Przejdź do forum
500k NL2 dyskusja.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

500k NL2 dyskusja.

172 Posty
55 Użytkownicy
1087 Reakcje
23.2 K Wyświetlenia
Jarzab86

pszczola321 daje 300$ do jego (MWalera) 100$ ale sam nie może napisać bo ma bana :)

Odpowiedz
Cytat
MWaler Autor wątku
MWaler

Napisane przez LeborW

this. szkdoa ze nie mam takiego rolla aby brac calosc na siebie.

Przecież i tak walniesz te 500k z pacem w nosie z 10BB/100 to jakiego rolla nie masz? Bierz całość od Pana na r + od reszty forumowej. Zaraz wyjdzie, że w miesiąc na NL2 20k$ zarobisz. Więc co tu się w ogóle zastanawiać? :coolface:

Jakbym mogl finansowo to pociagna to tak bym zrobil ale nie operowac pieniedzmi ktorych nie posiadam, badzmy dorosli :)

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

obiecywał co jakiś czas streaming :) też mi przeszło przez myśl kasowanie rozdań/multi account, więc zakładam ze przez ten miesiac wyklarował by się jasny sposób weryfikacji etc.

Odpowiedz
Cytat
macaco2

Napisane przez 89deny89
Nie mogę jednego rozkminić, jak sprawdzić czy zawsze gra hero a nie "kolega" który se dorabia? (nie oszukujmy się że do nl2 10bb/100 wiele nie potrzeba) Wykres by się sprawdziło izi audytem ale tego nie mogę rozkminić a jeśli hero dostałby duże bety mógłby zatrudnić "murzyna" :coolface: (chyba że stream zawsze jak gra :D )

edit @MWaler rozumiem że nie zamierzasz zwiększać poza kwotę którą podał rumejt?

Można kamerkę ustawić i mieć pewność, mnie bardziej ciekawi jak zabezpieczyc przed tym np, ze na zoomie jakis "murzyn" nie odda kilku stakow aby winrate zwiekszyc, ale to chyba mozna zrobic piszac do starsow aby sprawdzili gracza czy nie stosowal takich praktyk. A u nich ban na cale zycie jest :)

Odpowiedz
Cytat
MWaler Autor wątku
MWaler

Napisane przez 89deny89
Nie mogę jednego rozkminić, jak sprawdzić czy zawsze gra hero a nie "kolega" który se dorabia? (nie oszukujmy się że do nl2 10bb/100 wiele nie potrzeba) Wykres by się sprawdziło izi audytem ale tego nie mogę rozkminić a jeśli hero dostałby duże bety mógłby zatrudnić "murzyna" :coolface: (chyba że stream zawsze jak gra :D )

edit @MWaler rozumiem że nie zamierzasz zwiększać poza kwotę którą podał rumejt?

Jakby mial byc bet to pewnie pomyslalbym o streamowaniu albo jak ktos bedzie chcial sprawdzic czy ja gram to zawsze podam 1miesieczny numer tel i przez tel pokaze ze to ja siedze. Zadzwonic bedzie mozna w dowolnej chwili or smth mysle ze to nie bedzie problemem akurat.

Co do pytania nr 2 to nie, ale zawsze mozna podzielic bet na wszystkich.

Ewentualnie Twoj hajs jezeli stawiasz przeciwko mnie moze wziac ktos inny - nie musicie stawiac tylko przeciwko mnie xD. Ofc ja 1 w kolejnosci.

Odpowiedz
Cytat
MWaler Autor wątku
MWaler

Napisane przez macaco2

Napisane przez 89deny89

Można kamerkę ustawić i mieć pewność, mnie bardziej ciekawi jak zabezpieczyc przed tym np, ze na zoomie jakis "murzyn" nie odda kilku stakow aby winrate zwiekszyc, ale to chyba mozna zrobic piszac do starsow aby sprawdzili gracza czy nie stosowal takich praktyk. A u nich ban na cale zycie jest :)

Lubie Cie ale chyba zapomnailes dzis wlaczyc myslenia xD.
Playerpool 2,5k osob,a Ty chcesz sie z kims ustawiac przy 8tablingowym zoomie aby ktos mi oddal 2$ xD?

poklikalem chiwle8 talbe. Dobre hity tam sa https://www.boomplayer.com/22933248_B88D9385BF

Odpowiedz
Cytat
MWaler Autor wątku
MWaler

Napisane przez weirdcreep
obiecywał co jakiś czas streaming :) też mi przeszło przez myśl kasowanie rozdań/multi account, więc zakładam ze przez ten miesiac wyklarował by się jasny sposób weryfikacji etc.

