Przejdź do forum
Basic PLO - notki z...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Basic PLO - notki z treningów

32 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
4,048 Wyświetlenia
galer

Jasne, że parę zdań to za mało. To tylko takie wyrażenie było ;)
Po prostu miło by było jakbyś w trakcie treningu omawiał szerzej zwłaszcza sytuacje pf.
Co do nagrywania treningów to myślę, że to nie jest zły pomysł bo:

a) można je traktować jako dodatkowe filmiki omahy, które nie kosztują cię czasu, bo i tak trening prowadzisz
b) w przeciwieństwie do nagrywanych filmików, podczas treningów mogą padać jakieś pytania, na które Ty będziesz odpowiadać

:)

Urbi23

Wczorajszego treningu nie nagrywałem, bo na początku były tylko dwie osoby. Maggman sam stwierdził, że nie ma to sensu, ja doszedłem do tego samego wniosku. Przetestowałem Camtasię i słychać dobrze, więc od następnego razu mogę już cały trening nagrać. Mam tylko nadzieję na wyższą frekwencję od początku (wczoraj dopiero po pół godziny pojawiło się więcej niż 5 osób)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Niestety ze względu na awarię nie miałem możliwości przygotować się do treningu teoretycznego dziś, więc proponuje przełożyć go na środę. Bez przygotowania nie ma większego sensu go prowadzić jeśli ma być nagrywany, tym bardziej, że nie jestem jeszcze w 100% pewny bezawaryjności sprzętu. Serdecznie zapraszam na coaching liveplay.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przepraszam ze informuję tak późno, jednak lepiej tak niż wogóle.

Dzisiejszy trening PLO basic się nie odbędzie, mam usprawiedliwienie;) Ponadto będzie przerwa w treningach, aż do 23 listopada, czyli łącznie wypadają 4 treningi.

Przepraszam wszystkich którzy regularnie uczestniczą w treningach mam nadzieję, że uda mi się to Wam wynagrodzić po przerwie.

tomboysil

Moze video ? Podobno miesiac temu mialo byc.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hmm, szczerze mówiąc miało być 2 miesiące temu. Muszę jednak prosić o jeszcze odrobinę cierpliwości. Przepraszam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam po przerwie. Wracam do pracy, tzn nie od dziś, tylko od środy. W związku z tym mam pytanie odnośnie godzin treningów, gdyż prawdopodobnie będą zmiany. Jeśli ktokolwiek zainteresowany ma propozycje na ten temat to chętnie je uwzględnimy.

np ja jestem za godzinami wieczornymi...późno wieczornymi ok 21, 20:30 najwczesniej

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

zapomnialem ze nie moge wrocic na trening po po godzinach, no trudno:D

No i temat upadł...może dlatego że zainteresowanie jest niewielkie? Ehh no cóż trudno...mam nadzieje że coś się ruszy jeśli chodzi o omaszke:) pozdro i czekam na treningi a najlepiej na nagrane treningi, ponieważ w godzinach w których się odbywają live nie bardzo mam czas:(

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_