Przejdź do forum
Kwalifikacje LE (Ru...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kwalifikacje LE (Ruch - Austria, Wisła - Karabakh, Jaga - Aris)

145 Posty
40 Użytkownicy
0 Reakcje
7,552 Wyświetlenia
TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Ruch - wszystko zostało powiedziane, cienia szansy nie ma. (zgodnie z przewidywaniami)
Jaga - technicznie słabsza od Arisu, ale fizycznie imo lepiej przygotowani i mają przewagę, motorycznie na podobnym poziomie. Jakąś szansę w rewanżu mają, aczkolwiek przejście do następnej rundy będzie mimo wszystko ogromną niespodzianką.
Wisła i Lech - umieściłem te drużyny razem, bo w sumie są w podobnej sytuacji. Lech zagrał dobrze, ale nieskutecznie, Wisła słabo i nieskutecznie. Szanse na awans mają te drużyny w sumie takie same. Lech u siebie musi się sprężyć i zagrać w końcu efektywnie pod bramką rywala, bo - jeżeli Sparta nie wzniesie się na wyżyny swoich umiejętności, to jest do przejścia. Wisła musi zacząć grać. Zapomniałem wczoraj napisać jeszcze o Boguskim....no ale w sumie dobrze, że zapomniałem, bo i lepiej o nim nie pisać. Dalej podtrzymuję, że Żuraw był najsłabszy na boisku, o włos lepiej zagrał Boguski, o włos - bo stworzył jedną (słownie jedną!) akcję w całej pierwszej połowie. Ogólnie obaj beznadziejni wczoraj.... Tak więc jeśli Wisła zacznie grać, to nawet grając na wyjeździe może się uporać z Azerami.
Ale nie zdziwię się, jeżeli w następnej rundzie będziemy już oglądać tylko grę Lecha w 4 rundzie eliminacji LE.....

babel92
Oldschool Grinder

Spoko Thimo, damy radę :D

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Ruch = out (znowu przegra)

Jaga = wygra na wyjeździe ale nie awansuje

Lech = remis i niestety out (Sparta Praga w ostatnim sezonie nie przegrała ani jednego meczu w lidze, gra baaaardzo dobrze w defensywie)

Wisła = MUSI awansować ale jak będzie to czas pokaże

TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez rafaeelloooo
Ruch = out (znowu przegra)

Jaga = wygra na wyjeździe ale nie awansuje

Lech = remis i niestety out (Sparta Praga w ostatnim sezonie nie przegrała ani jednego meczu w lidze, gra baaaardzo dobrze w defensywie)

Wisła = MUSI awansować ale jak będzie to czas pokaże

co do Sparty, to się z Tobą nie zgodzę rafaeelloooo ;)
Sparta w zeszłym sezonie rzeczywiście grała świetnie w defensywie, ale ten sezon jakoś im ta formacja słabo zaczęła... Dlatego jeżeli tylko Lech zacznie być skuteczny, to ma szanse... ;)

babel92
Oldschool Grinder

cholera tak trzeźwo patrząc to gdyby Lech miał porządnego trenera napastników (takiego, co by w europie nie trzeba było się wstydzić) i napastnicy wiedzieliby co to skuteczność, to mogli by fajnie pograć w LM. akcje ładne się nieraz kleją, sytuacje umiemy sobie stwarzać, ale często brakuje zimnej krwi/porządnego uderzenia :facepalm:

edit: proszę, powiedzcie że choć raz nie byłem stronniczy pisząc post dotyczący piłki nożnej _tongue:

TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez babel92
cholera tak trzeźwo patrząc to gdyby Lech miał porządnego trenera napastników (takiego, co by w europie nie trzeba było się wstydzić) i napastnicy wiedzieliby co to skuteczność, to mogli by fajnie pograć w LM. akcje ładne się nieraz kleją, sytuacje umiemy sobie stwarzać, ale często brakuje zimnej krwi/porządnego uderzenia :facepalm:

edit: proszę, powiedzcie że choć raz nie byłem stronniczy pisząc post dotyczący piłki nożnej _tongue:

porządne uderzenie to ma Wichniarek....aż za porządne czasami, bo wali na siłę, zamiast dokładnie ;)

babel92
Oldschool Grinder

nie chodzi o takie porządne :P chodziło mi celne i silne - tego brakuje (muraś potrafił przyładować...). przecież to co zrobił stilic bodaj w 60 minucie to była porażka :facepalm: dostał idealną piłkę na 20 metrze, pusta linia do bramki - nic tylko kopnąć i gol... ale dostał podanie na prawą nogę i musiał przekładać = trafił potem w obrońców :facepalm:

jabbac
PokerStrategist

Ruch odpadnie, bo ma długi i nie opłaca im się dalej grać w pucharach ;] A poza tym jest słaby i jak, tak dalej pójdzie, to stanie się jednym z kandydatów do spadku z ligi ;) Szansa na awans: 2%

Jaga odpadnie, bo nie ma żadnego doświadczenia i straciła 2 bramki u siebie. Choć piłkarsko jest na podobnym poziomie co ci Grecy, a to już pozytyw. Poza tym - też oddali najlepszego piłkarza (Bruno). Szansa na awans: 10%

Lech odpadnie, bo nie ma skuteczności. Typuję remis w Poznaniu, max 1-1. A szkoda, bo Sparta imo cienka jak sik pająka. Szansa na awans: 25%

Wisła ostatnią nadzieją, bo jej nowi piłkarze indywidualne umiejętności mają wysokie. Problem w tym, że oni grają 11 różnych meczów w jednym momencie. Więc raczej także odpadną, nie można się zgrać w tydzień. Szansa na awans: 40%

babel92
Oldschool Grinder

ale Lech gra na Bułgarskiej, będziemy grać w dwunastu (kibice ;)), więc nie ma bata - muszą wygrać i awansować :)

TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Prawie zgodzę się z opiniami kolegi jabbac.
Z taką różnicą, że Ruchowi daję ok 0%, Jagielloni 20% a Lechowi też 40% tak jak Wiśle ;)

hks83
PokerStrategist

jabbac nie opłaca sie grać w pucharach :facepalm:

Nie czytałem od początku tego wątku ani niebardzo chciało mi sie tu pisać ale Ruch i tak zrobił swoje Austria poprostu lepsza i tyle chłopaki walczyli na tyle ile umieli i na ile byli przygotowani nazywanie ich cienisami to lekka przesada no ale znawcy zawsze wiedzą najlepiej...

a teraz szykowanko i 18 wyjazd na tych "cieniasów" najpierw Bratysława a potem Wiedeń

Ruch Ruch HKS !!!

zdRówko znawcy :)

SamRadziwill
Elite Grinder

Napisane przez hks83
jabbac nie opłaca sie grać w pucharach :facepalm:

Nie czytałem od początku tego wątku ani niebardzo chciało mi sie tu pisać ale Ruch i tak zrobił swoje Austria poprostu lepsza i tyle chłopaki walczyli na tyle ile umieli i na ile byli przygotowani nazywanie ich cienisami to lekka przesada no ale znawcy zawsze wiedzą najlepiej...

a teraz szykowanko i 18 wyjazd na tych "cieniasów" najpierw Bratysława a potem Wiedeń

Ruch Ruch HKS !!!

zdRówko znawcy :)

+1

Widać było, że się starali, ale niestety z takim składem personalnym nie mieli z Austrią żadnych szans. Zupełnie inaczej niż Wisła, bo tutaj po piłkarzach wielkich chęci niestety widać nie było... Oby w rewanżu było inaczej.

Gogogo, polskie drużyny!

No i po Lechu ?

mazaq
PokerStrategist

oczywiscie, ze tak :D

Fitas
Oldschool Grinder

Ta, Amica leci.
Przykro sie na to patrzy.
Widac brak Roberta L.

babel92
Oldschool Grinder

Prosze posłuchać kibiców... w zasadzie jest 0:3, a nasi nadal jadą swoje, na całe gardło! O tym mówiłem :)
"Lechu Lechu Lechu, ukochany klubie nasz! Lechu Lechu Lechu, dziś zwycięstwo pewne masz" :f_love:

mazaq
PokerStrategist

Gardło gardłem, ale odpadną :rage:

Dziś Lech jutro reszta ekipy...

Fitas
Oldschool Grinder

Napisane przez babel92
Prosze posłuchać kibiców... w zasadzie jest 0:3, a nasi nadal jadą swoje, na całe gardło! O tym mówiłem :)
"Lechu Lechu Lechu, ukochany klubie nasz! Lechu Lechu Lechu, dziś zwycięstwo pewne masz" :f_love:

kibic nie na meczu ? :facepalm:

babel92
Oldschool Grinder

Ciężko kończąć pracę o 16 w Norwegii znaleźć się o 20 w Poznaniu... szukasz dziury w całym widzę :)