nie jestem wujkiem ale wam podeslalem to co on mnie, co by chlapak nie narzekal ze musi kazdemu wysylac
Hej, może i moją grę dałoby radę podreperować tymi artykułami ( to oczywiście żart bo gorzej z moją grą być nie może - downswing przez baardzo duże D i tilt przez baaardzo duże T), więc jakby mi ktoś podesłał cokolwiek co może mi pomóc byłbym niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam.
Byłbym zapomniał podać to co dosyć ważne
- cbool82 małpa tlen.pl
Również byłbym bardzo wdzięczny jak by ktoś dał rade podesłać również mi te materiały ♠_grin: prudli@wp.pl
ok zaraz podeślę na te dwa maile powyżej ponieważ korakael napisał, że wysłał innym. Jeżeli ktoś nie dostał to niech napisze. Najlepiej nowy temat ale obojętne.
Chciałem podkreślić, że to duża zasługa blachovskiego który sam zaproponował, że coś mi podeśle.
Jest tam też link do bloga Bociana. Mam nadzieję, że nie będzie miał nic przeciwko ponieważ zamieszcza tam dużo analiz która mają dużą wartość merytoryczną (fajne kawałeczki na youtobie to inna sprawa
)
Pozdro i wysłanie tego do żaden problem więc chill
Dobra wysłane. Pamiętajcie, że na PS mamy 4 filmiki PLO pl które imo są konkretne.
//edit - usunięty adres email na prośbę autora - spinek
z gory dzieki i pozdro a z materialow jako absolutne podstawy to polecam:
1) rozdzial z Supersystem 2 brunsona
2) Jeff Hwang "Pot Limit Omaha"
Oczywiscie to absolutne podstawy, jesli chodzi o gre na necie to najwieksza wartosc edukacyjna maja dla mnie filmiki szkoleniowe
pozdr
ale ktos przemycil linki do jakiejs laski na naszej klasie cichaczem w tych notatkach
jakas wasza znajoma ? ^^
Ktoś coś wie, jakieś opinie na temat "Secrets of Short-Handed Pot-Limit Omaha" Slotboom'a ? Bo w sumie nie wiem na co zbierać punkty FTP ; ]
na kurtkę haha... serio, ja się teraz przeniosłem na FTP i zbieram na kurtałe. Jest całkiem spoko.
Jeśli można to będę wdzięczny za notatki, materiały, którymi się dzielicie. Mój mail jonathanstrange@interia.pl
Z góry dzięki
3-4 rzadko 5 a jeżeli już to dlatego, że żal mi wszystkich opuszczać. Kiedyś grałem do 9 ale dziś już wiem, że to było -EV lepiej grać mniej rąk i więcej myśleć niż na odwrót. Tylko sytuacja jest jeszcze taka, że w tej chwili gram w dużej większości Holdem.
Ok. To i ja sie wreszcie skusze.
youkin@wp.pl prosze.
A powiedzialbym wujek, ze przez jakis miesiac, 2 byles najwiekszym entuzjasta omahy na forum.
poszło
Dalej jestem wielkim entuzjastą tylko dopadł mnie trochę syndrom maggman'a czyli większy dostęp do materiałów szkoleniowych z HE. Wszystko zaczęło się od spadku od pół rolla właśnie przez HE. Rąk na forum staram się specjalnie nie komentować gdyż nie czuję się kompetentny jeżeli mamy kogoś takiego jak Bocian. Niedługo postaram się pograć więcej PLO25 i zaraz zobaczyć co się dzieje na PLO50 ponieważ roll jest już w sumie ok ale nie czuję się jeszcze odpowiednio mocny.
A tak na marginesie wie ktoś może czy na CR,CD itp. znajdę jakieś filmiki PLO z tych stawek?