Napisane przez Lepracun
Ja bardziej patrze na to pod względami bezpieczeństwa - po co ktoś niepowołany ma wiedzieć, ze utrzymuje sie z nielegalnego źródła. Jak mozecie sie od tego odnieśc?
Ja zwyczajnie mówię zgodnie z prawdą pracuję jako psycholog z pacjentami A co sobie dorobię na p* to moje ....
Wiadomo. Ale pewnie będzie te kilkaset osób w Polsce utrzymujących się wyłącznie z gry. Sporą część z nich spotkasz na tym forum. Jeszcze więcej gra te NL50-100 z porządnym winrate'm, ale z różnych powodów utrzymuje się z czegoś innego. Dobrym przykładem może być np. bl4dy, który wydaje się bardzo poukładany, ale po prostu woli korpo. Najwięcej będzie pewnie takich jak ja, którzy dorabiają sobie do pensji pokerem, ale traktują to mniej lub bardziej poważnie. Więc ogarniających graczy na tym forum jest całkiem sporo.
Napisane przez ineedyourstack
nie sugeruj sie tym ze jestem krótko na forum. Poprostu znam realia i stwierdzenie ze jest MASA takich osób jest grubo przesadzone
za szybko przeczytałeś mojego posta, zerknij jeszcze raz
Moim zdaniem jest to kwestia charyzmy oraz tego jak przedstawisz swój zawód. Jeżeli robisz to nieumiejętnie, brak Tobie pewności siebie i wiary w to co mówisz, to nawet osoby tolerancyjne spojrzą na Ciebie z politowaniem. Natomiast jeżeli mówisz z sensem, dobrze podejdziesz do tematu to możesz zrobić bardzo dobre wrażenie na wielu osobach. Kwestia oczywiście jeszcze tego w jakich środowiskach się obracasz, bo dla niektórych atrakcyjna jest część analityczna tego zawodu, a inni cenią sobie luźne godziny pracy oraz możliwość zarabiania w [prawie] każdym miejscu na świecie.
Skojarzyło mi się to trochę z ostatnią sceną Wilka z Wall Street
Tu nie chodzi o to co robisz, tylko jak to sprzedasz
Napisane przez imgoingtomirage
Szef pokera w tym kraju.
:yaoming :
ja to Cię pamiętam jeszcze jak analizowałeś wspólnie z hazelastym rozdanka z turków na FTP za 2$, trochę się rozeszły Wasze drogi, nigdy nie wiesz co przyniesie przyszłość