Hej!
Dzięki za odpowiedź.
Będziemy w 10 lub 8 osób, wyjaśni się jutro rano, kiedy odbierzemy samochody
Odnośnie szczegółów. Zaplanowaliśmy wstępnie miejsca które chcemy odwiedzić, jednak nie chcemy mieć "grafiku" - generalnie na chilloucie, żeby nigdzie się nie spieszyć
Jak gdzieś będzie fajnie to zostaniemy dłużej.
Natomiast mogę powiedzieć że na Gibraltar chcemy dotrzeć w weekend - w sobotę lub niedzielę, ze wskazaniem na niedzielę bo podobno Cadiz warto zobaczyć. Jeśli będziecie mieli czas po południu w któryś z tych dni, postaramy się zorganizować tak żeby dotrzeć na czas
Oto przybliżony plan naszej podróży. Wyruszamy z Setubal i kierujemy się na południe do Sagres, potem Tavira a w Hiszpanii zobaczymy
Prawdopodobnie Cadiz i właśnie Gibraltar.

Co chcemy zobaczyć? Szczerze mówiąc to nawet się nad tym nie zastanawialiśmy! Myślę że po prostu to co najciekawsze. No i Afrykę
Ile zamierzamy zostać? Maksymalnie 1 dzień (z noclegiem - ale to zależy od cen) Na pewno będąc blisko bardzo będziemy chcieli się tam wybrać.
Jako że wyruszamy jutro wieczorem i nie będziemy raczej mieć dostępu do neta, może podacie mi nr. kom. na priv, żebym mógł się z wami skontaktować? Lub, jeśli wolicie, mogę wam podać swój.
Pozdrawiam!