Przejdź do forum
Kłopoty z komputera...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kłopoty z komputerami...+ przywitanie szachistki ;)

91 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
5,914 Wyświetlenia
szachistka
Oldschool Grinder

Tylko tak sie krotko przywitam ale niedługo tu coś dopisze.Miejmy przynajmniej taka nadzieje;)

90 odpowiedzi
damianpat
BlackMember

witamy w świecie pokera i zapraszamy do czerpania pełnymi garściami z dostepnej tu wiedzy

spotkasz tu bardzo ciekawych ludzi, z ktorymi bedziesz doskonalil skilla i ktorych zawsze bedziesz mogl poprosic o pomoc

opowiedz cos o sobie ;)...

czy jestes kobieta?

Suseel
Oldschool Grinder

damianpat napisał

czy jestes kobieta?

przeciez masz juz jedna ;)

szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

Tak jestem kobieta i dzieki za przywitanie.A wiec troche o sobie:) :20 lat,studentka filozofii,milosniczka szachow i pokera od niedawna choc wczesniej tez gralam ale tylko z rodzinka.

szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

A wy od jak dawna gracie w pokera i w jakiej odmianie pokera?

Sting1983
PokerStrategist

Witam. Ja gram (licząc "play money") od 3 lat w holdem nl sss.

szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

I jak Ci idzie?Pewnie juz dawno jestes na plusie;)

Sting1983
PokerStrategist

Miałem trochę przerwy. Wcześniej straciłem kapitał startowy od PokerStrategy. Jakiś czas temu zacząłem budować bankroll od zera. Najpierw we freerollu wygrałem 7$, pograłem przez 30 minut - zrobiło się z tego 12$, te 12$ wpłaciłem na Poker Stars, przegrałem 5$, zagrałem w turnieju sng z wpisowym 5,5$ - zająłem 3 miejsce i wygrałem 37$. Grając sss zrobiłem z tego 60$ i taki obecnie jest mój stan konta.

Masqb
BlackMember

Witam!

Ja polecam Fixed Limit ! Gra się prawie tak samo jak w szachy :D (nie jestem szachistą jakby coś :P ale filozofię lubię (nawet byłem w finale olimpiady filozoficznej :D no ale to dawno temu - w gimnazjum)

Limitowcy mają też bardzo fajnego trenera ! (obczaj sobie wywiadzik z naszymi mistrzami FL https://polska.pokerstrategy.com/video/1795 )

Sting1983
PokerStrategist

O tym która odmiana jest lepsza najlepiej przekonać się samemu:)

Masqb napisał
Witam!

Ja polecam Fixed Limit ! Gra się prawie tak samo jak w szachy :D (nie jestem szachistą jakby coś :P ale filozofię lubię (nawet byłem w finale olimpiady filozoficznej :D no ale to dawno temu - w gimnazjum)

Limitowcy mają też bardzo fajnego trenera ! (obczaj sobie wywiadzik z naszymi mistrzami FL https://polska.pokerstrategy.com/video/1795 )

Jak tu się nie zgodzić z bratem :D
Ja natomiast z filozofii noga, ale wygrywam z Markiem w szachy :D

Oczywiście polecam FL

Sting1983
PokerStrategist

Chyba szachistka nam uciekła. Za dużo wiadomości nawrzucaliśmy:)

szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

Tylko na chwilke odeszlam.Mam problem z elephantem:(

szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

To gratuluje wygranej olimpiady:)A ten wywiadzik zawiera troche przydatnych informacji?

Sting1983
PokerStrategist

Informacji nie ma ale za to jest wesoło:)

szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

Beznadzieja:/Zeby zobaczyc wasze nowe wpisy musze wchodzic od nowa na forum.Da sie z tym cos zrobic?

Sting1983
PokerStrategist

Chyba przycisk "odśwież" coś na to poradzi.

hellYeahEnT
Elite Grinder

szachistka napisał
Tylko na chwilke odeszlam.Mam problem z elephantem:(

Nie tylko Ty..

Ja gram ~130dni ale nad niczym sie tyle nie wku..rzalem jak nad pokerem. Ta gra jest czasami denerwujaca :D [jak sie przegrywa to taka sie staje]

Ale ogolnie jezeli jestes ogarnieta osoba to mozna trzerpac z tego jakies profity. Ja np. postanowilem sobie 1 dnia gry, ze jak bede mial 2,000zl/miesiac z pokera to nie bede szedl "wyzej". Rowniez polecam zrobic sobie jakies postanowienie finansowe daleko planowe, bo to pomaga.

Aha.. I najwazniejsze zebys nie byla hazardzistka.. Ja jestem i gdyby nie ta moja zla cecha bylbym wstanie miec 2 razy tyle ile mam teraz. Np. dzisiaj jestem 200erło w plecy : (

szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

Ja prawde mowiac cos na poczatku cos pokrecilam i jak wpisuje haslo to pokazuje mi sie ze jest one nieprawidlowe.

szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

Mnie tez wkrecilo i przez to powiekszeniu sobie puli z 5 razy przegrywam wszysko bo nie odchodze od stolu kiedy trzeba.