Chyba zaraz pozabijam wszystkich kroli tego swiata!!! Cztery SNG z rzedu przegralem w ten sam sposob. W poznej fazie wchodzilem all-in z mocnymi ukladami, ale za kazdym razem ktos po mnie mial KK!!! I jak na zlosc to mi nic nie chcialo wejsc, nawet river byl mi niemilosciwy, bo dwa razy zlosliwie podlozyl kolejnego K, zeby bylo jasne, kto ma lepszy uklad. No szlag mnie trafi!! Niech no ja zobacze dzisiaj jakiegos krola, to go potne na kawalki i nakarmie nimi kaczki!!!
nenfil napisał
a poza tym wszyscy zdrowi?
takis madry i zabawny? czy ja Cie obrazilem?
boberradam napisał
takis madry i zabawny? czy ja Cie obrazilem?
Takim mądry i zabawny.
Nie widzę żadnego sensu w umieszczaniu na forum wątku: wszedłem all in a gościu miał KK! I to dwa razy!
nenfil napisał
Nie widzę żadnego sensu w umieszczaniu na forum wątku: wszedłem all in a gościu miał KK! I to dwa razy!![]()
Ale jednak marnujesz swoj cenny czas na odpisywanie...
po przeczytaniu dołaczam sie w bólu:):)
To jest naprawde tragiczne:):)
Czy chcesz o tym porozmawiac ,snia Ci sie koszmary?? Nie masz wrazenia ze KK cie przesladuja:):)
A ja mam odwrotny problem:
Ilekroc wejde all in preflop z KK to jakiś cymbał z Ax (nawet nie AK, AQ, AJ) sprawdzi i oczywiscie juz na flopie trafi p.... asa.
Tak wiec dolaczam sie do stwierdzenia KK suck aczkolwiek w innym sensie
A co powiecie na to, że JA ostatnie CZTERY razy wszedłem all-in z ASAMI i....
wygrałem!
MASAKRA!
galer napisał
A co powiecie na to, że JA ostatnie CZTERY razy wszedłem all-in z ASAMI i....wygrałem!
MASAKRA!
![]()
Ludzie to mają farta...
a ja mam jeszcze inny , idąc all in z KK , sprawdza mnie QQ i dostaje na flopie QQx , KK suck !!!
nenfil napisał
Ludzie to mają farta...

Tjaaaa
Ja nie wiem czemu, grając w karty albo wygrywam, albo przegrywam.... Czy to jest coin flip?
Srubka napisał
Ja nie wiem czemu, grając w karty albo wygrywam, albo przegrywam.... Czy to jest coin flip?
To chyba jakaś wyższa matematyka.
Facet ja przegralem 9 coin flipow z rzedu.Przegralem KK na A3 i dzis QQ na KJ bo koles pushowal do gutshota i trafil na riverze!.Widzisz gdzies tu moj post??
Idz na spacer nakarmic kaczki,taka fajna pogoda,dobrze ci to zrobi.