Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] F1 GP Australii

19 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
871 Wyświetlenia
babel92

Ktoś jeszcze ogląda, czy wypoczywacie po nocnym grindowaniu? _p:
Jak dla mnie wyścig powinien być dość ciekawy, choć pewnie zbyt dużo wyprzedzań jako takich nie będzie - raczej wykorzystywanie błędów przeciwnika ;) Niestety pogoda nie układa się po myśli Roberta, który ma problemy z dociskiem i na niedogrzanym torze może mieć spore problemy z utrzymaniem się na nim... o ile porządnie nie zwolni, a wiemy co to oznacza :(
No a zwycięży ofc Vettel, który jest mistrzem jazdy po wodzie :)
No to jedziemy :D

EDIT: Kubica jest jednak geniuszem, poraz kolejny to pokazał =) Oby tylko utrzymał tą pozycję :f_wink:

18 odpowiedzi
Gomez224

Go Go Power Rangers :P a raczej Kubica ;)

babel92 Autor wątku
babel92

Yeah!!! Ale wyścig! :D Geniusz, po prostu geniusz! :f_thumbsup:

Kaczmarol

Brawo ROBERT ! :) Genialny start potem super spokój jak za nim jechał Hamilton potem Massa super !

RobredoV

Na jakiej stacji jest transmisja.

Nomedes

na polsacie bylo ale juz po wszystkim

NO OMFG, myślałem że jak zawsze będzie w nocy o 03:00-04:00, to sobie darowałem, myślałem, że obejrzę później. A tu się okazuje, że to było o 08:00, no ja pier...

Ja się pytam: kiedy jest RETRANSMISJA / POWTÓRKA ?!?! Szukam od 5-ciu minut na wszystkich stacjach, w necie i nigdzie nie ma !

Nomedes

nie wiem mi sie tez popeprzylo z tymi godzinami i zlazlem na telewizor juz "po napisach", mati jak znajdziesz cos na necie albo godz retransmisji to daj cynk

babel92 Autor wątku
babel92

Ja wczoraj nawet z nocnego grindowania na FTP zrezygnowałem, żeby wyścig obejrzeć ;)

Tu macie linki do relacji i skrótu, ale wszyscy wiemy, że to nie to samo...

Przebieg wyścigu okrążenie po okrążeniu

Walderam

Napisane przez MatiKosa
Ja się pytam: kiedy jest RETRANSMISJA / POWTÓRKA ?!?! Szukam od 5-ciu minut na wszystkich stacjach, w necie i nigdzie nie ma !

Powtórka jest jutro o 22:40 na Polsacie Sport.

http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/polsat-sport/

Pozdro :)

Artu89

kurde nie oglądałem bo zamiast budzik nastawić godzine wcześniej to nastawiłem godzine później ale chociaż zdążyłem na studio w polsacie ekstra _biggrin: :facepalm:

TheNaturat

Jak ktoś nie oglądał to wiele stracił, listę powtórek macie tu:
http://www.f1ultra.pl/encyklopediaf1/ramowka.php

PS
:D

Napisane przez Walderam

Napisane przez MatiKosa

Powtórka jest jutro o 22:40 na Polsacie Sport.

http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/polsat-sport/

Pozdro :)

No fajnie, że chociaż w ogóle będzie. Co prawda na drugi dzień mam na rano i wstaję o 05:32, ale na socjologii organizacji (od tego zaczynam) będzie można się trochę wyspać :)

Thorek
Artu89

Kubica też chyba interesuje się pokerem. Pokerstrategy niech się weźmie do roboty i zaprosi go tutaj =)

babel92 Autor wątku
babel92

Napisane przez Artu89
Kubica też chyba interesuje się pokerem. Pokerstrategy niech się weźmie do roboty i zaprosi go tutaj =)

W padoku chyba każdy zna jego poker face - podobno ogrywa tam wszystkich aż miło :D

kfas

Yeah, oplacalo sie wstac. Ci co nie ogladali, bo F1 jest nudne, niech zaluja :D

hoolender

Właściwie nie tylko on z formulistów w pokera gra ;-d
Zresztą niewiele im zostaje z rozrywek. Alkohol nie, inne wyskokowe rzeczy też nie, nawet zjeść dobrze nie mogą:D

babel92 Autor wątku
babel92

Ich kącik pokerowy liczy jakieś 7-8 osób, z tym że poza Kubicą tylko Vijay Mallya oraz Bernie Ecclestone grają w jakiś innych turniejach [informacje z F1 Racing]- reszta to standardowe fishe :P