to pralnia?
-Sralnia a nie pralnia ku*asie j***ny! Ministerstwo Kultury, czego?Tak sobie przejrzałem Twoje wypowiedzi i jak byłem przy setnej to dało mi statystycznie 1% sensu - więc w longrunie, a nastukałeś już mnóstwo spamu, jesteś po prostu śmieszny. Ja mam przynajmniej swoje zdanie.
Oh fuck! To moje wypowiedzi mają sens? Możesz przytoczyć ten 1%, bo nie pamiętam.
[treść wyedytowana]
// jest to kolejny raz, gdy obraziłeś innego użytkownika i zostaną z tego wyciągnięte konsekwencje - dlrzz
Napisane przez Kamuflagee
Grając w sieci w jednej trzymam myszkę, a w drugiej bawię się żetonami, jak Antonio Esfandiari.![]()
Długo ćwiczyłeś? Serio pytam, tego trzeba się nauczyć.
Ja tylko wierzę że kiedyś się spotkamy na jakimś Evencie i te wszystkie dzieciaki z forum też będą, wtedy porozmawiamy face2face i zobaczymy jacy z nich kozacy. Wiele osób zakłada na tym forum tematy i wchodzą mu jeden z drugim zaśmiecają i szydzą, w pysk musieliby dostać żeby się nauczyć kultury.
A zabobony czy przesady w świecie pokerzystów to chleb powszedni.
Tylko ja mówiłem serio, nie spinaj się!
Kiedyś grałem sporo live i zabawa żetonami to normalka, po ustawie i zakazie gry w Poldonie nadal się bawie (czasami) przy sesji grając online. Zamiast obgryzać paznokcie jak inni, wolę zająć palce pożyteczną sprawą. Jesteśmy z jednego serwisu i bez chamstwa, prośba.
Ja też bawie się żetonami albo od czasu do czasu kartami :> ♠_rolleyes:
Widzę że temat std
Myślę że nie ma co się czepiać EndWgw, nie będzie miał "normalnych", długich i smutnych postów jeżeli siedzi się na day/night cafe. Chyba proste. ♠_biggrin:
Zabobony większe czy mniejsze rzecz normalna w sporcie . Ja trochę z innej bajki ...
Szachy to nie poker , ale (eks)mistrz świata Anatolij Karpow znany był ze swej przesądności .Np. podobno do momentu gdy w turnieju nie powinęła mu się w którejś partii noga , to Tola delikatnie mówiąc... nie przesadzał z higieną ♠_ugly: .
Notabene byłem naocznym świadkiem wydarzenia , które w pewnym stopniu powyższe potwierdza . Tola zszokował mnie w Polanicy(1998 ? ) przychodząc na pierwszą rundę Memoriału Rubinsteina w obleśnej , czerwonawej koszulce , ewidentnie wyglądającej na wczesnego Andropowa ... No i po tym gdy dostał łomot w tej pierwszej partii z rąk Krasenkowa , na drugiej rundzie pojawił się w elegancko wyprasowanej białej koszuli ♠_smile: .
1. Jak się długo nie myjesz tym lepiej grasz + dodatkowe szczęście
2. Szczęśliwe ubrania
3. Im jesteś bardziej łysy tym lepiej grasz. To by się zgadzało np.Goral, pyszalek ma łysego kolesia w avku. Chyba w całej historii pokera nie było znanego gracza ,który by miał długie włosy i wygrał jakiś ważny turniej i zdobył sławę (nie mówię tu o kobietach)
4.To raczej religia ,ale "Zamawiał ktoś z was kiedyś mszę w kościele w intencji sukcesów pokerowych?"
Napisane przez Rumunus
1. Jak się długo nie myjesz tym lepiej grasz + dodatkowe szczęście
2. Szczęśliwe ubrania
3. Im jesteś bardziej łysy tym lepiej grasz. To by się zgadzało np.Goral, pyszalek ma łysego kolesia w avku. Chyba w całej historii pokera nie było znanego gracza ,który by miał długie włosy i wygrał jakiś ważny turniej i zdobył sławę (nie mówię tu o kobietach)
4.To raczej religia ,ale "Zamawiał ktoś z was kiedyś mszę w kościele w intencji sukcesów pokerowych?"
AD.3 - JESUS
Tylko ja mówiłem serio, nie spinaj się!
Też mówię serio, wierze że jako jeden z nielicznych nie wylewasz żółci tylko mówisz poważnie. Ile ćwiczyłeś? Mam zestaw żetonów, ponoć miały być jak te z kasyn jednak wyglądają grubo i ciężko robić te słupki jedną ręką.
Tylko ja mówiłem serio, nie spinaj się!Też mówię serio, wierze że jako jeden z nielicznych nie wylewasz żółci tylko mówisz poważnie. Ile ćwiczyłeś? Mam zestaw żetonów, ponoć miały być jak te z kasyn jednak wyglądają grubo i ciężko robić te słupki jedną ręką.
Ja zaczynałem od podstaw shuffle można nauczyć się w jeden dzień, zaczynając od 4 i dokładając więcej żetoników. Póżniej pullover czy jakoś tak.. czyli proste przetasowanie żetonów jedną dłonią. Pięknie wygląda z 6 żetonami tasując szybko. Moim ulubionym zawsze będzie thumb flip, ale tylko na prawą ręke, lewą mi nie idzie. No i butterfly, chyba najtrudniejszy z podstawy, ale przy dobrej chęci i sprawnych paluchach idzie ogarnąć w 2-4 tyg.
Dużo zależy od żetonów, ale ja zaczynałem na zwykłych. IMO im cięższe, tym lepsze.
Pozdrawiam
Tylko ja mówiłem serio, nie spinaj się!Też mówię serio, wierze że jako jeden z nielicznych nie wylewasz żółci tylko mówisz poważnie. Ile ćwiczyłeś? Mam zestaw żetonów, ponoć miały być jak te z kasyn jednak wyglądają grubo i ciężko robić te słupki jedną ręką.
W 2 godziny z pewnością się nauczysz, mała rada, próbuj na początku na czymś miękkim np. na kanapie, łóżku
na sliskim i twardym stoliku/blacie jest trudniej wykonać tego tricka
(chodzi o shuffle ofc)
BTW. Bez podtekstów tylko ♠_p:
Na jego kanale znajdziesz sporo tuoriali.
W 2 godziny z pewnością się nauczysz, mała rada, próbuj na początku na czymś miękkim np. na kanapie, łóżku na sliskim i twardym stoliku/blacie jest trudniej wykonać tego tricka fish cool (chodzi o shuffle ofc)
Masz racje, zapomniałem dodać, że najlepiej wychodzi na płótnie, lub czymś miękkim.
Napisane przez Najczarniejszy
W 2 godziny z pewnością się nauczysz, mała rada, próbuj na początku na czymś miękkim np. na kanapie, łóżkuna sliskim i twardym stoliku/blacie jest trudniej wykonać tego tricka
(chodzi o shuffle ofc)
Potwierdzam. Na kanapie najlepiej
Ograrniesz w kilkadziesiąt minut
Myślałem nad tym chwilę. Już wiem jaki mam zabobon. Wallpaper. Jak coś wygram to trzymam, jak dłużej bez shipa to zmieniam.
Napisane przez sojowyjarz
Myślałem nad tym chwilę. Już wiem jaki mam zabobon. Wallpaper. Jak coś wygram to trzymam, jak dłużej bez shipa to zmieniam.
Gołe babki m8 ?
♠_thumbsup: