Srubka napisał
nenfil napisał
To chyba jakaś wyższa matematyka.1.80 cm wystarczy?
180cm może i tak... ale 1.80cm... No niestety.
Srubka napisał
nenfil napisał
Taaaa. I potem łapie te bad beaty, na pf moje karty są najlepsze, ale potem dochodzą inne i moje przegrywają.
Tyb3r napisał
Taaaa. I potem łapie te bad beaty, na pf moje karty są najlepsze, ale potem dochodzą inne i moje przegrywają.
Tyb3r na prezydenta!!!
Sorki za spam ale ta dyskusja jest tak mondra.
KudlatyPL napisał
Tyb3r napisał
Taaaa. I potem łapie te bad beaty, na pf moje karty są najlepsze, ale potem dochodzą inne i moje przegrywają.Tyb3r na prezydenta!!!
Sorki za spam ale ta dyskusja jest tak mondra.
Odebrałem to ironicznie, więc pozwól, że Ci wytłumaczę o czym ja pisałem. Nie wiem czy znasz, ale powstał kiedyś cykl obrazków o pokerzyście o nicku PlusEV... Parafrazowałem jedną z chmurek. Także przemyśl swoje posty.
Co do KK to prosta sprawa, fold pf i nie przegrasz. (ironia jakby ktoś miał wątpliwości)
Pzdr.
Jeez. Ale się spinasz. A przecież się zgadzamy, że KK się zrzuca pf. Ja tam Asy zrzucam (mam powody)
nenfil napisał
Srubka napisał
nenfil napisał
![]()
No bez przesaady.. Nie interesuja nas Twoje intymne gabaryty..
Srubka napisał
Ja nie wiem czemu, grając w karty albo wygrywam, albo przegrywam.... Czy to jest coin flip?
Grając w szachy nigdy nie przegrywam z KK
Przypadek?
Mamy w kraju braci KK
Przypadek?
Cos w tym jest...
Więc nie kpijcie
Stanowczo protestuję przeciwko umieszczaniu na forum stwierdzeń typu "nakarmić kaczki" .
Stwierdzenie powyższe sugeruje, iż kaczki trzeba "nakarmić" przed ich ewentualną działalnością ; a każdy obywatel wie, że kaczki nie biorą (Walderamowi czasem biorą leszcze )
Jakiekolwiek skojarzenia uważam za stosowne...