Przejdź do forum
ja pierdzielę, baba...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ja pierdzielę, baba!!!

85 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
3,519 Wyświetlenia
84 odpowiedzi
mazaq
PokerStrategist

"tu jest minireis z utege " ;D

doncamilloskate
Oldschool Grinder

ona grala sesc stoluf:D

fajnie
a u nas niet baby
no może Kleopata by się podjęła
a i mamy taż kobitkę diamęta i cicho siedzi

rumbacz
PokerStrategist

a Magda,

rumbacz
PokerStrategist

a to wogule chyba są jedyne filmiki z Donów na ps.

mazaq
PokerStrategist

Magda tu tylko gotuje :f_cool:

Jasne
gotuje
to się wam w rozporkach panowie

mazaq
PokerStrategist

O pisak
a ty co tam masz w rozporku

cienkopis!!!!

Urbi23
Oldschool Grinder

mm4, co konkretnie chciałeś nam przekazać? Kobiety w świecie pokerowym to nie żadna nowość :)

mazaq
PokerStrategist

hehe dobre dżołksy na wieczór :f_thumbsup:

mm4 ma dobre przesłanie
u nas kobiet jako trenerów niet
nawet żeby któraś chciała filmik zrobić to nie
a mamy jedną diamentową to się nawet nie odezwie

Ciężko by mi było nagrać filmik z mtt. Zresztą, pomijając już umiejętności czy ich brak to taka jest prawda, że raczej mężczyźni bardziej z dystansem, a czasem może kpiną patrzyliby na poczynania kobiet nagrywających filmik.
Ja właściwie jeden taki filmik nagrałam z jakiegoś sng, ale to tak zupełnie dla siebie prywatnie.
Swoją drogą, prawie 4 godziny grania 12k Guaranteed żeby odpaść na 26 miejscu na 7517 :rolleyes: :facepalm: Ale to zawsze kilkadziesiąt dolców na +

Ty Kleo jesteś teraz wschodzącą gwiazdą
i powinnaś to wykorzystać
ale dalej apeluje do naszej diamentowej kobiety co by też czasem się wypowiedziała i pokazała takim "pisadłom' że my też coś możemy zagrać

Łeee.. Jakby tak faceci chociaż trochę starali się zrozumieć nas-kobiety to ja mogę nawet ot tak dla zasady nagrać coś z sesji pt.: "Poker okiem kobiety". :rolleyes:

Tak sobie rozmyślam teraz, że ciekawe jakby tak było odwrotnie, że to kobiety opanowałyby świat pokera i inne podwoje męskich specjalizacji, a faceci stanowiliby jakieś pojedyncze jednostki :D

Kobiet jest mało w pokerze, bo po prostu nie chcą w niego grać(generalizuję oczywiście). Nikt im nie broni, nikt ich nie dyskryminuje. Mają szansę osiągać takie same sukcesy jak mężczyźni, ale po prostu nie chcą.

Ale to już mamy
faceci tylko są dla nas dodatkiem
dodatkiem do naszej urody inteligencji
a że nieraz coś tam im się zdarzy zarobić na waciki dla nas
to się chwali
ale same też potrafimy

TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez Kleopatra23
Ciężko by mi było nagrać filmik z mtt. Zresztą, pomijając już umiejętności czy ich brak to taka jest prawda, że raczej mężczyźni bardziej z dystansem, a czasem może kpiną patrzyliby na poczynania kobiet nagrywających filmik.
Ja właściwie jeden taki filmik nagrałam z jakiegoś sng, ale to tak zupełnie dla siebie prywatnie.
Swoją drogą, prawie 4 godziny grania 12k Guaranteed żeby odpaść na 26 miejscu na 7517 :rolleyes: :facepalm: Ale to zawsze kilkadziesiąt dolców na +

oj, chyba sama masz uprzedzenia ;) :P
a poważnie - dla mnie osobiście (i przypuszczam, że dla większości pokerzystów płci męskiej, którzy chcą zarabiać na tym sporcie) nie ma najmniejszego znaczenia, czy filmik szkoleniowy który oglądam jest nagrany przez mężczyznę czy też kobietę. Ważniejsza jest wartość edukacyjna.
Osobiście do filmiku nagranego przez kobietę - pokerzystkę prezentującą wysoki poziom gry - podszedłbym tak samo, jak do każdego innego, z którego mogę się czegoś nauczyć. Natomiast jeżeli ma to być produkcja 'żeby było'...to chętnie obejrzę w przerwie na reklamę ;)

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez micha8
mm4 ma dobre przesłanie
u nas kobiet jako trenerów niet
nawet żeby któraś chciała filmik zrobić to nie
a mamy jedną diamentową to się nawet nie odezwie

Wypraszam sobie, nagralam filmik, wieki temu, gdy gralam BSS FR, by inni uzytkownicy pomogli mi wylapac bledy w grze :D

A co do filmikow z sitow, to niestety podczas gry panuje u mnie taki "balagan", ze watpie, zeby ktokolwiek cokolwiek z nich wylapal. Zreszta po co pokazywac wszystkim jakie suckouty sprzedaje na prawo i lewo :f_cool:
Dojde do low stackes to sie cos pomysli:D

Mazaq, Ty myslisz tylko o jedzeniu ?(