Przejdź do forum
Heroes of Newearth:...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Heroes of Newearth: Pokerowy Klan!

29 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
1,845 Wyświetlenia
Lynx33
PokerStrategist

"Playing Heroes of Newerth with random people brings more disappointment than dating and selling life insurance combined." - Lynx33

Poszukuję ludzi z ogarniętym mindsetem i zegarem biologicznym umożliwiającym nocną aktywność celem utworzenia mniej lub bardziej competitive klanu o wdzięcznej nazwie [HU1]. Jeśli chodzi o skillsy to są mniej istotne bo chodzi o ich rozwój ale ogarnianie gry na jako takim poziomie mile widziane (cyferkowo może to wyglądać jakoś tak: mmr 1500-1700). Do tej pory grałem głównie z RockyRaccoonem (na pewno znajdzie się w składzie) i niejakim Tifuxisem (nie wiem czy znajdzie się w składzie bo nie pytałem ale spełnia warunki:)). Gramy zwykle kilka meczy w godzinach 23:00-6:00. Zainteresowanych proszę o pisanie tutaj i/lub na priv.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
28 odpowiedzi
RockyRaccoon
BlackMember

Zachęcam, priorytetem jest dobra zabawa, bo granie ze znajomymi jest dużo przyjemniejsze niż randomowe gierki (kto grał ten wie jak takie wyglądają w honie :D ).

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo
PokerStrategist

A gdzie czas na mtt? i na nauke?:D Panowie marnujecie wasz cenny czas!

W dote gracie?:D

Odpowiedz
Cytat
Lynx33 Autor wątku
Lynx33
PokerStrategist

Jeśli ktoś gra MTT for livin to robi spory błąd bo nie ma na to rolla (wyłączając promil graczy). Poza tym czas to rzeczywiście najcenniejszy zasób ale nikt robotem nie jest i 4-6 godzin na dobę z przerwami to pewnie max czasu w którym da się grać a-game. HoN nie jest więc zamiast tylko obok pokera. W dotę nie gramy bo to taki hon tylko z moyfikatorem minus łanz miliard do tempa rozgrywki + nie da się jeszcze kupić doty2:)

Odpowiedz
Cytat
Libera
Elite Grinder

ja chętnie dołącze, ale ja tak rekreacyjnie gram bardziej : P wiec chcialbym dolaczyc jako taki clan friend : P

Odpowiedz
Cytat
nikujin
PokerStrategist

Gram w hona od miesiąca :f_grin:
Jestem strasznym noobem, mmr coś koło 1450, ale się szybko uczę i bardzo chętnie dołączę nick: nyga

Odpowiedz
Cytat
N4kai
BlackMember

Rekreacyjnie mogę również zagrać (tzn gram zapewne przyzwoicie, ale jestem tą osobą co zazwyczaj MMT przekłada nad HON), nick ten sam ;>.

Odpowiedz
Cytat
RealGains
Oldschool Grinder

Moge pograc od czasu do czasu, ale zwykle slucham wlasnej muzyki, dosyc glosnej, wiec nie wiem czy chcecie kogos bez voice chatu.

Moj poziom jest calkiem ok, sporo gralem kiedys w Dote i nie mowie tutaj o pubach. Preferuje gre supportem/underpowered herosami. Gram solo wiec moj MMR utrzymuje sie kolo 1600, grajac supportem+randomsy ciezko o wiecej.

Odpowiedz
Cytat
RockyRaccoon
BlackMember

Voice chat to konieczność :pokerface:

Wczoraj gierka: po 10 minutach chcieliśmy robić conceda (0:11 w herokills), po kolejnych 20 ziomki się poddały :fuckyeah . Najbardziej weird gra ever. Tifuxis poświadczy :D Zapomniałem dopisać że byłem wówczas pod mocnym wpływem alkoholu, epic victory.

