od 1 lipca chetnie wynajme z kims mieszkanie na spole, ewentualnie szukam 2 wspollokatorow, mieszkanie w bardzo dobrej lokalizacji, tuz przy petli (krowodrza gorka), osiedle strzezone
zglaszac sie!
Siema kuubek,
ja właśnie bede szukać mieszkania od 1lipca, tzn musze miec mieszkanie na 1lipca bo mam umowe teraz do 30czerwca.
Nie wiem jak to u Ciebie wygląda, czy szukasz typowego grindera wysokich stawek czy po prostu szukasz wspolokatora (oczywiscie rozsadna cena :pokerface:) do mieszkania.
Pozdro ♠_thumbsup:
Napisane przez kleko91
Siema kuubek,ja właśnie bede szukać mieszkania od 1lipca, tzn musze miec mieszkanie na 1lipca bo mam umowe teraz do 30czerwca.
Nie wiem jak to u Ciebie wygląda, czy szukasz typowego grindera wysokich stawek czy po prostu szukasz wspolokatora (oczywiscie rozsadna cena :pokerface:) do mieszkania.Pozdro ♠_thumbsup:
Siema, u mnie dokladnie tak samo, umowa konczy sie 30go czerwca a dwoch wspolkolatorow zmienia miejsce zamieszkania i w 3pokojowym mieszkaniu zostaje sam. Jak znajde dwie osoby na to miejsce to mozna zostac, ale jest dosc drogo (z oplatami wychodzi za pokoj ~900-1k co miesiac). Ewentualnie wynajme z kims w innym miejscu. Nie musi to byc zaden grinder wysokich stawek, gracz pokera wystarczy
Jak ktos ma jakies ciekawe mieszkanie na oku to z checia przejrze i sie dolacze od 1go, chyba ze ktos chce do mnie.
900-1k za pokój to faktycznie troszkę drogo. Ja to bardziej skłaniam się ku standardzie studenckim
To i ja się wypowiem w tym temacie
Aktualnie najmujemy mieszkanie 3 pokojowe na Ruczaju przy skrzyżowaniu Kobierzńskiej i Grota Roweckiego dojazd tramwajem który jest tuz pod blokiem do centrum to 15 minut
W dużym pokoju mieszkam ja z dziewczyną, w drugim pokoju kolega ze studiów
Stała cena wynajmu trzeciego pokoju jednoosobowego ze wszystkimi opłatami i internetem 60mb/s wynosiłaby pewnie jakieś 600-700zł (Mamy umowę do końca czerwca wiec jeszcze nie wiem jakie warunki ustalimy z właścicielem od lipca )
Napisane przez Sebkrol
To i ja się wypowiem w tym temacie![]()
Aktualnie najmujemy mieszkanie 3 pokojowe na Ruczaju przy skrzyżowaniu Kobierzńskiej i Grota Roweckiego dojazd tramwajem który jest tuz pod blokiem do centrum to 15 minut
W dużym pokoju mieszkam ja z dziewczyną, w drugim pokoju kolega ze studiów
Stała cena wynajmu trzeciego pokoju jednoosobowego ze wszystkimi opłatami i internetem 60mb/s wynosiłaby pewnie jakieś 600-700zł (Mamy umowę do końca czerwca wiec jeszcze nie wiem jakie warunki ustalimy z właścicielem od lipca )
Chcialbym obejrzec mieszkanie, jesli to nie problem, przyjmij zaproszenie
Zostawiam ogłoszenie i niech sobie wisi
Może ktoś będzie zainteresowany :).
Szukam ekipy do wspólnego mieszkania od 1lipca (max 4-5os). Nie chodzi mi tutaj o jakiś typowych grinderow, lecz fajnie by było gdyby można było sobie od czasu do czasu w pokera razem pograć. Cenowo byłoby dobrze tak max. 500-600 na głowe. Standardy studenckie. Nie przeszkadza mi mieszkanie z kimś w pokoju, nawet bardzie ku tej opcji się skłaniam. Tniemy koszty
Co do lokalizacji to jeszcze jest sprawa otwarta, można się zawsze dogadać byle nie było za daleko do centrum :).
Jeśli ktoś szuka, zmienia mieszkanie, jest zainteresowany to piszcie tutaj albo na priv :).
Pozdro :fdrink
Napisane przez kleko91
Zostawiam ogłoszenie i niech sobie wisiMoże ktoś będzie zainteresowany :).
Szukam ekipy do wspólnego mieszkania od 1lipca (max 4-5os). Nie chodzi mi tutaj o jakiś typowych grinderow, lecz fajnie by było gdyby można było sobie od czasu do czasu w pokera razem pograć. Cenowo byłoby dobrze tak max. 500-600 na głowe. Standardy studenckie. Nie przeszkadza mi mieszkanie z kimś w pokoju, nawet bardzie ku tej opcji się skłaniam. Tniemy koszty
![]()
Co do lokalizacji to jeszcze jest sprawa otwarta, można się zawsze dogadać byle nie było za daleko do centrum :).Jeśli ktoś szuka, zmienia mieszkanie, jest zainteresowany to piszcie tutaj albo na priv :).
Wstępnie się piszę
Napisane przez Opiolsky19
Napisane przez kleko91
![]()
Co do lokalizacji to jeszcze jest sprawa otwarta, można się zawsze dogadać byle nie było za daleko do centrum :).Jeśli ktoś szuka, zmienia mieszkanie, jest zainteresowany to piszcie tutaj albo na priv :).
Wstępnie się piszę
![]()
+1, bo jeszcze nie wiem jak z tym pokojem na ruczaju
Opiolsky19 wysłałem zaproszenie :).
To czekamy na jeszcze jedna osobe, która się zgłosi i możemy jakoś się zgadać i zacząć myśleć nad mieszkaniem :). W ten weekend odpada, mama ma pół wieku więc trzeba wrócić do domu i się pokazać :fdrink
Pozdro
Napisane przez Kuubek
Napisane przez Opiolsky19
Napisane przez kleko91
![]()
Wstępnie się piszę
![]()
+1, bo jeszcze nie wiem jak z tym pokojem na ruczaju
![]()
kropka i zapka poszla
ok super
trzy osoby się zebrały więc Panowie jak coś to mój login na skype kleko91, zrobimy kanał i jakoś się zgadamy i będzie można zacząć coś myśleć na poważnie
Pozdro