Napisane przez wukaesiak
Napisane przez trzasku
Napisane przez wukaesiak
1. Slyszaleś o kawie/yerbie etc?
2. Uprawiasz jakiś sport?
3. Kup sobie psa.
4. Wciel w życie wszystko powyzsze
1. Za kawą nie przepadam, o yerbie słyszałem ale nie wiem co to do końca jest.
2. Ostatnio mało, chodziłem na siłownię 5x w tygodniu, skaczę na rowerze czasami.
3. Mam alergię
Punkt 1. rozumiem że mówisz żebym sobie zrobił tę yerbe tak? Ale co jak ja nawet nie chcę wstać z tego łóżka?
Mimo wszystko chyba spróbuję, dobra ta yerba?
Na sport nie mam za bardzo czasu bo skupiam się na przejście na NL100 a do dużo nauki i gry. Ewentualnie mogę rowerem jeździć po zakupy i przy okazji jakieś ewolucje porobić (to bardzo męczy - a o to chodzi prawda?)
Dzięki za porady, czekam na dalsze propozycje :fdrink
Moj brat tez ma alergie, wiec mamy psa, ktory ma normalne wlosy zamiast siersci, wiec po problemie...a budzik to ustaw tak zebys musial wstac z lozka zeby go wylaczyc
Chciałem tak zrobić z budzikiem, ale zawsze się bałem że mnie nie obudzi bo mam bardzo głęboki sen (w wieku 8 lat zapomniałem zostawić otwartych drzwi, rodzicie się wystraszyli że coś się stało, zadzwonili po straż pożarną która przyjechała, wyważyła balkon w pokoju w którym spałem [taniej niż wyważyć drzwi], weszła do pokoju - a ja i tak nie wstałem
). Ale wypróbuję dzisiaj postawić budzik po drugiej stronie pokoju bo może to być rozwiązaniem - dzięki :fdrink
Napisane przez mikwej
Wydaje mi sie, ze najlepszym rozwiazaniem bedzie powrot do regularnego wysilku fizycznego. Moglbys tez profilaktycznie zazywac jakis magnez, bo z tego co wyczytalem, to niedobor magnezu jest odpowiedzialny za ogolne przemeczenie
W sumie od ostatnich dni bardzo mało jem bo ciągle gram i się uczę więc może rzeczywiście brakuje mi jakiś składników typu magnez. Chyba zrobię ogólne badania żeby się przekonać. A to nie jest tak że sport ogólnie pomaga przy zasypianiu, ale na wstawanie ma mniejszy wpływ?