Napisane przez SeBiX7
Napisane przez Kleopatra23
Ja kobiet z PS kojarzę około 9.+mazak imo
![]()
![]()
![]()
+ Sebix imo
Napisane przez SeBiX7
![]()
![]()
![]()
+ Sebix imo
Napisane przez SeBiX7
![]()
![]()
![]()
Mazaq sie wczoraj przyznal ze jest babochlopem
A co do zawisci i "oblazania"
w stosunku do kobiet jeszcze sie nie spotkalam
gdym miał się przejmować tym co ktoś o mnie myśli/mówi/piszę to już dawno bym z balkonu skoczył.
Korzystam z wyjebiomierza na FB
Napisane przez magda25uk
Mazaq to chyba botzawsze odpisuje zanim zdarze odswiezyc strone
![]()
Cieszy nas fakt, że zdecydowałaś się w końcu na aktywny udział w życiu polskiej społeczności pokerowej. Forum to świetne miejsce, żeby powymieniać poglądy na tematy związane z pokerem, ale również inne życiowe tematy. Zawsze warto poznań opinię innych użytkowników na dany temat. Dodatkowo przy okazji polęcę ci nasz dział ocen rozdań, gdzie możesz wstawiać rozegrane przez siebie rozdania, a nasi trenerzy pomogą znaleźć ci ewentualne błędy w rozegraniu. To świetny sposób nauki, ponieważ jak wiadomo najłatwiej uczyć się na własnych błędach.
Pozdrawiam.
Napisane przez magda25uk
![]()
mazak to superuser ze statusem BM, odpowiada na posty zanim jeszcze zostaną one utworzone.
Napisane przez mazaq
Napisane przez magda25uk
![]()
Cieszy nas fakt, że zdecydowałaś się w końcu na aktywny udział w życiu polskiej społeczności pokerowej. Forum to świetne miejsce, żeby powymieniać poglądy na tematy związane z pokerem, ale również inne życiowe tematy. Zawsze warto poznań opinię innych użytkowników na dany temat. Dodatkowo przy okazji polęcę ci nasz dział ocen rozdań, gdzie możesz wstawiać rozegrane przez siebie rozdania, a nasi trenerzy pomogą znaleźć ci ewentualne błędy w rozegraniu. To świetny sposób nauki, ponieważ jak wiadomo najłatwiej uczyć się na własnych błędach.
Pozdrawiam.
najdłuższy post mazaka na tym forum imo, szkoda, że sam go nie napisał
Napisane przez magda25uk
Mazaq jakie Ty dlugie posty pisales![]()
![]()
Moze bys od nowa zaczal pisac![]()
długie pisanie boli imo