Odpowiedz
Cytat

Witam, nie lepsza będzie Dota2? Tak pytam, bo grałem w HoN'a ze znajomymi dosyć dawno, całkiem przyjemnie się grało, grałem w LoL'a - totalne ścierwo, wygląda jak kupa gówna, a Dota2 wygląda tak mega estetycznie, w porównaniu do LoL'a, mógłbym z Wami pograć, ale jestem totalnym noobem.

Odpowiedz
Cytat
RL89pl
Poker Player

Napisane przez w11cked
grałem w LoL'a - totalne ścierwo, wygląda jak kupa gówna

Nie grafika czyni grę grywalną :P (W Heroes 3 gram do dziś :fuckyeah )
$$ w LoLu jest na każdym kroku, a w HoNie nie widziałem większych imprez, gdzie jest coś do wygrania...

Odpowiedz
Cytat
Lynx33 Autor wątku
Lynx33
PokerStrategist

DOTA2, HON i LOL to po prostu różne gry. DOTA2 to według wielu graczy HON pod wodą:) Tzn mechanicznie i taktycznie gry są bardzo podobne ale tempo rozgrywki jest zupełnie inne. Poza tym z tego co mi wiadomo DOTY2 nie da się jeszcze kupić + Valve ma problemy prawne związane z nazwą gry co może znacznie opóźnić datę oficjalnej premiery.

Twórcy LOLa podjęli genialną decyzję o sposobie dystrybucji produktu (free to play od początku) co zapewniło grze ogromną popularność a ludzie to istoty, które sferę preferencji rozpatrują w kategoriach emocjonalnych dlatego mimo, iż moim zdaniem (i zapewne obiektywnie ale tego stwierdzić z całą pewnością nie mogę) LOL jest produktem znacznie, znacznie gorszym od HON-a czy DOTY długo jeszcze będzie miał największy fan base.

Odpowiedz
Cytat
Spiracle
Oldschool Grinder

lynx33

+miliard

Odpowiedz
Cytat
RockyRaccoon
BlackMember

Zagrajmy dziś, 00:00, może będzie nas 5tka. Ja i lynx będziemy na pewno, jeśli chcesz zagrać a nie mamy Cie w znajomych to napisz tutaj swój nick.
Peace! :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
RealGains
Oldschool Grinder

Nick YouM4d. Pogram jezeli bede. Tak jak pisalem voice chat odpada, wiec jezeli nie macie kompletu to piszcie, zawsze to lepiej niz jakis random.

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco
PokerStrategist

Edit , już przeczytałem to co chciałem :P

Odpowiedz
Cytat
RealGains
Oldschool Grinder

Panowie, troche niegrzecznie tak quitowac bez dobranoc czy cos. No nic, mimo all dzieki za gre, moze sie jakos rozkrecimy.

Odpowiedz
Cytat
RockyRaccoon
BlackMember

Napisane przez Lagmalix
Panowie, troche niegrzecznie tak quitowac bez dobranoc czy cos. No nic, mimo all dzieki za gre, moze sie jakos rozkrecimy.

Tak myślałem! Sorrki, gadałem na skype z lynxem i powiedziałem mu że ide coś wszamać. Myślałem że Ci napisze ;x Ale on chyba Cie nawet nie ma w znajomych jak teraz tak mysle.
Bardzo dobrze sie grało i licze że pogramy coś soon ? Bez voice chatu jakoś dawaliśmy rade :D (nie będąc results oriented :D ).

Odpowiedz
Cytat
Lynx33 Autor wątku
Lynx33
PokerStrategist

Yup. What Rocky said. Nie miałem Cię jeszcze w znajomych po prostu. Anyway grało się dobrze. Brzmisz jak ogarnięty człowiek/gracz dlatego czekam z niecierpliwością na kolejne mecze.

Odpowiedz
Cytat
RealGains
Oldschool Grinder

No wiadomo, bedziemy miazdzyc, teraz to zwykly downswing :D Pozdro.

Odpowiedz
Cytat