Przejdź do forum
Książka pokerowa by...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Książka pokerowa by Paweł Klimaszewski

19 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
3,053 Wyświetlenia

Witam wszystkich forumowiczów.
Na samym początku, chciałbym zaznaczyć, że mój status nie wynika z niewiedzy pokerowej, lecz z powodu braku wcześniejszego kontaktu z PokerStrategy.com.

Jestem autorem znanej pokerowej książki mindsetowej do gry MTT.
Książka została sprzedana w wielu tysiącach egzemplarzy na świecie, jednakże nie została wydana w Polsce, z wielu powodów. Jednym z nich jest to, że niestety nie mieszkam już w naszym kochanym kraju. Postanowiłem więc sprawić, aby każdy miał do niej darmowy dostęp, wrzucając ją na to forum.

Do rzeczy.
Książka nosi tytuł "Wpływ gumowych zwierząt na tilt, zyski i samopoczucie pokerzysty". Poniżej przedstawiam jej pełną treść.

Część I - Wykres
Jak każda szanująca się książka, także moja posiada wykres. Oto on:

Powyższy wykres jest wynikiem wieloletnich badań związanych z tematem przewodnim książki. Stosując się do niego i obserwując go 2-3 godziny dziennie, polepszycie swoją grę.

Część II - Tabela
Wiele książek pokerowych z najwyższej półki posiada w swoim materiale tabele, które mówią nam jak zachowywać się w pewnych sytuacjach podczas gry w pokera. Moja książka także posiada swoją tabelę. Oto ona:

Część III (dla zaawansowanych) - Tabela z przyjaznym zwierzątkiem w środku
UWAGA! Korzystaj z tej tabeli tylko wtedy, gdy zostaniesz już wygrywającym graczem, używając tabeli z części II.

Część IV - Podsumowanie.
Mam nadzieję, że treści przedstawione w mojej książce przydadzą się i pozwolą Wam osiągać przyzwoite wyniki w grach MTT. Ważną rzeczą są te zwierzęta, o których wspominałem wiele razy, w tym w tytule książki. Są małe sprytne i powodują, że tiltujesz, nawet wtedy gdy jesteś najedzony.
Uważajcie na te małe bydlaki bo są szybsze niż szybki samochód.

Dziękuję za uwagę i proszę o pozytywny feedback.
Paweł Klimaszewski

P.S Do książki zastrzegam sobie wszystkie prawa.

18 odpowiedzi
azg
azg
PokerStrategist

Kustyk90
Elite Grinder

Wiem że natrudziłeś się żeby to wszystko przygotować ale to i tak nie jest śmieszne ... :facepalm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

@up
Nie rozumiem, to nie jest żadna prowokacja.

3eakY
PokerStrategist
tomekwi6
Elite Grinder

Świetna książka, ogromna wartość merytoryczna, szczegółowo omówione przykłady, a wszystko napisane przystępnym językiem.
Jednak nie polecam czytać części dla zaawansowanych osobom, które dopiero zaczynają przygodę z pokerem. Poruszone tam aspekty mogą trochę początkującym namieszać w głowie.

G1wave
BlackMember

ciekawa książka, gdybym grał MTT to pewnie przeczytałbym ją...

jakbyś czasem wydawał książke w polsce, to mam świetny pomysł na okładkę

a i + za wykres.

waltdisneyem
PokerStrategist

Napisane przez Kustyk90
Wiem że natrudziłeś się żeby to wszystko przygotować ale to i tak nie jest śmieszne ... :facepalm:

nom...faktycznie
ale liczą się chęci

mistrzwsadow
PokerStrategist

hahahahahahahahahha epic

galer
Oldschool Grinder

Napisane przez mistrzwsadow
hahahahahahahahahha epic fail

FYP

wukaesiak
Oldschool Grinder

ile to kosztuje? _evil:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Podoba się Wam?

stpawel
Poker Player

wykres ta ;D

zuczek92
PokerStrategist

Napisane przez kaktussa
Podoba się Wam?

:facepalm:

No rozumiem wakacje, za dużo wolnego czasu może mieć zgubne efekty, ale nie wiedziałem że aż tak :D

Hej!

Szczerze zazdroszczę wolnego czasu, jak mi się kończyła szkoła w podstawówce i zaczynały wakacje, również kończyły się moje problemy ;)

Generalnie dobry pomysł na prima-aprilisowy żart.

Pozdrawiam i zamykam