A czy roomate nie jest dla Was wystarczająco zaufaną osobą ? Moim zdaniem $ spokojnie może iść do niego bo nie sądzę aby chciał robić sobie smród o swój 1 BI
predzej chyba bym wszedl w 300k rak na nl10 z 5bb/100
Wszystko tez zalezy jak skoncze ten msc na 50tkach bo jak dobrze to jest cien szansy ze przyszly msc byl by na 100tkach.
To chyba łatwiejsze, bo na NL10 to zapewne openraise jest już w granicach 0.50$ ♠_biggrin:
moim zdaniem przy tym rakeu na zoomie na nl2 nie do zrobienia 10bb/100 z volume 500k w miesiac, wchodze tez jesli beda jeszcze wolne miejsca moge dorzucic symboliczne 100$
zaklad jest chyba na takich samych zasadach jak stafu czyli (ev?) bb/100 pre rakeback
Napisane przez EmiyaKiritsugu
Napisane przez JohnyMighty
Rybakowi ?ee, IMO Posejdon lepiej się sprawdzi. Rybak jeszcze gotów te hajsy przebalować, nie polecam!
Ja to najwyżej na rulecie grubiej bym zakręcił
Profitem się podzielę
Napisane przez Panmorz
Napisane przez JohnyMighty
Moze jakis wykres bys wstawil Panie Waleń ♠_drink:
![]()
Wstawiłem i nie ma z tym problemu. Lepiej swój pokaż xDDD
Napisane przez Jarzab86
pszczola321 daje 300$ do jego (MWalera) 100$ ale sam nie może napisać bo ma bana![]()
Pszczółka, pozdrawiam
trener się boi przewodniej myśli ps - im większa próbka tym mniej przypadku. Chociaż niektórzy trenerzy czekają wciąż na korektę.
Napisane przez biszkopft
Nie będzie tego zakładu, moge sie założyć...wyczuwam peniawę.
Tu chodzi o oplacalnosc i nic wiecej.
Liczac ze moge postawic max 2k$ zakladajac 10bb/100 przy tylu godzinach wychodzi mi hourly ok 25$ co nie jest szczytem marzen, a miesiac w plecy pod katem rozwoju.
Wszystko zalezne od tego msc na 50tkach.
Liczac ze moge postawic max 2k$ zakladajac 10bb/100 przy tylu godzinach wychodzi mi hourly ok 25$ co nie jest szczytem marzen, a miesiac w plecy pod katem rozwoju.
To po co otwierałeś jape o zakładzie i robisz gównoburze.
wtf?
Jak rzeczywiście tak kosisz to zarobisz te dodatkowe 2-3k w ten miesiąc i wtedy rzeczywiście możesz wejść na 100, ale też założyć się 6k vs 18k
Wszystko wskazuje na to że nic z tego nie będzie niestety. Z dużej chmury mały deszcz.
Napisane przez MWaler
Napisane przez biszkopft
Nie będzie tego zakładu, moge sie założyć...wyczuwam peniawę.
Sorry, ale pieprzysz takie głupoty ze czytać się tego nie da. Pal licho ze, masz do wygrania w miesiąc sporo więcej niż wygrałeś przez ostatnie 5 miesięcy albo i dłużej. No ale nie opłaca się bo tylko 25$/hr Hehe. Komuś się tutaj ładnie w głowie przewraca, gdzie sam twierdzi ze ma 15, a w rzeczywistości pewnie o wiele mniej licząc, ze grasz na dealu. Przyznaj się po prostu, ze nie jesteś w stanie tego wykonać i wstydu oszczędź.