Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 1% podatku

1 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
313 Wyświetlenia
7OKER
Oldschool Grinder

U mojej koleżanki z klasy z liceum 2 lata temu wykryto białaczkę, leczenie jest dość kosztowne, więc korzysta z pomocy fundacji. Można przekazać 1% podatku na jej leczenie, byłbym wdzięczny za rozesłanie wiadomość znajomym, którzy rozliczają się w PL. Nie lubię łańcuszków itp, ale tu wiem na 100% że nie ma ściemy. Poza tym nic się na tym nie traci, a pomoc trafi w całości do osoby, która jej potrzebuje.
Ola jest już po przeszczepie szpiku, ale potrzebuje przyjmowania leków zabezpieczających przed odrzutem.

Tu jest krótki list który dostałem od niej na facebooku:

Witam:)
Ze względu na zdiagnozowaną u mnie w lutym 2009r. ostrą białaczkę szpikową mam założone w Fundacji na Rzecz Chorych z Chorobami Krwi subkonto, gdzie można przekazać 1% swojego podatku na wparcie mojego leczenia (później fundacja na podstawie faktur, np. za leki, zwraca mi poniesione koszta), jeśli tylko Ty lub Twoi bliscy macie ochotę podzielić się ze mną swoim
1% przekazuje dane, które Wam to umożliwią:

1.nazwa Organizacji Pożytku Publicznego: Fundacja na Rzecz Chorych z Chorobami Krwi
2. nr KRS: 0000033201
3. w pozycji cel szczegółowy 1% należy wpisać: Pomoc dla Aleksandry Nowakowskiej (ważny jest ten dopisek, ponieważ bez tego pieniądze pozostaną na koncie głównym fundacji i nie zostaną przekazane na moje subkonto)

Za wszelkie wpłaty z góry dziękuję.
W ramach swoich możliwości proszę o przekazanie informacji dalej, rodzinie, znajomym, w pracy czy innym bliskim.

Pozdrawiam, Ola Nowakowska