Jest tylko "drobna różnica" w zainwestowaniu 8k zł i osiągnięciu zwrotu w wysokości 1k zł w miesiąc (12,5%), a zarobieniu na tych 8k zł i przeznaczenia na to swojego wolnego czasu.
-> [Inwestycje pokerowe – oszczędzaj z głową] - Wątek Dyskusyjny
Jest tylko "drobna różnica" w zainwestowaniu 8k zł i osiągnięciu zwrotu w wysokości 1k zł w miesiąc (12,5%), a zarobieniu na tych 8k zł i przeznaczenia na to swojego wolnego czasu.
-> [Inwestycje pokerowe – oszczędzaj z głową] - Wątek Dyskusyjny
W zasadzie to majac 8k najwiecej zarobisz inwestujac w wygrywajacych graczy sng..
Gdybym teraz miał na zbyciu tak z 3k$ to brałbym udziały u wygrywajacych i kojarzonych w spolecznosci graczy z sng 3,5+R..
10x300$, niech Ci każdy zwróci załóżmy 350$, to wychodzisz z inwestycji 3000$ miesięcznie z roi 16% (500$ profit - wydaje mi się, że musiałbyś mieć mega pecha by przy takich inwestycjach wyjść na minus)..
Napisane przez damian23
zawiode was, zadna piramida finansowa:)
To, że nie wiesz, że jest to piramida finansowa nie sprawi, że to coś nią nie jest
W wątku o nazwie "w co inwestować" piszesz, że nie chcesz spamować, więc kilka opcji na... inwestycje(sic!) podasz na Skype. Seems legit.
Chodzi o Banners Brokers, MTW czy jeszcze inną "nie-piramidę"?
Napisane przez MrM1lo
W zasadzie to majac 8k najwiecej zarobisz inwestujac w wygrywajacych graczy sng..Gdybym teraz miał na zbyciu tak z 3k$ to brałbym udziały u wygrywajacych i kojarzonych w spolecznosci graczy z sng 3,5+R..
10x300$, niech Ci każdy zwróci załóżmy 350$, to wychodzisz z inwestycji 3000$ miesięcznie z roi 16% (500$ profit - wydaje mi się, że musiałbyś mieć mega pecha by przy takich inwestycjach wyjść na minus)..
tutaj chyba nie znajdę takich ofert?
gdybym kazdemu oferowal to co mam na mysli to bym zawrotu glowy dostal. Jesli chce sie ktos wiecej dowiedziec niech poda skype.
P.s nie sa to zadne piramidy, klikania itp gowna. Badzmy powazni.
Napisane przez damian23
gdybym kazdemu oferowal to co mam na mysli to bym zawrotu glowy dostal. Jesli chce sie ktos wiecej dowiedziec niech poda skype.P.s nie sa to zadne piramidy, klikania itp gowna. Badzmy powazni.
NAPISZ TUTAJ MNIEJ WIĘCEJ O CO CHODZI. KAŻDY CHCE ZAROBIĆ. LUB PISZ DO MNIE NA PRIV
ZAPRO WYSŁANE
damian23, inwestor, anioł biznesu, analityk finansowy. Oferuje 150% stopę zwrotu w skali roku (nie uwzględniając procentu składanego).
Napisane przez Swiezak
@up
Tak , banners broker to piramida finansowa na której utopiłem 600$![]()
W teorii mam tam już 2000$, które wypłaciłem rok temu a dalej przelew nie doleciał. support nie odpisuje, także naprawde bannersbroker ODRADZAM![]()
Brawo.
[Treść edytowana]. Anioł biznesu siedzi na forum PS. :yaoming : i robi 150% stopy zwrotu. :yaoming : :yaoming : :yaoming :
Dlaczego PS nie usuwa tych tematów "prowokacji"?
//Proszę się powstrzymać od obrażania innych - imgoingtomirage
Myślę, że niektóre osoby przesadnie zniechęcają kolegę. Moim zdaniem w Polsce da się zrobić coś konstruktywnego z pieniędzmi pokroju 8k pln
Dla przykładu, mój ojciec 7 lat temu kupił w woj. łódzkim swój pierwszy hektar ziemi za ~7000 pln. Jakość gruntu raczej z tych słabszych. Jego sąsiad 2 lata temu postawił sobie wiatraki (pewnie dotacje z UE). Sama wartość ziemi do dzisiaj sie niemal podwoiła.
Dla leniwych rezultaty z wyszukiwań na kieszeń zainteresowanego: http://www.anr.gov.pl/web/guest/oferty4
Wystaczy wpisać przedział cenowy do 8 lub 10k pln i możemy znaleźc sporo ofert. Moim zdaniem lepsza inwestycja niż koks i dziwki. nie trzeba doglądać, nie trzeba się znać, może leżeć i gnić. Ja jedyny problem jaki miałem na przestrzeni 5 lat to jakiś lokals mi zrobił śmietnisko na moim terenie, ale gmina się tym sama zajęła i go ukarała (dostał grzywne z sądu, nikt go nie spalił na stosie :D).
Druga sprawa jest taka, że faktycznie warto inwestować w siebie. Z doświadczenia mogę powiedzięć, że języki obce, umiejętności pozwalające się kiedyś przebranżowiśc (instruktor nurkowania/snowboardu/kajaków czy masy innych rzeczy). Przy okazji poznajesz fajnych ludzi na kursie, masz kupę funu i użyteczną umiejętność, która może Cie poratować kiedyś w dołku życiowym.
No i na koniec ofc nie warto się dać zwałować internetowym rekinom biznesu. Wiem, że znacząca ilość znanych użytkowników wtopiła na Banners Brokers. Ja sam utopiłem na Lyonessie 3 lata temu 9k pln, kiedy system został mi przedstawiony przez znajomego. Jeśli będe kupował bony do Carrefoura przez następne 20 lat to pewnie wyjdę na zero
To o czym ci napisalem robi spora czesc tego forum. To ze Ty nie chcesz, nie masz kasy i jej nie chcesz nie jest powodem zeby komus ublizac. Ogarnij sie^^