.
Napisane przez queristo
Temat przygasł, a tymczasem chyba pompuje nam się nowa bańka na bitcoinie![]()
Niczym górnik odkopałeś ten wątek z czeluści forum. A co do tego BTC, tyle tam było wałków i kradzieży to to ostatnia rzecz w którą bym zainwestował pieniądze. Mi to wygląda jak by boty pompowały kurs, strasznie wolumen skoczył od 20.12.
Napisane przez queristo
Temat przygasł, a tymczasem chyba pompuje nam się nowa bańka na bitcoinie![]()
Już po - 15 dni

Nie spodziewałem się, że impreza skończy się tak szybko. Przy poprzednich bańkach załamanie kursu było poprzedzone znacznie większym napływem kapitału z "ulicy". 
Brokerzy już zwietrzyli biznes i niektórzy mają BTC w swojej ofercie. Będzie jak swojego czasu z CHF, że ludzie potracą fortuny :truestory:.
Witam, jestem nowy w tematyce Bitcoin, chciałbym spytac jak w polsce spieniezyc bitcoiny ? pomyślałem o wplacie na konto skrill a nastepnie wyplacie w bankomacie , wiadomo tracimy na przewalutowaniach ale to chyba najlepszy sposób ? prosze o inne sugestie jesli istnieją od bardziej doswiadczonych w tej tematyce, pozdrawiam .
Napisane przez muflon69
Witam, jestem nowy w tematyce Bitcoin, chciałbym spytac jak w polsce spieniezyc bitcoiny ? pomyślałem o wplacie na konto skrill a nastepnie wyplacie w bankomacie , wiadomo tracimy na przewalutowaniach ale to chyba najlepszy sposób ? prosze o inne sugestie jesli istnieją od bardziej doswiadczonych w tej tematyce, pozdrawiam .
Wpisz sobie w google giełda bitcoin i masz do wyboru, do koloru :f_drink:.
raczej zysk
. Kumpel zainwestował w to jakiś czas temu i narazie same profity . Sam Myślałem nad inwestycja w bitcoiny . ale raczej zostanę przy tradycyjnych metodach inwestycji
jak złoto, monety itp
Tak tez polacam sprzedawac domy i kupowac bitkoiny.
Kolejny podobny news:
"Klienci polskiej giełdy bitcoin stracili miliony złotych. Z dnia na dzień zniknęła z sieci"
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/bitcurex-gielda-bitcoin-digital-future-atak,41,0,2223401.html
Jeśli ktoś ma za dużo pieniędzy to spoko można się w to pobawić ale z głową. Te giełdy nie są wcale regulowane przez żadne instytucje, co róż się słyszy, że jacyś hakerzy je okradają itp. Ale jak ktoś lubi ryzyko, to niech się nie zdziwi później.
Ja wszedlem w ten projekt
http://pl.bitclub.network/wp84
Jedna z wiekszych kopalni.
Kupujesz udzialy w firmie, ktora kopie za Ciebie, gielde praktycznie sie omija. Potrzebna tylko do przelania btc do zakupu udzialow, zyski mozna bezposrednio przelewac na swoj portfel.
Ich moce wydobywcze mozna sprawdzic na stronach zbiorczych.
Od razu mowie ze na wejscie potrzeba 100 + 500$ jak dla kogos to duzo, nie plolecam! Nie ma zdnych gwarancji zysku.
Dla kogos kto ma nadwyzki $ oddsy sa:)
Zainteresowanym, ktorzy przeczytaja dokladnie podstawowe info https://bitclubnetwork.com/wp84/faq.html (jest w jezyku polskim) moge pomoc przy rejestracji
Kupujac wlasne koparki zarobisz wiecej niz w tym projekcie!!!!!
ale musisz sie na tym znac, wymieniac sprzet itp.
Od kiedy można zarabiać na koparkach?
Z tego co pamiętam to od jakiegoś 2013 bez darmowego prądu jest to niemożliwe ....
Ja wątpię w te rzekome nadchodzące rekordy osiągane na bitcoinach, no bo tak na chłopski rozum to w każdego rodzaju spekulacji (a jest to spekulacja najczystszej próby - przecież trudno przełożyć np. proporcję bitcoina na złoto, jak kiedyś miał dolar), zdarzają się swingi, które uniemożliwiają rzetelną ocenę, gdzie jesteś na wykresie. Nawet szkoląc się z czystej analizy technicznej i odkładając na bok fundamenty (o które ciężko w bitcoinie, no chyba że mówimy np. o rozszerzeniu pozwoleń od regulatorów lokalnych, ale to też dość ulotne), ciężko określić dalsze zachowanie wykresu bitcoina właśnie ze względu na swingi - tutaj poczytajcie więcej. Pozdrowienia i powodzenia przy stolikach :).
Nigdy nie wiadomo jak to jest, ale cóż.. wiadomo tyle że stoją za tym poważne pieniądze
[treść wyedytowana]
// Treści tego typu są zakazane na PokerStrategy.com - SiemaAS
o właśnie od 'bańki smolenkiej' alt-coiny zawsze były słabszą inwestycją niż BTC.
W sumie to korzystne, bo gdyby każda nowa waluta wypierałaby poprzednią, to cały biznes nie miałby żadnego sensu.
BTC zgarania profit z bycia pierwszym w swojej kategorii, i tak jest w każdej dzedzinie - patrz google, windows czy MP3.