Dupa a nie spamer z zajcura
ile zabawy z tymi depozytami... wpisuje 250 to zadne okienko nie wyskakuje i przechodzi prosto do skrilla. Trzeba czekac jakies 10 minut zeby ponownie wpisac inna kwote. Wpisuje 50 to mi wyskakuje bonus kilkanascie dolarow. I tak metoda prob i bledow doszedlem do kwoty 200, gdzie proponuje wplate 420 z bonusem 50 - teraz tylko czekac to 10 minut i liczyc na to, ze promocja mi sie nie skonczyla
Ja to mam jednak ciezko w zyciu
Wreszcie sie udalo, ale liczylem na zgarniecie darmowych 100$ dzisiaj. Jednak przez to, ze nie chcialo mi przelac tych 200 bylem zmuszony anulowac wyplate. Skonczylo sie na 77
siema, jechał z Was może ktoś polskimbusem z pragi?
jeśli tak to spotkaliście sie kiedyś z jakimiś kontrolami policji?
Nie jechalem
Na telefonach tez macie to forum w ,, jednokolumnowej postaci" ? tzn. ze nie da sie przyblizyc/oddalic/przesunac obrazu
Napisane przez zajcur
ile zabawy z tymi depozytami... wpisuje 250 to zadne okienko nie wyskakuje i przechodzi prosto do skrilla. Trzeba czekac jakies 10 minut zeby ponownie wpisac inna kwote. Wpisuje 50 to mi wyskakuje bonus kilkanascie dolarow. I tak metoda prob i bledow doszedlem do kwoty 200, gdzie proponuje wplate 420 z bonusem 50 - teraz tylko czekac to 10 minut i liczyc na to, ze promocja mi sie nie skonczylaJa to mam jednak ciezko w zyciu
![]()
Dostaje dolary za darmo i jeszcze narzeka.
Wyczuwam w powietrzu zapach cebuli
Napisane przez BlueWolf01
Napisane przez zajcur
ile zabawy z tymi depozytami... wpisuje 250 to zadne okienko nie wyskakuje i przechodzi prosto do skrilla. Trzeba czekac jakies 10 minut zeby ponownie wpisac inna kwote. Wpisuje 50 to mi wyskakuje bonus kilkanascie dolarow. I tak metoda prob i bledow doszedlem do kwoty 200, gdzie proponuje wplate 420 z bonusem 50 - teraz tylko czekac to 10 minut i liczyc na to, ze promocja mi sie nie skonczylaJa to mam jednak ciezko w zyciu
![]()
Dostaje dolary za darmo i jeszcze narzeka.
Wyczuwam w powietrzu zapach cebuli![]()
![]()
Napisane przez Crimson
Napisane przez wukaesiak
wychowałem godnego następcę![]()
![]()
Spoiler
![]()
Spoiler

Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Crimson
Napisane przez wukaesiak