Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Granie a sranie.

79 Posty
54 Użytkownicy
10 Reakcje
8,353 Wyświetlenia
Fiszu

Napisane przez mrkowsky

Napisane przez bolekndm
@up po prostu musisz zostawiać sobie butelki po piwie i w miarę upływu gry, je stopniowo z powrotem uzupełniać.

od 0:34 :pokerface:

to teraz sprobuj nasrac w butle :rage: :rage: :rage:

przejebane :rage:

Odpowiedz
Cytat
herekPL

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
mik1984

Ja raz walnąłem kloca do papierowej torby z Maca, którą miałem na stole, bo poprzedniego dnia na wynos wziąłem. Innym razem miałem kubeł na śmieci 60l w pokoju, więc po prostu walnąłem kloca w śmietnik. O ile sobie przypominam nawet nie najgorszy wynik, bo wszedłem w kasę w kilku turkach i łącznie uskrobałem $900 na plus za tę kupę w torbie.

Odpowiedz
Cytat

niezły hardcore. mnie jak się kciało to do wc poszłem ale to był kyba overplay tasze sorrry

Odpowiedz
Cytat
udgratzz

.

Odpowiedz
Cytat
THCFalcon

Odpowiedz
Cytat
Modger

Można rozwiązać ten problem w łatwy sposób.

Odpowiedz
Cytat
Szkodnick

Napisane przez blelol

Nie chce mi się oglądać całego filmiku, więc pytam. Ktoś z nich srał do foliowej torebki? :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

w nocy zarzuciłem nie do końca legalne specyfik i tak mi się skojarzyło :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
trickstyle

Sadzam dziewczyne do kompa i krzyczy mi co mam. Pytam sie zawsze o stack przeciwnika, pozycje itd. i kieruje ja co ma robic. :D

Odpowiedz
Cytat

mnie gra w pokera nauczyła robić zoom kupe 60 sekund wystarczy plus 30 na podtarcie trzeba sobie wybrać tylko odpowiedni moment

Odpowiedz
Cytat
kwintoo

Testuj zwieracze, co ja pacze. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez maestrowithluck
mnie gra w pokera nauczyła robić zoom kupe 60 sekund wystarczy plus 30 na podtarcie trzeba sobie wybrać tylko odpowiedni moment

Bez przesady dobra kupka wychodzi w góra 10s, 60s to jak drutem kolczastym sram. A jak twardy stolec to i podcierać się nie trzeba. :facepalm: _ugly:

Odpowiedz
Cytat
zbok

Odpowiedz
Cytat
hustler9

1-0 dla laptopa. zdarzało się grać 12 stołów na klopie, tylko ciężko potem wybrac moment na podtarcie :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

no 10 s jak tak się tam gromadzi i się ja trzyma to coś koło 10-20 sekund haha ale podtarcie gdzieś z 40s

Odpowiedz
Cytat
Grinder23

ja bym zagadal do trenere Sick Pastora on napewno znajdzie rozwiazanie.

Jesli nie to zostaje tylko jedna opcja: Trener Bąbel .

Odpowiedz
Cytat
nommine

nie ma sie co śmiać !
PROBLEM JEST PRAWDZIWY !

Odpowiedz
Cytat
Rumunus

Napisane przez Grinder23
ja bym zagadal do trenere Sick Pastora on napewno znajdzie rozwiazanie.

Jesli nie to zostaje tylko jedna opcja: Trener Bąbel .

Kiedyś był na forum wybitny trener w tej dziedzinie. Nazywał się Sapheal. Szkoda, że już go nie ma bo wiedzę miał na pewno ogromną, a praktykę jeszcze większą.

Odpowiedz
Cytat