Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Co jest grane ?

20 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
1,308 Wyświetlenia
rootpl

Co tam ?

A tak serio to chodzi mi o to w co aktualnie gracie ? Ja zawsze pomiędzy sesjami lubię sobie w coś zagrać, ostatnio znów złapałem zajawkę na Unreal Tournament ten z 1999-2000r. Na razie tylko tak o sobie przechodzę plansze, ale muszę spróbować sił online.

Czasami jeszcze Need for speed undercover, ale to okazjonalnie.
Może ktoś gra w coś online ?
Pozdro !

19 odpowiedzi
rafaeelloooo

Jeśli chodzi o mnie to w ostatnich dniach powróciłem do gry Football Manager 2010 :)

Thorek

Jestem tak zapracowanym człowiekiem, że mimo iż zawsze byłem maniakiem gier i nawet odnosiłem sukcesy na arenie międzynarodowej, to teraz praktycznie nie mam czasu, żeby zagrać w cokolwiek. Od czasu do czasu uda mi się odpalić ze 2 meczyki w Fife that's all... a kiedyś się grało... stare dobre czasy, aż łezka się w oku kręci...

TimotheeS

A ja sobie ostatnio odświeżyłem gierkę miodzio z amigi - SWOS :D
Ale się na tym noce zarywało :D

MarkLJr

czasem strzelę sobie partyjkę w alien swarm, przydaje się trochę wirtualnej kooperacji po walce na stołach ;)

@Thorek
W co grales? :)

Ja sobie odswiezylem wlasnie Warcrafta 3:TFT w ktorego kiedys gralem codziennie po kilka godzin, a odkad zaczalem grac w pokera, to nie ruszylem go przez 9 miesiecy. Ale i tak pamietalem wszystkie spoty na mapach/skille herow etc. :P

A tak to NBA2k/Football Manager/UFC na Xboxa - czyli gry sportow ktorymi sie interesuje.

Napisane przez rootpl
ostatnio znów złapałem zajawkę na Unreal Tournament ten z 1999-2000r.

Wersja z nieudolnym polskim tłumaczeniem niszczy! :f_love:
W zwykłą angielską to nie to samo :P

mazaq

Aktualnie nie gram w nic, po 6 latach gry w CS'a w końcu mi się znudził :O

KudlatyPL

Kupiłem sobie trylogię spllinter cell :f_love:

A teraz z współlokatorem męczymy multiplayer co-opa SC: Chaous Theory. Zupełnie inna gra :f_biggrin:

Thorek

Napisane przez Supernite
@Thorek
W co grales? :)

Jeśli chodzi o grę czysto 4fun to tyłu pewnie można by liczyć w tysiącach, bo swoją karierę gracza zacząłem w wieku 3 lat od c64 :P. Jeśli zaś chodzi o e-gaming to grałem w Wolfenstein: Enemy Territory (byłem m. in. kapitanem reprezentacji Polski, z którą zajeliśmy 3. miejsce na świecie, a także prowadziłem najlepszy klan w Polsce i jeden z lepszych w Europie), Pro Evolution Soccer (tutaj też przykapitanowałem i zajęliśmy 3. miejsce w Europie), a na sam koniec zaliczyłem krótką przygodę z QuakeWars nastawiając się tylko i wyłącznie na zgarnięcie jakiś konkretnych nagród, bo o ile sama gra była beznadziejna, to po jej wyjściu sponsorzy strasznie pakowali w nią kasę i w pół roku udało mi się z moim klanem zająć 3. miejsce w międzynarodowym turnieju online, za co zgarnęliśmy trochę kasiorki, a następnie wygraliśmy jedyny LAN zorganizowany w Polsce. Stwierdziłem, że w e-sporcie osiągnąłem dużo więcej niż planowałem i warto odejść w chwale :P. Wtedy też przerzuciłem się całkowicie na pokera.

persii

Napisane przez mazaq

to samo, choc jakas godzinke / pol godzinki na dmie postrzelam dla zabawy

raas1337

Napisane przez persii

Napisane przez mazaq

to samo, choc jakas godzinke / pol godzinki na dmie postrzelam dla zabawy

Mam tak samo ^^ czasem znajdę te pól godzinki godzinkę żeby postrzelać na fx dm pod jakimś fakenickiem, zazwyczaj "."

Po za tym, reaktywowałem konto w wowie i robie nową postać.
Oraz od 2lat zabieram się za granie w Eve online ale coś nie wychodzi ^^

Company Of Heroes - najlepszy jak dla mnie RTS.

Kiedyś graliśmy z kolegami cały czas, teraz spotykamy się na Team Speaku 1-2 razy w tygodniu.

Rewelka

Napisane przez Thorek
Jeśli zaś chodzi o e-gaming to grałem w Wolfenstein: Enemy Territory (byłem m. in. kapitanem reprezentacji Polski, z którą zajeliśmy 3. miejsce na świecie, a także prowadziłem najlepszy klan w Polsce i jeden z lepszych w Europie)

Szacun :f_eek:

Ja sobie czasem pogrywam na kernwaffe.de =)

kfas

0 gier od ~3 lat

Kaeresen

Elder Scrolls 3: Morrowind

elpatoo

Ja dla odprezenia pykam sobie w Civilization 4 niecierpliwie przebierajac nogami w oczekiwaniu na Civke 5:) Bedzie sie dzialo!

Ja ostatnio po dłuższej przerwie wróciłem do Doty (mapa do Warcrafta 3). Z sentymentu pogrywam również w Original War.

Thorek

Napisane przez elpatoo
Ja dla odprezenia pykam sobie w Civilization 4 niecierpliwie przebierajac nogami w oczekiwaniu na Civke 5:) Bedzie sie dzialo!

Tylko nie civ 5... znowu się wyłącze ze świata na 2 tygodnie :/. Chciałbym przypomnieć, że na dniach wychodzi Mafia 2... oj będzie się działo.

ja kiedy chce odpoczac chwilke od pokera i zrelaksowac sie przy grze mam do wyboru dwie gry :D Lubie zagrac sobie 1-2 gry w StarCrafta bo kiedys duuzo gralem ( jakies 9 lat ) albo pyknac meczyk w Fife 07 :f_thumbsup: