Przejdź do forum
Jakie piwo pijecie ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jakie piwo pijecie :>

278 Posty
187 Użytkownicy
0 Reakcje
30.1 K Wyświetlenia
Hadart
Elite Grinder

Holsten Pilsener aktualnie sącze.

Olorion
BlackMember

Żywe :D

persii
PokerStrategist

tyskie, perła :D

baranek
Oldschool Grinder

Perełka FTW

SeBiX7
PokerStrategist

najpierw skonczcie 18 lat :rage: :rage: :facepalm: :facepalm:

TthreeO
Oldschool Grinder

Teraz tylko Piast Wrocławski często w odmianie mocnej, bo oszczedzac trzeba, chociaz i tak nie zamienilbym teraz na nic innego :D Moja droga z browarami od czasow w ktorych pic nie powinienem :P
Żubr - Żywiec - Heineken - Lech - Warka - Desperados - Piast
sporadycznie lubie sobie wypic jakies niestandardowe piwo jak Budweiser, Łomża, Świeże, Perła, Zlaty Bazant
mialem krótki epizod z Książami, ale raczej nie polecam... nie smakuje po pierwszym zwrocie w tył, tak samo jak wódka

rumbacz
PokerStrategist

nie pije piwa.
Dziwny jestem?

ekonom
Oldschool Grinder

Redd'sa cytrusowego :facepalm:

shinthps
PokerStrategist

Lech, Żywiec, Tyskie, czasem warka czerwona. Bardzo rzadko specjal, heineken czy carlsberg. Nic innego nie ruszam. Co nie kupuję z mniej znanych marek to mi nie smakuje. Porzuciłem więc eksperymentowanie.
Piję dla smaku, a pierwsze trzy generalnie dla mnie są najlepsiejsze.

ligabb
Poker Player

Napisane przez Olorion
Żywe :D

Napisane przez baranek
Perełka FTW

_thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:

zapomniałem o perle :D jeszcze brok był spoko, póki kosztował 1,98zł w tesco w szkle bezzwrotnym, ale jak kiedyś cena ni z gruchy, ni z pietruchy skoczyła na 2,74zł to mnie 3dni reanimowali.. o.o

szok38
Elite Grinder

No właśnie Lech, Żywiec czy Tyskie to klasyczne komercyjne siki.Prawdziwszego piwa można posmakować ewentualnie z małych zaściankowych browarów, które nie idąc na typową masówkę(choć bardzo by pewnie chciały) trzymają się odpowiednich receptur.
W sentencji jednak...
Piję każde piwo za cudze i prawie każde za swoje.I prawie przy tym nie wybrzydzam ,że coś nie tak...
Pozdro ;)
Ps.
Rumbacz Noooo :D

Kaldas90
Elite Grinder

Specjala!!!

smack91
BlackMember

boję się wypić.. ;)

kilnamanaght
Oldschool Grinder

SnikerS89
Elite Grinder

Perła , Kasztelan, Łomża, Lubuskie, Strong, Heban, Paulaner :f_love:

ps. właśnie wracam z lidla i ładna promocyia jest, Budwaisery w butelce po 2,49 Trochę się w nie zaopatrzyłem _pleased:

Najlepsze piwa to te o których się nie słyszy, te warzone w małych browarach produkujących na rynek lokalny. Warzone według tradycyjnych receptur przy użyciu prawdziwego chmielu a nie mieszanki chmielo podobnej.

A jeżeli chodzi o komercjalne "piwo" to dobry jest mocno schłodzony zielony Lech, Żywiec, dobrze też posiedzieć przy Żubrze najlepiej przy grillu

Perła , Lech :) a ogólnie to wszystkie ;d

ksantypka
PokerStrategist

Ja piję każde, które nie kosztuje mniej niż 1.79. Wino nie ma ceny minimalnej, ale piwo poniżej tej granicy to istny siur.

Kozel, Zlaty Bazant, Kasztelan, Guiness, Pilsner

Jak dla mnie Top 5 :)

"Komercyjne siki" typu lech, tyskie, warka zwyczajnie mi się przepiły i pijam je tylko i wyłącznie w masowych ilościach, kiedy smak nie gra większej roli :D

szok38
Elite Grinder

Marcin no tak jest.Pozdro =)