Przejdź do forum
from zero...to hero...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

from zero...to hero!

30 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,634 Wyświetlenia
paymyoverbet

Cześć wszystkim...dziś chciałem przedstawić moją niecodzienną historię która była bardzo wesoła :D 30 Marca pożyczyłem 20$ od znajomego na PS które storbiłem w ciągu 2 dni...pierwszego kwietnia zostałem z 60centami...postanowiłem zagrać dwa sng rozpaczy 0,50c i 0,10 360 osobowe oba...sng wyglądało następująco ship 0,10 i 6,80$... banrkoll się poprawił hahaha xD postanowiłem na następny dzień wbić na zoom NL10 i zrobić jak najwięcej na tym...dobiłem do 40$ zagrałem pare sng 6max i jak dobiłem do 70$ odesłałem pożyczoną kasę zostawiając na boku 53$...wbiłem na NL25...poniżej dodam zdjęcia tej wesołej historii ;) pozdrawiam i czekam na komentarze

Odpowiedz
Cytat
29 odpowiedzi
paymyoverbet Autor wątku
paymyoverbet

to był ship 0,10
.html

a tak wyglądał roll na NL25
.html

Odpowiedz
Cytat
Franczo

to teraz czas na NL1k

Odpowiedz
Cytat
viy67

Ja bym na twoim miejscu jak najszybciej wypłacił ten hajs i sobie kupił coś ładnego ;)

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

nie takie kwoty się robiło :pokerface: :pokerface: :pokerface:

Spoiler

a potem i tak torba :coolface: :coolface: :coolface:

Odpowiedz
Cytat
6th
6th

Napisane przez viy67
Ja bym na twoim miejscu jak najszybciej wypłacił ten hajs i sobie kupił coś ładnego ;)

Kup sobie yorka :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

Napisane przez 6th

Napisane przez viy67

ale na yorki to jaszczompy grasują :rage: :rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
6th
6th

Napisane przez piotereczek

Napisane przez 6th

Napisane przez viy67

ze niby jaszczompy lubia male futrzaste suczki?

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

Napisane przez 6th

Napisane przez 6th

Napisane przez viy67

tak

Odpowiedz
Cytat
6th
6th

Napisane przez 6th

Napisane przez 6th

Napisane przez viy67

tak

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

:happy:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Napisane przez viy67

typowe Polactwo, "zarobić na browar i szlugi i wypłacić" :truestory:

Odpowiedz
Cytat

Stary, nie wiem ile masz obecnie rolla ale wypłać sobie 80% tego co fartem wygrałeś, naprawdę, to co dziś Ci się przytrafiło to czyste "szczęście" początkującego. Wygrywanie w pokera to w krótkim okresie szczęście a w długim umiejętności, jeden dzień to jaki okres? Shootowanie NL10 z hmm.. 7BI i nikła wiedzą to 100% torba po kilku dniach gry, jeśli nie jednym... Naprawdę weź wypłać ten hajs.

Obecnie MUSISZ stosować odpowiedni bankroll management, a z tego co widze grasz ZOOMa, więc chcąc grać NL25 musisz mieć minimum 30BI na limit -> 30x25-> 750$, ty masz 280$.

Ja stosuje BRM taki, że gdy mam 40BI na limit który obecnie gram i 4BI na limit wyższy to mogę shootować. Jeśli chcesz płakać jutro, pojutrze, że wesoła historia się szybko skończyła to nie wypłacaj nic, ale jeśli masz rolla 280$ bo na załączonych zdjęciach miałeś coś w tych okolicach to wypłać sobie 200$ zostaw 80$ i zablokuj sobie wyższe stawki niż NL2 jak dobijesz do 100$ to wtedy możesz sobie odblokować NL5. Jeśli będziesz miał farta i dużo grał, to zrobisz to w dzień, dwa. Jeśli nie to zobaczysz, że dzięki mnie masz 600zł, na koncie a nie 0!

Pamiętaj, że tam gdzie możesz bardzo szybko się wzbogacić, równie szybko możesz wszystko stracić!

Przyjmij zaproszenie, bo nie chcę żebyś skończył jak większość przy pierwszym upswingu...

Pozdr!

Odpowiedz
Cytat
paymyoverbet Autor wątku
paymyoverbet

wiadomo że nie takie kwoty się robiło ale z 10centów jeżeli zrobisz taką sumę to możesz napisać ;) same brązy piszą co pewnie grają NL2 przez całą pokerową karierę :P

Odpowiedz
Cytat
paymyoverbet Autor wątku
paymyoverbet

zgadzam się z Tobą co do wszystkiego lecz nie jest to rozmowa też na forum bo na 100 osób 10 weźmie to na poważnie więc zaraz Cię dodam pogadamy priv ;)

Odpowiedz
Cytat
Franczo

Napisane przez paymyoverbet
wiadomo że nie takie kwoty się robiło ale z 10centów jeżeli zrobisz taką sumę to możesz napisać ;) same brązy piszą co pewnie grają NL2 przez całą pokerową karierę :P

taaaaaa, mam brąz wiecznie gram Nl2 :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

no właśnie, bronzy powinny mieć zakaz wypowiadania się na takie tematy :pokerface: :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Nomedes

no właśnie, bronzy powinny mieć zakaz wypowiadania się na takie tematy :pokerface: :pokerface:

no

pozatym dlaczego ma wyplacac? niech mu kolega jeszcze pozyczy ze 200 przecie widac ze zre odda zaraz jak tylko wbije na NL100 ale wy jestescie psy ogrodnika bo nie widzicie genjusza i tylko hejty zaraz :rage:

Odpowiedz
Cytat
paymyoverbet Autor wątku
paymyoverbet
Najczarniejszy

takie tam bankroll magnament http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/8374971_EC685FE41D

:happy:

Odpowiedz
Cytat