Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Admin

9 Posty
7 Użytkownicy
56 Reakcje
1,059 Wyświetlenia
MilenkaF

Witam Admin zamyka moj watek,a ja bym zamknal to forum.Lapkujemy kto jest za,dodam tylko ze ma problem z uzasadniemien gdzie lame regulamin.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
giuseppePK
Spoiler

Napisane przez MilenkaF
gdzie lame regulamin.

:coolface:

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Witaj MilenkaF,

Zasada 3: Zakaz reklamowania

Mimo, że nie wprost zostało to napisane to nadal jest to reklamowanie. I nie ma znaczenia, że twoje posty były związane z krypto walutami. Forum PokerStrategy.com nie jest tablicą ogłoszeniową.

Pozdrawiam DamianLuna.

Odpowiedz
Cytat
shinthps

przyłączam się do akcji zamknąć forum.

Odpowiedz
Cytat
MilenkaF Autor wątku
MilenkaF

odnosnie punktu 3eciego wyglada to tak
Zasada 3: Zakaz reklamowania

• Zabrania się promowania stajni stakingowych z wyjątkiem SpinLegends. Dotyczy to w szczególności (ale nie tylko): postów, avatarów, sygnaturek, linkowania do kanałów na Twitchu zawierających odnośniki do konkurencji
• Zabrania się wystawiania ofert stakingowych przez inwestorów (wyjątkiem są trenerzy PokerStrategy.com) - oznacza to zakaz ogłaszania się przez inwestorów poszukujących graczy do stakowania
• Zabrania się zamieszczania próśb lub ofert prywatnych transferów pieniędzy
• Zabrania się reklamowania ofert affiliates lub stron pokerowych, które utrzymują się z działalności jako affiliate
• Zabrania się pozyskiwania graczy przez poker roomy, z którymi nie współpracujemy
• Wyłącznie nasi trenerzy, sędziowie i producenci filmów są upoważnieni do oferowania prywatnych treningów (prywatnych lekcji pokera)

Ostrzeżenie: Jeżeli będziemy mieć powód, aby podejrzewać, że reklama została umieszczona z zamiarem czerpania zysków, będziemy zakładać, że nie mamy do czynienia z normalnym użytkownikiem PokerStrategy.com, lecz z konkurentem i zastrzegamy sobie prawo do podjęcia czynności prawnych w związku ze złamaniem zasad konkurencji, jak również prawo do żądania odszkodowania.

Z tego co widze zabrania sie wszystkiego co koliduje z pokerstrategy,nadal nie widze tutaj problemu.Rownie dobrze trzeba by wykasowac wszystkie watki z innymi portfelami niz skril i neteler,bo zamieszczanie samej nazwy to juz reklama.

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Sprzedam opla.

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando

Najbardziej konstruktywny post ever :f_thumbsup:

obv łapka w górę

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

To mnie wywołałeś do "tablicy", ale w zasadzie już DamianLuna odpowiedział na twoje pytanie. Wrzucanie reflinków do programów partnerskich jest reklamą. Nie ma znaczenia czy jest to reklama bitcoinów, kursu tańca czy innej działalności.
Punkt regulaminu wyszczególnia kilka dodatkowych przypadków, które różnią się tym, że w sposób szczególny nie są u nas dozwolone i z reguły osoby takie od razu są blokowane. W twoim przypadku na początku otrzymałeś tylko informację o tym, że łamiesz regulamin i początkowo nic z tym nie robiliśmy.

Mam jednak dla ciebie radę. Jeśli w przyszłości ktoś powie, że łamiesz zasady jakie ustalił w miejscu, które stworzył/nadzoruje to lepiej jest to wyjaśnić. Ty zacząłeś od spamowania forum swoimi ogłoszeniami/reklamami nie tylko ze swojego konta, ale także z kilku kolejnych kont. I zrobiłeś to ponownie. Nie wiem jakiej reakcji oczekujesz. Multikonta także nie są dozwolone na PokerStrategy.com, szczególnie jeśli wykorzystywane są po to aby obchodzić regulamin lub wyłudzać oferty darmowej gotówki...

Przemyśl czy to co robisz jest fair i czy w ogóle ma sens ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
MilenkaF Autor wątku
MilenkaF

Pierwszy raz widze ze to ciebie wywoluje bo odnosilem sie do DamianLuna,i ja zadnych linkow nie podalem wiec jesli nie wiesz o co chodzi to mi nie pisz glupot i nie posadzaj o mutli konta,korzystanie z darmowej gotowki jak i wyludzanie bo to nie na miejsciu.
Dodajcie jasno punkt do regulaminu zeby bylo oczywiste i po problemie co do zaistnialej sytuacji.
A co do mojego watku ciekawe czy bedzie wiecej lapek na + czy na - bo moze tez lame regulamin zamieszczajac taka sonde?

Balcerowicz musi odejsc!

Odpowiedz
Cytat