Mi nie idzie od poczatku, ale nie łamie sie bo moj wykres nie wyglada tak jak ten:
Mnie tak owy przywital na NL10 - BSS. Ze 170 $ do 12 :> Odbijam sie na 39 na razie :/
Mi wystarczy jak podasz co gra i na jakim limicie
Dla większości z nas to by była katastrofa, ale jeśli to jakiś High Stakes Player to może wyglądać inaczej
Krasu napisał
bebek napisał
koleś chyba miał niezłego tilta:)Tilt przez 95k rozdań , hardcore
![]()
może na rakeback polecial
Tak naprawde typowy tilt jest widoczny tylko w 2 miejscach, reszta wyglada jak zwykly downswingowy wykres, aczkolwiek masakryczny 80k w plecy... ja bym sie do konca zycia nie wyplacil :D, ale jak gosciu gra na nl5k to jeszcze to przezycia.
Mialem zakladac New watek ale stwierdzilem ze nia ma sensu:/ Tak wiec dzis moja pokerowa kariera dobiegla konca, zbanczylem poprostu, widocznie poker nie jest moim powolaniem mimo wielu staran i godzin nauki. Szkoda, podobalo mi sie to forum i ta spolecznosc , zawsze ktos z checia pomogl, trudno....juz nic na to nie poradze 3majcie, dobrych kart
Thorek napisał
To w takim razie troche przegial... 160BI w plery w miesiac... ostro
Jeśli przegrał 90k$ na nl1000 to tylko 90BI co jednak nie zmienia faktu, że mu nie poszło.
damianpat napisał
co sie stalo susse?
jeslo to do mnie to juz nieaktualne, to byla chwila zwtatpienia, a poki co ide mocno w gore
pozdro