Nie wiem czy widzieliście wiadomości, ale właśnie pokazali film z przekupstwem mistrza świata w snookera. Zawsze się zastanawiałem czy w tym sporcie są machloje. Jednak są, co pokazuje jaki syf jest w sporcie i na tym świecie. Bogaczom już odpier... totalnie i psują wszystko. Grałem live w pokera i w inne gry , oszustwo dla nie to szczyt chamstwa i pogarda dla przeciwnika. Grałem 8 lat w bukmacherke i widziałem wiele. Tenis, bilard i inne gry pojedyńczych graczy jest bardzo łatwy do przekupstwa. Jak dla mnie sport umiera , jest w nim za dużo kasy - to już nie sport. Poker ?????????????. No właśnie live jeśli grają uczciwi to ok, a online - przestaje powoli wierzyć w uczciwość. Tu dopiero kasa. Zobaczycie że w ciągu kilku lat wyjdzie jakiś wielki kant w pokera.
Ten film był już dostępny wczoraj. Natomiast ja nie rozumiem w ogóle co Ci rosjanie proponujący łapówkę chcieli zyskać. Bo propozycja dotyczyła przegrania przez Higginsa czterech frame'ów. Tylko frame'ów, nie całych meczów. Poza tym chodziło o mecze pokazowe, a nie takie o dużą stawkę. Moim zdaniem to bez sensu.
Zawsze uważałem Higginsa za przykład uczciwego gracza, który kocha to co robi. Jak widać nikomu już ufać nie można.
z totolotka jeszcze nic nie wyszlo takze z pokera tez raczej nie wyjdzie za szybko.... (nie chce mi sie wierzyc w uczciwosc totalizatora sportowego...)
No to nie widziałem. Sam grałem w snookera, ale wojsko zatrzymało moją "karierę". Szkoda że gość z takimi wynikami daje sobą pomiatać i po co dla wzbogacenia się o 2-5% swojego majątku, a może nawet nie. Jak dla mnie to idiota.
Napisane przez Yarpengeralt
Ten film był już dostępny wczoraj. Natomiast ja nie rozumiem w ogóle co Ci rosjanie proponujący łapówkę chcieli zyskać. Bo propozycja dotyczyła przegrania przez Higginsa czterech frame'ów. Tylko frame'ów, nie całych meczów. Poza tym chodziło o mecze pokazowe, a nie takie o dużą stawkę. Moim zdaniem to bez sensu.Zawsze uważałem Higginsa za przykład uczciwego gracza, który kocha to co robi. Jak widać nikomu już ufać nie można.
Niektore serwisy pozwalaja na obstawianie konkretnych frame'ow, wiec oni juz zgarneli na tym taka kase, ktorej Ty sobie nawet nie wyobrazisz, zreszta ja tez. Cos jak kiedys mecz fenerbache z liverpoolem i sromotna porazka. Dziwnym zbiegiem okolicznosci bylo to, ze polowa turcji postawila na przegrana swojej druzyny spora flote. A przeciez u siebie, przegrali tylko 1-0.
przejmujesz sie patalachami ogladaj mecz finalowy wlasnie leci ,ja obstawiam robertsona
Napisane przez billabong8
przejmujesz sie patalachami ogladaj mecz finalowy wlasnie leci ,ja obstawiam robertsona
też myślę że Robertson wygra, ale wolałbym Dotta
Napisane przez tigerek73
Poker ?????????????. No właśnie live jeśli grają uczciwi to ok, a online - przestaje powoli wierzyć w uczciwość. Tu dopiero kasa. Zobaczycie że w ciągu kilku lat wyjdzie jakiś wielki kant w pokera.
W pokerze przekręt to już jakiś czas temu miał miejsce i ofiar było naprawdę bardzo dużo. Dotyczył platformy PittBull Poker, na której specjalni użytkownicy podczas gry widzieli karty przeciwników, co pozwalało im wygrywać wszystkie rozdania, nawet mając z pozoru beznadziejne karty. Masa ludzi potraciła pełno pieniędzy, których do tej pory nie odzyskali. Kilka osób pracujących w PitBullu trafiło do aresztu.
Moim zdaniem Higins powinien dostać dożywotni zakaz grania w turniejach. To gra dżentelmenów.
Jest to bardzo przykre, że tak utytułowany gracz podejmuje tak dziwną decyzję, która tak naprawdę, gdyby to nie była prowokacja to nie zmieniłaby jego życia, bo przy takim stanie posiadania te 300 tyś $ to w zasadzie nic. :/