Wystarczy ze wkleje HISTORY POKERSTARS wplat/wyplat, i pokaze z jakim rollem zaczynam.
Potem jezeli wykres sie nie bedzie zgadzac z rollem to robi sie audyt na konto czy byly jakies wplaty na nie or smth i tyle to akurat nie jest problem.

Jezeli zakladasz np ze usunalbym 50ujebanych stakow to bede mial 100$ mniej na koncie, a w history bedzie widac czy ktos mnie takimi dolarami nie poratowal.

Odpowiedz
Cytat
MWaler Autor wątku
MWaler

Niech mi ktos powie lepiej komu taki hajs mozna powierzyc zeby nam nie spierdolil do maroko xD

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Nigdy nie podobało mi się Maroko :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

zakladam, że roommate nie odda kasy przypadkowej osobie, więc najlepiej niech on coś zaporponuje :)

Odpowiedz
Cytat
JohnyMighty

Napisane przez MWaler
Niech mi ktos powie lepiej komu taki hajs mozna powierzyc zeby nam nie spierdolil do maroko xD

Rybakowi ?

PS. Cos slabe te twoje volume

Odpowiedz
Cytat
boroboro12

Pozdrawiam Pszczołe321 :banana: ja uważam, że czy to będzie jeden czy drugi z tego forum to takie challendze są do wykonania, także ja mogę iść w drugą stronę i założyć się, że Waleń to zrobi - 0.20$ na 100 to jest 2$ na 1000 co daje znów 20$ na 10 000$ i im więcej tych rozdań to szanse rosną zakładając optymalną grę na NL2 + doświadczenie z wyższych limitów. Poza tym zawsze value jest po stronie osoby, która się zakłada a nie po stronie przyjmującego zakład, bo nikt nie zakłada się o coś, co świadomie czuje, że jest nie do wykonania :appl:

Do tych co się zakładają, bo jakoś wcale nie będę kibicował Waleniowi to dopytujcie się dokładnie i ustalajcie warunki, czy to ma być 500K z dokładnością do 100 rąk czy 510K, czy to ma być w 1 miesiąc czy dłużej, bo właśnie ja też sądzę, że w programach typu HoldemManager mimo, że nie miałem z tym styczności można zrobić coś co w skrócie nazywa się photoshop ... Ciekawe czy jest chociaż jedna osoba, która taki bądź podobny challendze przegrała _wink:

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

mam nadzieję, że nie przekręcę, ale na forum 2+2 był gości co się założyl total o 100k$ (?), ze wygra 100BI high stakes PLO i uwalił

Odpowiedz
Cytat
MWaler Autor wątku
MWaler

Pozdrawiam Pszczołe321 :banana: ja uważam, że czy to będzie jeden czy drugi z tego forum to takie challendze są do wykonania, także ja mogę iść w drugą stronę i założyć się, że Waleń to zrobi - 0.20$ na 100 to jest 2$ na 1000 co daje znów 20$ na 10 000$ i im więcej tych rozdań to szanse rosną zakładając optymalną grę na NL2 + doświadczenie z wyższych limitów. Poza tym zawsze value jest po stronie osoby, która się zakłada a nie po stronie przyjmującego zakład, bo nikt nie zakłada się o coś, co świadomie czuje, że jest nie do wykonania :appl:

tzn stawiasz na mnie czy te "-0.2$" to ze na minus xD?

Odpowiedz
Cytat
tapczandzwo

.

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu

Napisane przez JohnyMighty
Rybakowi ?

ee, IMO Posejdon lepiej się sprawdzi. Rybak jeszcze gotów te hajsy przebalować, nie polecam!

Tak w ogóle orientuje się ktoś jeśli MWaler poprosiłby Starsy o wysłanie mu historii rozdań z czelendzu to czy dostanie emaile zwrotne z załącznikami czy linki do pobrania handów?

Odpowiedz
Cytat
boroboro12

tzn stawiasz na mnie czy te "-0.2$" to ze na minus

to jest po prostu zwykła pauza, czyli kontynuowanie mojej myśli w jednym zdaniu :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
boroboro12

czy linki do pobrania handów?

Chyba to, bo ja tak Macacowi wysyłałem, kiedy On mi tą moją historię w HM2 wrzucił.

Odpowiedz
Cytat
MWaler Autor wątku
MWaler

predzej chyba bym wszedl w 300k rak na nl10 z 5bb/100 xD

Wszystko tez zalezy jak skoncze ten msc na 50tkach bo jak dobrze to jest cien szansy ze przyszly msc byl by na 100tkach.

Odpowiedz
Cytat
boroboro12

A to 1:3 to jest bajka :banana: :banana:

Odpowiedz
Cytat