Napisane przez Urbi23
czułem się kiedyś jakbym grał w hom&m3 bo polazlem do kumpla zakupując wcześniej wszystkie dostępne smoki, czyli czarny, czerwony, niebieski i srebrny. tego wieczoru zostałem pogromcą smoków (ale najlepszy był czerwony)
Napisane przez Urbi23
czułem się kiedyś jakbym grał w hom&m3 bo polazlem do kumpla zakupując wcześniej wszystkie dostępne smoki, czyli czarny, czerwony, niebieski i srebrny. tego wieczoru zostałem pogromcą smoków (ale najlepszy był czerwony)
murphy's , guinness !!!!!! Miller a z polskich to oczywiście lech,pilsner,heinek POLECAM BEer hale w k-cew silesi jest chyba to jest jakaś większa sieć ale na prawe warto tyle procent co wino:D Pije się 1l ponad godzinę i to jest dopiero browar:)
Srebrny Smok dobry
a tak to Specjal w domu + nad morzem. Tam gdzie nie ma Specjali to Lech. Okazjonalnie inne
Kasztelan
Specjal czarny
Kto nie pil niech zaluje...
Ostatnio jeszcze zasmakowala mi warka strong
Kasztelan niepasteryzowany, Lech Pils, Lech zielony, Special - niestety u mnie w mieście niedostępny.
Kormoran, Ciechan, Amber, Czarnków, Witnica, Fortuna, etc. FTW
Fabryczne napoje chmielopodobne z proszku - do jeziora
1. Tyskie ♠_thumbsup:
2. Lech ♠_thumbsup:
3. Okocim mocny ♠_thumbsup:
a teraz od najgorszgo
-3. Wojak
-2. Warka
-1. Heineken
Ostatnio Wojak Mocny ♠_tongue: Ta moc i ten spokój, który przynosi. A tak to Specjal, ew. z popjularnych Lech i Tyskie.
tak prawdę powiedziawszy, to najlepiej mi wchodzi ukraiński obolon oraz ukraińskie białe niepasteryzowane. po powrocie do kraju z przykrością stwierdzam, że my to mamy szczyny nie piwo, za to wódę mamy zdecydowanie lepszą. nasza przynajmniej nie dziabie benzyną...
@tjall - Kliknij tu: Jakie piwo pijecie :> i kupuj w ciemno któryś z wyrobów wymienionych browarów. My naprawdę robimy dobre piwa, a nie tylko sikacze w rodzaju Tyskich i Lechów - tylko trzeba je znaleźć.
A Obołoń zacny.
up - no jedno z lepszych jakie piłem, jednak u mnie w mieście dostępny tylko w sklepie czynnym do 22 więc zbyt często okazji nie mam;)
piwo... <3 to zależy
jak pieniążki cisną to argus z lidla - najlepsze w kategorii cena/jakość.
ciut wyższa półka - żubr.
dla smaku - żywiec, piwo żywe i ogólnie wszystkie mało znane marki - lubię próbować nowych