Przejdź do forum
ja pierdzielę, baba...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ja pierdzielę, baba!!!

85 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
3,521 Wyświetlenia
Kaeresen
Oldschool Grinder

Tak sobie rozmyślam teraz, że ciekawe jakby tak było odwrotnie, że to kobiety opanowałyby świat pokera

Albo mężczyźni swiat kuchni.

No cóż, pokerzyści od lat kojarzeni są z takimi atrybutami, które nie do końca idą w parze z wrażliwą naturą kobiet.
Ja myślę, że kobieta, która na poważnie myśli o grze w pokera musi mieć przysłowiowe "jaja" :D :facepalm:
Kobiety myślą zupełnie innymi jednostkami niż mężczyźni, dlatego tak mało ich gra w tę czy podobne gry. Nami kieruje raczej intuicja. Wśród panów jest więcej umysłów ścisłych.
To naprawdę byłoby ciężkie nagrać przez kobietę filmik i żeby faceci w 100% pojęli jej tok myślenia ;)

Napisane przez Kiersno

Tak sobie rozmyślam teraz, że ciekawe jakby tak było odwrotnie, że to kobiety opanowałyby świat pokera

Albo mężczyźni swiat kuchni.

No akurat to faceci są najlepszymi kucharzami i to oni mają lepsze kubki smakowe.

Napisane przez magda25uk

Napisane przez micha8
mm4 ma dobre przesłanie
u nas kobiet jako trenerów niet
nawet żeby któraś chciała filmik zrobić to nie
a mamy jedną diamentową to się nawet nie odezwie

Wypraszam sobie, nagralam filmik, wieki temu, gdy gralam BSS FR, by inni uzytkownicy pomogli mi wylapac bledy w grze :D

A co do filmikow z sitow, to niestety podczas gry panuje u mnie taki "balagan", ze watpie, zeby ktokolwiek cokolwiek z nich wylapal. Zreszta po co pokazywac wszystkim jakie suckouty sprzedaje na prawo i lewo :f_cool:
Dojde do low stackes to sie cos pomysli:D

Mazaq, Ty myslisz tylko o jedzeniu ?(

To daj link do filmiku.

Mazaq myśli tylko o Twoim bigosie jak już :D :facepalm:

Magda przepraszam Ciebie bardzo ale nie miałam na myśli
filmików nagrywanych samym sobie
a dla PS . Powinna być kobitka w gronie trenerów PS
jest nas coraz więcej i powinnyśmy to wykorzystać
Kleopatra ma dobre wyniki w MTT i myślę że powinniśmy to wykorzystać tzn PS powinno wykorzystać Kleopatrę
Kleo nie mniej mi za złe tego ale ja jako gracz turniejowy chciała bym trenera kobietę i ciebie widzę na tym stanowisku

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez Kleopatra23

Napisane przez magda25uk

Napisane przez micha8
mm4 ma dobre przesłanie

Wypraszam sobie, nagralam filmik, wieki temu, gdy gralam BSS FR, by inni uzytkownicy pomogli mi wylapac bledy w grze :D

A co do filmikow z sitow, to niestety podczas gry panuje u mnie taki "balagan", ze watpie, zeby ktokolwiek cokolwiek z nich wylapal. Zreszta po co pokazywac wszystkim jakie suckouty sprzedaje na prawo i lewo :f_cool:

To daj link do filmiku.

Mam zla wiadomosc dla Mazaqa... Bigosu juz niema ?( Ale ciasto jeszcze jest ;)

Filmiku niestety tez nie. Wi ktos jak oszukac camtasie, zeby trial od nowa dzialal:D To moze bym nagrala sesje sng :facepalm: Posmialibyscie sie z mojego fishowania :f_cool:

mazaq
PokerStrategist

cz, ja też kiedyś nagrałem filmik :f_cool: :facepalm:

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez micha8
Magda przepraszam Ciebie bardzo ale nie miałam na myśli
filmików nagrywanych samym sobie
a dla PS . Powinna być kobitka w gronie trenerów PS
jest nas coraz więcej i powinnyśmy to wykorzystać
Kleopatra ma dobre wyniki w MTT i myślę że powinniśmy to wykorzystać tzn PS powinno wykorzystać Kleopatrę
Kleo nie mniej mi za złe tego ale ja jako gracz turniejowy chciała bym trenera kobietę i ciebie widzę na tym stanowisku

