Tylko tak sie krotko przywitam ale niedługo tu coś dopisze.Miejmy przynajmniej taka nadzieje;)
witamy w świecie pokera i zapraszamy do czerpania pełnymi garściami z dostepnej tu wiedzy
spotkasz tu bardzo ciekawych ludzi, z ktorymi bedziesz doskonalil skilla i ktorych zawsze bedziesz mogl poprosic o pomoc
opowiedz cos o sobie ;)...
czy jestes kobieta?
Tak jestem kobieta i dzieki za przywitanie.A wiec troche o sobie:) :20 lat,studentka filozofii,milosniczka szachow i pokera od niedawna choc wczesniej tez gralam ale tylko z rodzinka.
Miałem trochę przerwy. Wcześniej straciłem kapitał startowy od PokerStrategy. Jakiś czas temu zacząłem budować bankroll od zera. Najpierw we freerollu wygrałem 7$, pograłem przez 30 minut - zrobiło się z tego 12$, te 12$ wpłaciłem na Poker Stars, przegrałem 5$, zagrałem w turnieju sng z wpisowym 5,5$ - zająłem 3 miejsce i wygrałem 37$. Grając sss zrobiłem z tego 60$ i taki obecnie jest mój stan konta.
Witam!
Ja polecam Fixed Limit ! Gra się prawie tak samo jak w szachy
(nie jestem szachistą jakby coś
ale filozofię lubię (nawet byłem w finale olimpiady filozoficznej
no ale to dawno temu - w gimnazjum)
Limitowcy mają też bardzo fajnego trenera ! (obczaj sobie wywiadzik z naszymi mistrzami FL https://polska.pokerstrategy.com/video/1795 )
Masqb napisał
Witam!Ja polecam Fixed Limit ! Gra się prawie tak samo jak w szachy
(nie jestem szachistą jakby coś
ale filozofię lubię (nawet byłem w finale olimpiady filozoficznej
no ale to dawno temu - w gimnazjum)
Limitowcy mają też bardzo fajnego trenera ! (obczaj sobie wywiadzik z naszymi mistrzami FL https://polska.pokerstrategy.com/video/1795 )
Jak tu się nie zgodzić z bratem
Ja natomiast z filozofii noga, ale wygrywam z Markiem w szachy
Oczywiście polecam FL
To gratuluje wygranej olimpiady:)A ten wywiadzik zawiera troche przydatnych informacji?
Beznadzieja:/Zeby zobaczyc wasze nowe wpisy musze wchodzic od nowa na forum.Da sie z tym cos zrobic?
szachistka napisał
Tylko na chwilke odeszlam.Mam problem z elephantem:(
Nie tylko Ty..
Ja gram ~130dni ale nad niczym sie tyle nie wku..rzalem jak nad pokerem. Ta gra jest czasami denerwujaca
[jak sie przegrywa to taka sie staje]
Ale ogolnie jezeli jestes ogarnieta osoba to mozna trzerpac z tego jakies profity. Ja np. postanowilem sobie 1 dnia gry, ze jak bede mial 2,000zl/miesiac z pokera to nie bede szedl "wyzej". Rowniez polecam zrobic sobie jakies postanowienie finansowe daleko planowe, bo to pomaga.
Aha.. I najwazniejsze zebys nie byla hazardzistka.. Ja jestem i gdyby nie ta moja zla cecha bylbym wstanie miec 2 razy tyle ile mam teraz. Np. dzisiaj jestem 200erło w plecy : (
Ja prawde mowiac cos na poczatku cos pokrecilam i jak wpisuje haslo to pokazuje mi sie ze jest one nieprawidlowe.
Mnie tez wkrecilo i przez to powiekszeniu sobie puli z 5 razy przegrywam wszysko bo nie odchodze od stolu kiedy trzeba.