3 miesiące temu zakupiłem auto, które przed ponad 2 tygodniami ktoś zaliczył pod blokiem hakiem cofając (drzwi do wyjebania). Dodam, że jakieś dwa tygodnie wcześniej jakaś łajza się wpierdoliła pod blokiem w błotnik drugiego auta. Kilka dni po zaliczeniu hakiem, wychodze z domu, a auta z drzwiami do wyjebania nie ma, zakumkali. Po tygodniu dzwoni policja, że w nocy ścigali złodziei z włamania i tak o to odnalazło sie zaginione auto. Radosci nie było końca bo debile zeby sie nie rzucać w oczy wyklepali mi te drzwi. Następny tydzień samochód stał pod blokiem bez blach i czekał na notatke z policji, którą wczoraj odebrałem. W te pędy poleciałem po tymczasowe blachy 54peelenów i przegląd 160peelenow plus koszty upoważnienia 17. Mozna było nim nareszcie jeździć nareszcie nim jeździć. Dzisiaj rano wychodze z bloku i co? I taki chuj, auta nie ma, ktoś zajebał, drugi raz. Normalnie fantakurwastycznie. Mam wrażenie, że zaczynam tiltować. Moze na to znajdzie mi ktoś jakis artykul do poczytania. He?
super zabawne, nie bede wklejal obrazka, bo pewnie Bolo to zaraz zrobi (na jego treningi nikt nie chodzi)
LOL. Mi tez zayebali auto, bylem tylko wkurviony. Ale gdyby przytrafilo mi sie cos takiego, prawdopodobnie zaczal bym sie nerwowo smiac i uderzac glowa w latarnie . Co to za autko w ogole ze zlodzieje tacy uparci ? Passat czy golf4?
W ciekawej okolicy musisz mieszkać. Może po następnym odnalezieniu przez policję warto zamontować jakąś blokadę dźwigni biegów lub coś podobnego?
btw, masz rację Damian, twierdząc że zarobek ma rację. Przenoszę, ale jednak do Pogawędek.
To raczej nie od okolicy zalezy:) Kolega mieszka na tzw 'dobrym' osiedlu, a w zime zwedzili mu 3 auto
W tym byla jedna panda ktora miala blokade skrzyni, odnalazla sie niedaleko bo zlodzieje mieli problem z owa blokada:)
Napisane przez pusshh
Passat czy golf4?
Haha! Chyba chciałeś napisać Golf II/III/Maluch/Suzuki Maruti.
Sorry, pisalem z doswiadczenia a i kiedys przeczytalem tez cos takiego:
Do 10 najczęściej kradzionych w kraju samochodów
należą:
01. Volkswagen
Passat (2 337)
02. Volkswagen Golf (1 883)
Napisane przez pusshh
Sorry, pisalem z doswiadczenia a i kiedys przeczytalem tez cos takiego:
Do 10 najczęściej kradzionych w kraju samochodów
należą:
01. Volkswagen
Passat (2 337)
02. Volkswagen Golf (1 883)
03. Pietnastoletnie Fiaty UNO 1,4 + gaz (1 (ale 2x))
Wartość co prawda bardziej sentymentalna bo to prezent dla żony i teraz jeszcze później obiad dymi na stole bo z pracy wraca pociskiem przegubowym