Przejdź do forum
Komorowski wybrany ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Komorowski wybrany to Internet cenzurowany

45 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
4,526 Wyświetlenia
NotNever
PokerStrategist

Ladny artykul, napisany pod publike, faktycznie od razu zaczerwienily sie policzki.

Jesli homoseksualisci mieli by byc traktowani lepiej jak cala reszta, jestem przeciwny jakimkolwiek wymyslom rzadu. Jednak w tej ustawie, chodzi tez o 'mniejszości narodowe, etniczne, rasowe, polityczne, wyznaniowe (także bezwyznaniowców), niepełnosprawnych, a także osoby gorzej traktowane ze względu na płeć lub wiek.' I ja to popieram calym sercem. Bo traktowanie kogolwiek gorzej lub LEPIEJ z w/w powodow jest smieszne i swiadczy o jakis zawezonych horyzontach.

Ok. Moze ci sie to niepodobac i wyrazasz swoje zdanie w stylu 'nie podobal mi sie ten przemarsz homoseksualistow, jak i przejzad golasow ulicami Londynu wczoraj (ktory nomen omen byl pewnie kierowany podobnymi pobudkami)' i tyle. Jest wiecej takich sytuacji jak ich wiece, ktorych wolalbym uniknac bedac na spacerze z dziecmi, jakkolwiek opisywanie calej grupy, na podstawie jakiejs tam jej czesci jest troche nie fair. To tak jakby ktos, bedacy zydem wzial mi dlugopis i teraz zaczynam krzyczec, ze wszyscy zydzi kradna.

Ok, ja juz nie bede o nich wiecej pisal, bo oni pewnie sami sie lepiej obronia.
Najbardziej mi i tak chodzi o to, ze jest tyle do zrobionia, ze mozna zajac sie czyms innym.

generalizować nie można. co racja to racja, ale są tacy którzy mówią "jesteśmy homoseksualistami" i tacy co krzyczą "JESTEŚMY HOMOSEKSUALISTAMI !!!". problem w tym, że tych głośniejszych nie mam ochoty słuchać.

Napisane przez LAPA2000
@brazzk

Wiekszej ignorancji dawno nie słyszalem. To tak jakbyś Ty (czego ci nie życze), zachoowal na raka, a ja bym powiedział: jak jest chory to niech sobie k... sam zarobi na leczenie. Pie....., ja jestem zdrowy dlaczego mam do niego dokładac. Rozumiałbym jakbys nie godził się na dokladanie do zagranicznych misji wojskowych albo innych kontrowersyjnych spraw, ale do prokreacji?? Chyba w interesie kazdego Polaka jest to żeby było nas coraz wiecej:)

porównujesz raka z zapłodnieniem invitro i nazywasz mnie ignorantem? jesteś zakłamany, albo głupi.

Jutro 18:00 Plac Zamkowy! ;)