Napisane przez slawciu
Napisane przez Fiszu
Napisane przez Perwers
ale mi sie nie chce
![]()
mi też. ale jutro jebne wpisa na blogu i perwerke z fiszałkę oraz jaszczom z wksem maja mi kibicować
:yaoming :
Napisane przez slawciu
Napisane przez Fiszu
Napisane przez Perwers
ale mi sie nie chce
![]()
mi też. ale jutro jebne wpisa na blogu i perwerke z fiszałkę oraz jaszczom z wksem maja mi kibicować
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez slawciu
Napisane przez Fiszu
Napisane przez Perwers
ale mi sie nie chce
![]()
jeszcze mi się nie chce jebnąć wpisu, może jutro bo jeszcze dziś/jutro może coś zagram
Napisane przez slawciu
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez slawciu
Napisane przez Fiszu
Napisane przez Perwers
ale mi sie nie chce
![]()
jeszcze mi się nie chce jebnąć wpisu, może jutro bo jeszcze dziś/jutro może coś zagram
jakim blogu
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez slawciu
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez slawciu
Napisane przez Fiszu
Napisane przez Perwers
ale mi sie nie chce
![]()
jakim blogu
![]()
Witam.
Muszę poprosić was o pomoc. Otóż potrzebuje kupić PT 4, lecz oni niestety żądają zapłaty za pomocą PayPal, Neteller i kart kredytowych. Niestety problem polega na tym, że jedyny portfel internetowy jaki posiadam jest Skrill z którego nie mogę skorzystać. Wszystkie pieniądze jakie mam zarezerwowane na pokera mam na PokerStars. Problem niestety polega na tym, że nie mogę wypłacić żadnych pieniędzy na Neteller, ponieważ nigdy nie wpłacałem tą metodą. Moja prośba polega na tym, by ktoś pomocny wysłał mi 10$ na Neteller, a ja mu wyśle taką samą kwotę na PokerStarsach.
Pozdrawiam.
Napisane przez AmorPL
Witam.Muszę poprosić was o pomoc. Otóż potrzebuje kupić PT 4, lecz oni niestety żądają zapłaty za pomocą PayPal, Neteller i kart kredytowych. Niestety problem polega na tym, że jedyny portfel internetowy jaki posiadam jest Skrill z którego nie mogę skorzystać. Wszystkie pieniądze jakie mam zarezerwowane na pokera mam na PokerStars. Problem niestety polega na tym, że nie mogę wypłacić żadnych pieniędzy na Neteller, ponieważ nigdy nie wpłacałem tą metodą. Moja prośba polega na tym, by ktoś pomocny wysłał mi 10$ na Neteller, a ja mu wyśle taką samą kwotę na PokerStarsach.
Pozdrawiam.
Witam.
Nie.
Pozdrawiam.
Napisane przez AceBestini
Napisane przez Najczarniejszy
![]()
potwierdzam
potwierdzam potwierdzenie
Napisane przez wukaesiak
![]()
potwierdzam
Niestety ale w obecnej sytuacji jestem zmuszony do potwierdzenia potwierdzenia potwierdzenia, dodam jeszcze że człowiek człowiekowi wilkiem a zombie zombie zobmie.
Napisane przez wukaesiak
![]()
potwierdzam
Niestety ale w obecnej sytuacji jestem zmuszony do potwierdzenia potwierdzenia potwierdzenia, dodam jeszcze że człowiek człowiekowi wilkiem a zombie zombie zobmie.
a kiwi kiwi kiwi
Napisane przez slawciu
Napisane przez wukaesiak
![]()
potwierdzam
a kiwi kiwi kiwi
a sebix czebixem, natomiast kubeq to paruwa co kabucze posuwa