No zartuje przeciez :D
A co 'wykorzystywania" Kleo to moze lepiej to przemilcze :facepalm: :f_biggrin:

A co ty chcesz być wykorzystana
A pisak tylko o jednym

Wow. Nie kumam. Przecież kobiety względem siebie są mega zawistne zazwyczaj :) Nie no, super miło, że jako kobieta umiesz doceniać inne babki ;) :f_thumbsup:

Ja zdecydowanie podzielam Twój pogląd, że powinna być stworzona jakaś specjalna sekcja dla kobiet, która uczyłaby Panie grać od zupełnych podstaw tłumacząc wszystko w babskim języku, którego faceci nie zawsze są w stanie zrozumieć. Do mnie osobiście nie przemawiają treningi w wykonaniu facetów i pewnie dlatego praktycznie w ogóle na żadne nie przychodzę. Oczywiście z całym szacunkiem dla wszystkich trenerów i ich skilla, którego nie neguję, a wręcz podziwiam, ale jednak kobiecie łatwiej byłoby zrozumieć inną kobietę niż język chłopów :D Myślę micha8, że byłby to świetny pomysł na promocję pokera wśród dziewczyn, a męska część PS nie narzekałaby na brak kobiet na zlotach :f_cool:

Girl power _ugly:

Napisane przez magda25uk

Napisane przez magda25uk

Napisane przez micha8
mm4 ma dobre przesłanie

To daj link do filmiku.

Mam zla wiadomosc dla Mazaqa... Bigosu juz niema ?( Ale ciasto jeszcze jest ;)

Filmiku niestety tez nie. Wi ktos jak oszukac camtasie, zeby trial od nowa dzialal:D To moze bym nagrala sesje sng :facepalm: Posmialibyscie sie z mojego fishowania :f_cool:

Gdzie? Co? Jakie ciasto ?( Za ile mam być ?(

Magda chyba masz najnowszą Camtasię, więc jak nie wykupisz klucza to będziesz chyba musiała znów odinstalować i zainstalować na nowo.
W starszych wersjach są klucze, które działają na zawsze, tyle, że ta nowa wersja jest fajniejsza ;)

Nie specjalna a ogólna
facet też może sie od nas dużo nauczyć
więcej niż my od nich
a zawiść "kobieca" to była w szkole
a teraz jesteśmy kobietami a nie dzierlatkami z liceum

No zgadza się :)
Zresztą, facet jakby słuchał coachingów prowadzonych przez kobietę to może nie dawałby się tak często ogrywać _cool:

A i jeszcze jak by miał do zrobienia to co my
gotowanie pranie zmywanie to grania by mu sie odechciało
A taki pisak wraca i ma wyprane dostaje amciu i przytuli go kobita (jak ma )
a my sobie radzimy jak możemy

Jeszcze powinni dzieci rodzić i zobaczyć jak to jest. A najlepiej jakby raz w miesiącu mieli ciche dni.. To by dopiero im dało w kość. _evil: :f_cool:

Dobra, już dość, bo jeszcze wezmą nas za feministki :rolleyes: :facepalm:

SeBiX7
PokerStrategist

No cóż, pokerzyści od lat kojarzeni są z takimi atrybutami, które nie do końca idą w parze z wrażliwą naturą kobiet.
Ja myślę, że kobieta, która na poważnie myśli o grze w pokera musi mieć przysłowiowe "jaja" :D :facepalm:
Kobiety myślą zupełnie innymi jednostkami niż mężczyźni, dlatego tak mało ich gra w tę czy podobne gry. Nami kieruje raczej intuicja. Wśród panów jest więcej umysłów ścisłych.
To naprawdę byłoby ciężkie nagrać przez kobietę filmik i żeby faceci w 100% pojęli jej tok myślenia ;)

zgadzam się w 100% :f_thumbsup:

hellYeahEnT
Elite Grinder

no od micha8 bije feminizmem troche :D Ale mam nadzieje ze to specjalnie i tak lekko prowokacyjnie, bo taka teraz moda : p

malo dziewczyn gra w pokera i dlatego ciezko zeby ktoras ktora gra sie wybila skoro jest ich 20(?) razy mniej

uoooooooo baba

Ale Ent
kobiet jest więcej

SeBiX7
PokerStrategist

Napisane przez micha8
Ale Ent
kobiet jest więcej

to dlaczego nie grają w pokera w takiej ilości jak chociażby faceci?