Przejdź do forum
Bawicie sie zetonam...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bawicie sie zetonami?

16 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,648 Wyświetlenia
diablik7

Bawicie sie zetonami jak gracie przez internet? ;) Niedawno ogladalem final table chyba EPT z 2007 i komentor nabijal sie z jakiegos "pokerzysty online", ze dlatego robi tricki lewa reka, bo w prawej trzyma myszke. :D

Pytam, bo od czasu kiedy mam zetony zawsze mam stacka przed kompem i zastanawiam sie czy to normalne :D

15 odpowiedzi
kfas

No chips - no problem :P

Odkąd mam, też się bawię i cholera to wciągające jest:D Muszę schować żetony.

jak mam na wierzchu to też się bawię :)

kfas napisał
No chips - no problem :P

Dobry cytat ale jak sie z turka odpada ;D

Ja się bawiłem ale za bardzo hałasowałem i przestałem

MoroP

Ja miałem kilka przy komputurze, ale przeważnie po godzinnej sesji pospadają gdzieś pod meble i się nie chce wstawać i ich szukać :)

JacekPL

Ja się czasem bawię w pracy.

Nauczyłem się z mozołem 4 tricków, to czasami sobie coś pokręcę, poprzekładam, po zbieram ze stołu lub z podłogi. ;) ;)

Gomez224

Ja na razie umiem tylko tasowanie ;) ale jak gramy na uczelni to wszyscy chcą żeby ich tego nauczyc :P

diablik7 Autor wątku
diablik7

No, wlasnie, nie dawno odkrylem, ze tasowanie zetonow jest dosc proste. "Twirl" mi nie wychodzi za bardzo, a to taka klasyka :) Znacie jeszcze jakies proste tricki?

JacekPL

diablik7 napisał

"Twirl" mi nie wychodzi za bardzo, a to taka klasyka :)

A ja męczyłem twirla jakieś 3 tygodnie prawą ręką i kiedy juz opanowałem, to lewa załapała po 2 dniach ;) ;) ;)

Tasuję 6 żetonami (3+3), obracam żeton kciukiem do góry i dwa żetony w dół, by trzeci przerzucić górą. Wszystko jest na youtube, ale nazw nie pamiętam.

Aksolot

U mnie na stoliku na stałe leży już 5 białych i 5 czarnych. Shuffle słychać prawie przez całą sesję. Nie lubię tych śmiesznych odgłosów z softu i na stałe je wyłączam, a dźwięk prawdziwych żetonów pomaga się skupić.

Nie miałem jak na razie wystarczająco dużo samozaparcia i czasu żeby nauczyć się czegoś nowego.

DrugsOrMe

Zawsze sie bawie, ale nie wszedzie ;) zdecydowanie dodaje to grze klimatu :]

kumiszcz

JacekPL napisał
Ja się czasem bawię w pracy.
;)

To jak ja =) do tego czasem na uczelni, kiedy potrzebuję się zrelaksować... Ogólnie zestaw 3 sztonów mam zawsze w torebce do poprzekładania ;)

JacekPL

Srubka napisał

To jak ja =) do tego czasem na uczelni, kiedy potrzebuję się zrelaksować... Ogólnie zestaw 3 sztonów mam zawsze w torebce do poprzekładania ;)

Śruba na pierwszego female moderatora!

YasQ

Nie wiem czy moge ale wrzuce linka do tematu z jakiegos forum o tickach zetonami:
Link

kumiszcz

JacekPL napisał

Śruba na pierwszego female moderatora!

Popieram! ;) Nawet zaczne regularnie na forum "przesiadywać",
i kto wie, za jakieś pół roku, może rok będziecie mieli nowego trenera na NLmilion