Napisane przez Supernite
@Thorek
W co grales?
Jeśli chodzi o grę czysto 4fun to tyłu pewnie można by liczyć w tysiącach, bo swoją karierę gracza zacząłem w wieku 3 lat od c64 :P. Jeśli zaś chodzi o e-gaming to grałem w Wolfenstein: Enemy Territory (byłem m. in. kapitanem reprezentacji Polski, z którą zajeliśmy 3. miejsce na świecie, a także prowadziłem najlepszy klan w Polsce i jeden z lepszych w Europie), Pro Evolution Soccer (tutaj też przykapitanowałem i zajęliśmy 3. miejsce w Europie), a na sam koniec zaliczyłem krótką przygodę z QuakeWars nastawiając się tylko i wyłącznie na zgarnięcie jakiś konkretnych nagród, bo o ile sama gra była beznadziejna, to po jej wyjściu sponsorzy strasznie pakowali w nią kasę i w pół roku udało mi się z moim klanem zająć 3. miejsce w międzynarodowym turnieju online, za co zgarnęliśmy trochę kasiorki, a następnie wygraliśmy jedyny LAN zorganizowany w Polsce. Stwierdziłem, że w e-sporcie osiągnąłem dużo więcej niż planowałem i warto odejść w chwale :P. Wtedy też przerzuciłem się całkowicie na pokera.