Witam wszystkich forumowiczów.
Na samym początku, chciałbym zaznaczyć, że mój status nie wynika z niewiedzy pokerowej, lecz z powodu braku wcześniejszego kontaktu z PokerStrategy.com.
Jestem autorem znanej pokerowej książki mindsetowej do gry MTT.
Książka została sprzedana w wielu tysiącach egzemplarzy na świecie, jednakże nie została wydana w Polsce, z wielu powodów. Jednym z nich jest to, że niestety nie mieszkam już w naszym kochanym kraju. Postanowiłem więc sprawić, aby każdy miał do niej darmowy dostęp, wrzucając ją na to forum.
Do rzeczy.
Książka nosi tytuł "Wpływ gumowych zwierząt na tilt, zyski i samopoczucie pokerzysty". Poniżej przedstawiam jej pełną treść.
Część I - Wykres
Jak każda szanująca się książka, także moja posiada wykres. Oto on:
Powyższy wykres jest wynikiem wieloletnich badań związanych z tematem przewodnim książki. Stosując się do niego i obserwując go 2-3 godziny dziennie, polepszycie swoją grę.
Część II - Tabela
Wiele książek pokerowych z najwyższej półki posiada w swoim materiale tabele, które mówią nam jak zachowywać się w pewnych sytuacjach podczas gry w pokera. Moja książka także posiada swoją tabelę. Oto ona:
Część III (dla zaawansowanych) - Tabela z przyjaznym zwierzątkiem w środku
UWAGA! Korzystaj z tej tabeli tylko wtedy, gdy zostaniesz już wygrywającym graczem, używając tabeli z części II.
Część IV - Podsumowanie.
Mam nadzieję, że treści przedstawione w mojej książce przydadzą się i pozwolą Wam osiągać przyzwoite wyniki w grach MTT. Ważną rzeczą są te zwierzęta, o których wspominałem wiele razy, w tym w tytule książki. Są małe sprytne i powodują, że tiltujesz, nawet wtedy gdy jesteś najedzony.
Uważajcie na te małe bydlaki bo są szybsze niż szybki samochód.
Dziękuję za uwagę i proszę o pozytywny feedback.
Paweł Klimaszewski
P.S Do książki zastrzegam sobie wszystkie prawa.