wysłane ale tej ksiązki o którą pytasz tam nie ma, swoje materiały odeslij na adres mojego maila
p.s a jak tam idzie gra w studa wujku ryba?
wysłane ale tej ksiązki o którą pytasz tam nie ma, swoje materiały odeslij na adres mojego maila
p.s a jak tam idzie gra w studa wujku ryba?
grałem trochę 1/2 na odtiltowanie ogółem z całej gry odrobiłem jakiś 1BI z NL50 (ale zaraz poszło to na mega fajne rozdanie PLO gdzie mój top set K został połamany przez... FD w 3way pocie, wszystko fajnie ale FD był w drzewkach gdzie ja miałem 2 a pozostali dwaj gracze którzy się zestackowali tylko z tym mieli po 4 karty w drzwewkach czyli 3outer, lecz jeden miał A haha love poker). Ogólnie gra w studa jest w miarę prosta i przewidywalna ale cały czas mam poczucie gamblingu ponieważ prawie nic o tym nie czytałem. Pogrywam bardzo rzadko. Znów cisnę głównie HENL i po ostatnich sesjach jestem looseing playerem na NL50... cóż przynajmniej kurtkę sobie kupiłem za ptk i PS3 za rakeback.
jeśli byłby ktoś tk miły to też proszę o podesłanie tych materiałów
bohunnn@gmail.com
Również bardzo chętnie przejrzę, jeśli byłby ktoś tak dobry... Z góry dziękuję!
pburman[malpa]o2.pl
Oo! Jakby ktos mogl podeslac jeszcze te notkatki czy materialy jakie kolwiek do omaszki to poprosze na sonix182@gmail.com