Tak sobie rozmyślam teraz, że ciekawe jakby tak było odwrotnie, że to kobiety opanowałyby świat pokera
Albo mężczyźni swiat kuchni.
Tak sobie rozmyślam teraz, że ciekawe jakby tak było odwrotnie, że to kobiety opanowałyby świat pokera
No cóż, pokerzyści od lat kojarzeni są z takimi atrybutami, które nie do końca idą w parze z wrażliwą naturą kobiet.
Ja myślę, że kobieta, która na poważnie myśli o grze w pokera musi mieć przysłowiowe "jaja"
Kobiety myślą zupełnie innymi jednostkami niż mężczyźni, dlatego tak mało ich gra w tę czy podobne gry. Nami kieruje raczej intuicja. Wśród panów jest więcej umysłów ścisłych.
To naprawdę byłoby ciężkie nagrać przez kobietę filmik i żeby faceci w 100% pojęli jej tok myślenia
Napisane przez Kiersno
No akurat to faceci są najlepszymi kucharzami i to oni mają lepsze kubki smakowe.
Napisane przez magda25uk
Napisane przez micha8
mm4 ma dobre przesłanie
u nas kobiet jako trenerów niet
nawet żeby któraś chciała filmik zrobić to nie
a mamy jedną diamentową to się nawet nie odezwieWypraszam sobie, nagralam filmik, wieki temu, gdy gralam BSS FR, by inni uzytkownicy pomogli mi wylapac bledy w grze
![]()
A co do filmikow z sitow, to niestety podczas gry panuje u mnie taki "balagan", ze watpie, zeby ktokolwiek cokolwiek z nich wylapal. Zreszta po co pokazywac wszystkim jakie suckouty sprzedaje na prawo i lewo
![]()
Dojde do low stackes to sie cos pomysli:DMazaq, Ty myslisz tylko o jedzeniu
![]()
To daj link do filmiku.
Mazaq myśli tylko o Twoim bigosie jak już
Magda przepraszam Ciebie bardzo ale nie miałam na myśli
filmików nagrywanych samym sobie
a dla PS . Powinna być kobitka w gronie trenerów PS
jest nas coraz więcej i powinnyśmy to wykorzystać
Kleopatra ma dobre wyniki w MTT i myślę że powinniśmy to wykorzystać tzn PS powinno wykorzystać Kleopatrę
Kleo nie mniej mi za złe tego ale ja jako gracz turniejowy chciała bym trenera kobietę i ciebie widzę na tym stanowisku
Napisane przez Kleopatra23
Napisane przez magda25uk
Napisane przez micha8
mm4 ma dobre przesłanie
a mamy jedną diamentową to się nawet nie odezwieWypraszam sobie, nagralam filmik, wieki temu, gdy gralam BSS FR, by inni uzytkownicy pomogli mi wylapac bledy w grze
![]()
A co do filmikow z sitow, to niestety podczas gry panuje u mnie taki "balagan", ze watpie, zeby ktokolwiek cokolwiek z nich wylapal. Zreszta po co pokazywac wszystkim jakie suckouty sprzedaje na prawo i lewo
![]()
![]()
To daj link do filmiku.
![]()
![]()
Mam zla wiadomosc dla Mazaqa... Bigosu juz niema
Ale ciasto jeszcze jest
Filmiku niestety tez nie. Wi ktos jak oszukac camtasie, zeby trial od nowa dzialal:D To moze bym nagrala sesje sng
Posmialibyscie sie z mojego fishowania
Napisane przez micha8
Magda przepraszam Ciebie bardzo ale nie miałam na myśli
filmików nagrywanych samym sobie
a dla PS . Powinna być kobitka w gronie trenerów PS
jest nas coraz więcej i powinnyśmy to wykorzystać
Kleopatra ma dobre wyniki w MTT i myślę że powinniśmy to wykorzystać tzn PS powinno wykorzystać Kleopatrę
Kleo nie mniej mi za złe tego ale ja jako gracz turniejowy chciała bym trenera kobietę i ciebie widzę na tym stanowisku
No zartuje przeciez
A co 'wykorzystywania" Kleo to moze lepiej to przemilcze
Wow. Nie kumam. Przecież kobiety względem siebie są mega zawistne zazwyczaj
Nie no, super miło, że jako kobieta umiesz doceniać inne babki
Ja zdecydowanie podzielam Twój pogląd, że powinna być stworzona jakaś specjalna sekcja dla kobiet, która uczyłaby Panie grać od zupełnych podstaw tłumacząc wszystko w babskim języku, którego faceci nie zawsze są w stanie zrozumieć. Do mnie osobiście nie przemawiają treningi w wykonaniu facetów i pewnie dlatego praktycznie w ogóle na żadne nie przychodzę. Oczywiście z całym szacunkiem dla wszystkich trenerów i ich skilla, którego nie neguję, a wręcz podziwiam, ale jednak kobiecie łatwiej byłoby zrozumieć inną kobietę niż język chłopów
Myślę micha8, że byłby to świetny pomysł na promocję pokera wśród dziewczyn, a męska część PS nie narzekałaby na brak kobiet na zlotach
Girl power ♠_ugly:
Napisane przez magda25uk
Napisane przez magda25uk
Napisane przez micha8
mm4 ma dobre przesłanie
![]()
![]()
![]()
To daj link do filmiku.
![]()
![]()
Mam zla wiadomosc dla Mazaqa... Bigosu juz niema
Ale ciasto jeszcze jest
![]()
Filmiku niestety tez nie. Wi ktos jak oszukac camtasie, zeby trial od nowa dzialal:D To moze bym nagrala sesje sng
Posmialibyscie sie z mojego fishowania
![]()
Gdzie? Co? Jakie ciasto
Za ile mam być
Magda chyba masz najnowszą Camtasię, więc jak nie wykupisz klucza to będziesz chyba musiała znów odinstalować i zainstalować na nowo.
W starszych wersjach są klucze, które działają na zawsze, tyle, że ta nowa wersja jest fajniejsza
Nie specjalna a ogólna
facet też może sie od nas dużo nauczyć
więcej niż my od nich
a zawiść "kobieca" to była w szkole
a teraz jesteśmy kobietami a nie dzierlatkami z liceum
No zgadza się
Zresztą, facet jakby słuchał coachingów prowadzonych przez kobietę to może nie dawałby się tak często ogrywać ♠_cool:
A i jeszcze jak by miał do zrobienia to co my
gotowanie pranie zmywanie to grania by mu sie odechciało
A taki pisak wraca i ma wyprane dostaje amciu i przytuli go kobita (jak ma )
a my sobie radzimy jak możemy
Jeszcze powinni dzieci rodzić i zobaczyć jak to jest. A najlepiej jakby raz w miesiącu mieli ciche dni.. To by dopiero im dało w kość. ♠_evil:
Dobra, już dość, bo jeszcze wezmą nas za feministki
No cóż, pokerzyści od lat kojarzeni są z takimi atrybutami, które nie do końca idą w parze z wrażliwą naturą kobiet.
Ja myślę, że kobieta, która na poważnie myśli o grze w pokera musi mieć przysłowiowe "jaja"![]()
![]()
Kobiety myślą zupełnie innymi jednostkami niż mężczyźni, dlatego tak mało ich gra w tę czy podobne gry. Nami kieruje raczej intuicja. Wśród panów jest więcej umysłów ścisłych.
To naprawdę byłoby ciężkie nagrać przez kobietę filmik i żeby faceci w 100% pojęli jej tok myślenia![]()
zgadzam się w 100%
no od micha8 bije feminizmem troche
Ale mam nadzieje ze to specjalnie i tak lekko prowokacyjnie, bo taka teraz moda : p
malo dziewczyn gra w pokera i dlatego ciezko zeby ktoras ktora gra sie wybila skoro jest ich 20(?) razy mniej
Napisane przez micha8
Ale Ent
kobiet jest więcej
to dlaczego nie grają w pokera w takiej ilości jak chociażby faceci?