czemu taka roznica w kursach btc-e i mtgox?
Napisane przez 2Full0fJokes
mtgox zawiesił wypłaty btc
miedzy kontami wewnątrz goxa można przesyłać. moja oferta to 0,5 realnego BTC za 1 goxBTC więc jeśli ktoś ma $ na goxie to wyciągając je stamtad i jeszcze na tym zarobi. przyjmuje minimum 10BTC - pm.
Napisane przez NumberOne1
Napisane przez 2Full0fJokes
mtgox zawiesił wypłaty btcmiedzy kontami wewnątrz goxa można przesyłać. moja oferta to 0,5 realnego BTC za 1 goxBTC więc jeśli ktoś ma $ na goxie to wyciągając je stamtad i jeszcze na tym zarobi. przyjmuje minimum 10BTC - pm.
Zajmujesz się kopaniem ?
cena goxBTC/realBTC spadła do 0,4 gdyby ktos chcial. natomiast sprzedaje tez realne bitcoiny/primecoin/worldcoiny/peercoiny, wiem ze kiedys kto tu o to pytal
zostalo mi ostatnie 500$ w bitach. czyli nieco ponad 1bitcoin - jesli jest ktos zainteresowany to prosze na priva
Pytanko
czytalem właśnie ze giełda mt gox została okradziona przez hakerów z bitcoinów i stąd jej upadek
ale zastanawia mnie czy bitcoiny nie sa w jakis sposob unikalne ? w sensie ze wszystkie transakcje sa jawne czy to nie oznacza ze wiadomo do czyjego portfela przynalezy konkretny bitcoin ?
chodzi mi to ze ze w jaki sposób hakerzy moga wprowadzić do obiegu ukradzione bitcoiny ?
Być moze ktores z moich pytan jest glupie ale nigdy nie zglebilem dokladnie tych bitcoinow
Nie odpowiem na pytanie ale moim zdaniem jeśli ktoś jest na tyle bystry i obeznany w temacie internetu, żer potrafi ukraść z banku BC to i bez problemu je zalegalizuje.
Prześledzisz je aż do jakiejś ruskiej giełdy gdzie zostały sprzedane. Powodzenia w szukaniu tam współpracy
kto polaci jakiś fajny market cryptodolców, używałem coinamrket.IO ale umarł na trochę , mam tam tylke ze 0,5 btc ale wolałbym tym obracać .
Witam,
Chcialbym zakupic bardzo niewielka ilosc BTC (czyli jakies 0,007984 na ten moment) o rownowartosci 5$, po aktualnym kursie http://bitcoinity.org/markets/bitstamp/USD w zamian za 5$ na FTP.
Pisze tutaj, poniewaz zalezy mi na czasie Z tego co patrzylem na wiekszosci gield trzeba czekac na wplate 24h+, weryfikowac dane lub wplaty minimalne ustawione sa np. na 100zł. Mozliwe, ze sie myle, wiec jesli ktos zna sposob, zeby insta zasilic portfel BTC, przelewem bankowym to prosze o rade.
Jezeli, ktos jest zainteresowany prosze o kontakt GG:50129435. Kase moge przeslac pierwszy.